Skocz do zawartości
  • 0

GENESIS VS ACHILLES !!!! PORÓWNANIE

Pytanie

Opublikowano

Witam chciałbym abyście wypowiedzieli się na temat tych dwóch wyrzutni

Jak one sie prezentują , którą byście wybrali, achillesa widziałem już na youtubie tak naturalnie , slabe są filmy genesis moze ma ktoS?

Porównujemy czasowo jak one sie mają do siebie ??????

Która ma lepsze efekty ??????????

Prosze nie pisać na temat innych wyrzutni tylko tych 2 , nie interesują mnie tematy związane z triplexem.

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

widziałem obie na żywo, obie są bardzo dobre. Ale skłaniał bym się ku achillesowi za kaliber 30mm bo genesis ma mniejszy. Achilles na nieco większe efekty po prostu.

• 0
Opublikowano

a co sądzą inni forumowicze na ten temat?

• 0
Opublikowano

Inni forumowicze nie widzieli tych wyrzutni w akcji i nie chcą się sugerować filmami ale mpi widział je obie jak już pisał tak że bym kupił jednak Achillesa :wink:

• 0
Opublikowano

Dla rozwiania wątpliwości widziałem obydwie wyrzutnie na żywo z tym, że Genesis raz (1). Jeżeli stawiasz na podniebny chaos to zadowoli Cię Achilles. On też dłużej ładuję. Jeżeli chcesz jednolite efekty, które rozświetlą niebo w niestety, krótkim czasie (w porównaniu choćny z 1oo strzałówkami z innych firm) to bierz Genesis. Osobiście od razu Genesis bym brał, gdybym musiał z tych dwóch wybierać. Ty przede wszystkim odpowiedz na pytanie czy wolisz szeroką game efektów, które zmieniają się co strzał czy kilka, które wystrzeliwane sa "przedziałowo".

• 0
Opublikowano

Chyba tylko nie wziąłeś pod uwagę mniejszego kalibru genesis. Ja obie wyrzutnie widziałem na jednym pokazie jedna po drugiej i achilles wypadł lepiej.