Nostra 0 Opublikowano 24 Listopada 2006 ponieważ zlikwidowali u mnie biedronkę a patrzę że wyje* jest stuf... (chu* z nich...) to jak będziecie mieli dane co Lidl wprowadza (rok temu były dobre) to będę wdzięczny bardzo :mrgreen: :3 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 24 Listopada 2006 Tyle wiem, że w Lidlu są fajerwerki ze Śmieszka. Przynajmniej ostatnio mieli dość duży wybór. Cytuj
Mati88 1 Opublikowano 25 Listopada 2006 Ja rok temu kupiłem wyrzutnia z lidla(ze śmieszka) za 8 zł a byla dość okazalna.Najpierw fontanna (mała) a potem z 5 strzałów bardzo nisko lecacych z rozpryskiem. Cytuj
Bartosz 43 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Jest już oferta Lidla : http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages/c.o.20061228.indexNic szczególnego nie ma :neutral: Cytuj
Nostra 0 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2006 wiec tak...NIE KUPOWAĆ SPACE EXPLOER!! za 19.99, te najwieksze rakiety to gów*o jak za 1 zł...mialem tez 12 malych rakiet za 6,99... ujdzie :} dla zabawy okmam pytanie... warto kupic te zestawy?- Zestaw rodzinny za 14.99- Zestaw Interstella Wars za 9.99- Zestaw rakiet Detonator za 12,99co myslicie? Cytuj
Bartosz 43 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Szczerze powiedziawszy to nic z tego nie kupuj. Lepiej tę kasę przeznazcyć na coś pożądniejszego. Np. na jakąś wyrzutnię lub rakiety.Ale decyzja i tak należy do Ciebie :grin: Cytuj
witus 0 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Hmm? Część jest ze Śmieszka i SuperPower - chyba, ale nie jestem pewien.. Cytuj
cinek609 1 Opublikowano 18 Grudnia 2006 a co sadzicie o tym mozdzierzu?tylko nie piszcie ze mam kupic w biedronce, bo narazie nie mam kasy i dopiero po swietach bede mial. Cytuj
Bartosz 43 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Miałem ten moździerz w zeszłym roku i jak za taką cenę (19.99) to moim zdaniem jest spoko. :mrgreen: Cytuj
witus 0 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Drogo w tym Lidlu i produkty bardzo słabe. Pościągałem sobie filmiki rakiet i wyrzutni ze strony SuperPower i muszę powiedzieć, że rakiety i wyrzutnie są słabe... Cytuj
Nostra 0 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2006 Chciałem sobie kupić Night Invader 7 strzałów 12.99 ale skoro mówisz kupie sobie w koisku jakąś inną :} Cytuj
kamil 0 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zestawy sylwestrowe wogóle mi nie odpowiadają, w nich nic prawie nie ma a są drogie.Ale jest plus wyrzutnie i fontanny są bardzo tanie. Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Motyla noga :evil: Rok temu w leclercu kupiłem wyrzutnie mercury madness za 11,99, a tu w lidlu za 6,99. No nie. Moim skromnym zdaniem w lidlu jest nawet tanio. Cytuj
Brzoska11 0 Opublikowano 18 Grudnia 2006 ej i jak ta wyrzutnia Mercury Madness ?? bo mam zamiar ja kupic Cytuj
Bartosz 43 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zobacz sobie filmik ( piąty od góry) http://superpower.pl/?page=3&cat=3Jak dla mnie to nic specjalnego. Ale czego spodziewać się po takiej cenie. Cytuj
marc 11 Opublikowano 19 Grudnia 2006 jak na takia cene no nawet warto, dobry dodatek do czegos wiekszego:) Cytuj
witus 0 Opublikowano 19 Grudnia 2006 Buhaha! Moi koledzy u mnie podniecali się ofertą Lidla i myśleli, że te efekty jakie są umieszczone obok to prawdziwe efekty. No i nadal myślą, ja im mówiłem, że to jest syf, ale oni wiedzą lepiej...A niech kupią, niech się zapłaczą na śmierć :razz: Cytuj
Brzoska11 0 Opublikowano 19 Grudnia 2006 Czy opłaca sie w lidlu kupic Zestaw Space Explorer za 19,99 :?: :?: w zestawie: rakiety duże rakiety małe bączki, petardy, latające śmigła i inne Cytuj
Nostra 0 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2006 a zobacz parę postów w górę... pisałem o nim NIE KUPOWAĆ SPACE EXPLOER!! za 19.99, te najwieksze rakiety to gów*o jak za 1 zł... Cytuj
marc 11 Opublikowano 20 Grudnia 2006 jakie wyrzutnie z tych wiekszych polecacie z lidla Moze ktos ma jakis filmik?Pomozcie bo mam dylemat:( Cytuj
Matti 0 Opublikowano 20 Grudnia 2006 jakie wyrzutnie z tych wiekszych polecacie z lidla Moze ktos ma jakis filmik?Pomozcie bo mam dylemat:(W lidlu masz produkty, które w więszkości sa na tej stronie: http://superpower.pl/ wiec odszukaj dany produkt na tej stronie i kliknij w napis video przy tym produkcie Cytuj
Matti 0 Opublikowano 20 Grudnia 2006 Jeśli tak to sorki chciałem pomóc.Zdawąło mi się, że tam będa. Cytuj
Psychol 0 Opublikowano 20 Grudnia 2006 Bedą miec rozne mam ulotke nawet ale dopiero od 28 grudnia niestety. maja glownie rakiety i wyrzutnie oraz fontanny i kilka ofert pterad jak ktos chcce znac czegos cene to napisze :mrgreen: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi