Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czytajcie u góry to będzie na Dolnym Śląsku a na reszcie?

Opublikowano

Czytajcie u góry to będzie na Dolnym Śląsku a na reszcie?

jeszcze nie ma oferty ale na raczej na pewno bd importera jorge.. Oferta powinna sie uzakac w tym tygodniu

Opublikowano

To dlaczego kupiłem tą gazetkę w Radomiu skoro oferta jest tylko na Śląsku??? i gdzie tak pisze? :)

Opublikowano

W Bydgoszczy też gazetki z pyroco. Może pomyłka jakaś kierownictwa.

Opublikowano

W Bydgoszczy też gazetki z pyroco. Może pomyłka jakaś kierownictwa.

Albo wszędzie będzie pyroco

Opublikowano

Informacje jaką dziś dostałem od Lidla to taka że oferta fajerwerków w całej Polsce będzie od firmy Pyroco.

Opublikowano

taaprzepraszam ale wprowadzilem was w blad, na pawde na mazowszu i reszcie rescie rejonow bd importer pyroco a nie jorge tak jak mowielm, sory moj blad..

a co do pyroco to slabo, malo osob bd kupywac ja rowniez nie kupie, pojde do biedry i polo no i do hurtowni

Opublikowano

Dobra ja już nic nie wiem :D. Jestem z wlkp czyli mam rozumieć że bedzie oferta z Jorge tak ?

Opublikowano

Wow , ten rzymski ogień robi wrażenie .

Opublikowano

Nie wiem jak można jedynie na podstawie filmików stwierdzać, że to badziew. Takie gadanie jest bez sens, zobaczcie teraz na co się zdały wasze posty typu, Besty z Lidla są najlepsze skoro ich nawet nie ma. Ogólnie u większości nowych userów zauważyłem taką tendencje. Założę się, że 99% piszących,że piro z Pyrocco jest złe nawet wcześniej nie wiedziało o istnieniu takiego importera. Dobra, koniec off topa. Moim zdaniem oferta bardzo ciekawa, Dzięki Lidlowi możemy przetestować coś nowego a nie tylko Jorge i Jorge.

Opublikowano

Poza tym, Czeskie fajerwerki są dobre. O badziewiu można mówić jeżeli chodzi o np. Niemieckie piro bo u nich są inne przepisy.

Opublikowano

"badziew," "gówno", "kupie se w biedrze", "szajs", dziadostwo" Darujcie sobie takie komentarze... facepalm.gif

Popieram słowa ponczo. Ogólnie Polska to naród, który nie potrafi przyjąć czegoś nowego i bronią się słowami "nie będę kupował, bo to pewnie syf", a prawda jest taka, że nikt z Was nawet w ręce nie trzymał czegoś z Pyroco.

Do tego dochodzi oceniania po małych filmikach, które nawet nie oddają połowy tego co jest na prawdę.

Opublikowano

Pyroco to jedne z lepszych fajerwerków i proszę mi ich nie obrażać! :xmas_biggrin:

Opublikowano

Pyroco to jedne z lepszych fajerwerków i proszę mi ich nie obrażać! :xmas_biggrin:/>

zaufam ci i moze wezme rzymskie ognie, bez hejtu na pyroco

Opublikowano

jedna sztuka za 7,99zł - 8 strzałów :) w zestawie 4 sztuki - 32,00 zł - 32 strzały :xmas_happy:

Opublikowano

Myślicie że opłaca się kupić ten zestaw 6 rakiet "luckyman"