kicajbajceps 0 Opublikowano 26 Grudnia 2017 W tym zestawie tylko te najmniejsze rakiety są dobre A te większe są bardzo słabe. Cytuj
szymon_274 0 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Wszystkie rakiety w tym zestawie są takie same z tego co pamiętam. Różnią się tylko wielkością korpusów. Cytuj
Zizi 0 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Ja się zastanawiam Kilovka albo Euforia , choć bardziej po filmikach podoba mi się Euforia a wy którą byście wzięli ?? Cytuj
eloremro 0 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Euforia bardziej dynamiczna - czyli takie jakie ja lubię Kilovka ma za to wg. Mnie ładniejsze efekty niektóre. Ostatecznie wybrałbym Kilovke ze względu na efekty i te trseszczące palmy Cytuj
NexusPrime 0 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Warto brać tego brutusa? będę obserwować z 10-20metrów ? Na pewno biore już mistrala apollo i don bombera. Zastanawiam się właśnie między Brutusem a Kilówką. Cytuj
kubakuba08 0 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Myślę,że warto ,najlepsza będzie mina sprzedawcy jak weźmiesz same najdroższe wyrzutnie Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 26 Grudnia 2017 2 cale to 2 cale i napewno się wybijesz na tle wszystkich którzy będą mieli 0,8-1,2 cala Cytuj
Mateusz91 0 Opublikowano 27 Grudnia 2017 A ja uwazam ze z takiego bliska 2cale sa srednie w tamtym roku mialem dwie wyrzutnie i poprostu leca zbyt wysoko i efekt znika. Tez strzelam dosyc blisko 10/15m od siebie Cytuj
Zizi 0 Opublikowano 27 Grudnia 2017 I jak tam był ktoś już na zakupach i może potwierdzić czy wszystko z oferty jest? Cytuj
Zizi 0 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Byłem , wszystko jest. Mistral kupiony . Jak wymiarowo wyglądają te wyrzutnie większe bo KILOVKA bardzo mała jak na tyle strzałów a MISTRAL ? duża jest? Cytuj
wimexo 3 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Byle w piątek udało mi się kupić Mistrala Bo niestety do lidla mam 45km i dopiero w piątek pojadę Cytuj
Zizi 0 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Byłem w lidlu dzisiaj bardzo dużo towaru mieli wszystkie produkty z gazetki także myślę że problemu nie będzie , ciekawe czy jakaś promocja będzie Cytuj
piropiotr223 12 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Pomimo wątpliwości magic to jednak 25mm, jak za 20zł 16sh przy kalibrze 25mm to niezła okazja Cytuj
NexusPrime 0 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Ja kupiłem Mistrala, Bombera, Kilówke i Apollo jednak obsługa mnie rozjeb*... Proszę wziąć towar i kierować się prosto do kasy, proszę nigdzie się z nim nie przemieszczać po markecie. Próbowałem sobie zażartować troche to gość nawet mu brew nie drgneła Czy kupując wyrzutnie, muszę się czuć jak potencjalny zamachowiec ? Cytuj
pirowariat 15 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Ja kupiłem Mistrala, Bombera, Kilówke i Apollo jednak obsługa mnie rozjeb*... Proszę wziąć towar i kierować się prosto do kasy, proszę nigdzie się z nim nie przemieszczać po markecie. Próbowałem sobie zażartować troche to gość nawet mu brew nie drgneła Czy kupując wyrzutnie, muszę się czuć jak potencjalny zamachowiec ? Też tak miałem w tamtym roku w Carrefourze, chociaż gość powiedział to z uśmiechem. Poprosił tylko żebym z tym dużo nie jeździł po markecie. Myśle, że to jest uregulowane jakimiś przepisami, w tym samym czasie w marketach również zwykle nie można brać samemu piro. Patrząc na zdjęcie które wstawiłeć Mistrall widzę, że najwyższy, jaką ma wysokość wystrzału ? Cytuj
marcco 0 Opublikowano 28 Grudnia 2017 U mnie (Krapkowice) nie było wczoraj już mistrala ani don bombera (godz 16), niby dzisiaj (28.12) ma być dostawa.zobaczymy Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 28 Grudnia 2017 W Strzelcach opolskich tez nie ma mistrala i w Gliwicach tez jak byłem zostały może dwa lub trzy ? Cytuj
poncio 0 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Cześć wszystkim, szybkie pytanie... co najlepiej kupic do kwoty 150zł? Mistral? Cytuj
Cristoffer 10 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Cześć wszystkim, szybkie pytanie... co najlepiej kupic do kwoty 150zł? Mistral? 150 zł przeznaczone tylko na lidl czy inne sklepy też wchodzą w grę ? Cytuj
poncio 0 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Lidl biedronka... wolalbym w jednym sklepie kupic ale nie jest to mus! 1 sylwester mojego dziecka wiec dlatego tez taki maly budzet (nie ma zadnej imprezy) a chcialbym cos pokazać fajnego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi