Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

haha gówno prawda xD może i wielkość ich jest taka sama, ale dzisiaj odpaliłem gracie i tą największą i efekt większej jest... większy ;)

Rzeczywiście gość trochę przegiął, ale przynajmniej pokazał co tak naprawdę skrywają "grubsze" rakietki.
Opublikowano

no tutaj się zgodzę, sam ściągnąłem góre bo była... bardzo lekka :/ no cóż, te akurat są spoko, gorzej z podobnymi wielkościami rakiet ale z Hestii :D

Opublikowano

Jednak pokazuje to że ten sam ładunek który jest w tej dużej rakiecie "nadmuchanej" można by spokojnie upchać do małej. To już niestety marketing, ludzie kupują oczami.

Opublikowano

Kolega nie przegial tylko pokazał prawdę.

Opublikowano

''to jest dokładnie ta sama rakietka'' no właśnie nie ta sama, bo inna...

Opublikowano

Przecież widać na niebie że nie jest to ta sama rakieta...

Opublikowano

To pewnie wygląda tak że ta duża ma tyle prochu co na maxa gracie a gracie w swojej rakietce pewnie ma z 1/5 powierzchni rakiety proch

Opublikowano

Prawda jest taka, że tak wygląda KAŻDA większa rakieta, niezależnie od importera, wyjątkiem są Kuliste. Atrapę można ściągnąć i poleci wyżej, nie należy dosypywać żadnych zajzajerów bo silniczek może nie udźwignąć i spadnie.

od 0:54 mamy proces doklejania atrapy :xmas_smile:
Opublikowano

Przetestowałem wszystkie rakiety z zestawu Mixer. Efekt?
- największa rakieta leci wysoko, ale rozprysk ma bardzo mały. Krótko mówiąc - szału nie ma
- średnia rakieta, tutaj jeżeli chodzi o rozprysk było już o wiele lepiej. Rakieta leci i wysoko i efekt również ma przyzwoity
-najmniejsza rakieta... tutaj było ogromne zaskoczenie. Leci dość wysoko, za to rozprysk ma ogromny i efekt jest bardzo przyzwoity. Postanowiłem na godzinę zero zostawić tylko te najmniejsze rakiety ''Gracie''.

Podsumowując, najgorzej wypada największa, a najlepiej najmniejsza rakieta z zestawu.
Zestaw oczywiście opłacalny jak na taką cenę.

Opublikowano

Kupiłem dziś kostkę Brutus. 25 strzałów kaliber 50mm za 169zł. Nie do przebicia przez żadną hurtownie. Mam nadzieje że ta kostka da czadu.

Opublikowano

Harmonie + Predator.

https://www.youtube.com/watch?v=i4xXd6mAtHE
https://www.youtube.com/watch?v=V5aD7M4w7NQ

Pozdrawiam:)

Opublikowano

Sąsiad robil zakupy w lidlu to powiem tak predator przy tajfunie sie chowa i nie jest wart tylu pieniedzy takze odradzam zakupu tej wyrzutni.

na + jedynie wyrzutnia Magic

Oby w przyszlym roku oferta byla lepsza..

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Całkiem zapomniałem o marketach :D

Czesi ładnie , a u nas dopiero za miesiąc

Opublikowano

Pyroco w Czechach było do przewidzenia, w końcu Czeskie fajerwerki :P Ciekawi mnie natomiast jak w tym roku będzie u nas, mam nadzieję, że bez głupiego podziału na Jorge i właśnie Pyroco. Po cichu liczę na to drugie, bo jednak te rzymiaki, rakietki i kostki z tej firmy to bardzo solidna rzecz :D

Opublikowano

Również czekam z niecierpliwością na gazetkę z Lidla i mam nadzieje że w tym roku znajdzie się wyrzutnia Tajfun wiem że w porzednim roku produkty Pyroco gościły w poszczególnych województwach min. było to Ślaskie reszty nie pamiętam a część była podzielona na Jorge ciekaw jestem jak to będzie w tym roku.

Opublikowano

Cześć mam pytanie czy wiecie kiedy wydadzą gazetkę z fajerwerkami lidla ? :D

Opublikowano

Jakoś w połowie grudnia powinna być.

Opublikowano

Pod koniec pierwszej połowy grudnia powinna pojawić się oferta ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam nadzieje że w tym roku będzie od pyroco bo wyrzutnia harmonie jest bardzo fajna :) mam zamiar zakupić w tym roku jak oczywiście będzie z pyroco.

Opublikowano

Też liczę na pyroco mam w planach zakup predatora i super bomby :)

Opublikowano

Też liczę na pyroco mam w planach zakup predatora i super bomby :)

Podpisuje się pod tym ręką i nogą też poluję na nie. ;)