Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym zestawie tylko te najmniejsze rakiety są dobre A te większe są bardzo słabe.

Opublikowano

Wszystkie rakiety w tym zestawie są takie same z tego co pamiętam. Różnią się tylko wielkością korpusów.

Opublikowano

Ja się zastanawiam Kilovka albo Euforia , choć bardziej po filmikach podoba mi się Euforia a wy którą byście wzięli ??

Opublikowano

Euforia bardziej dynamiczna - czyli takie jakie ja lubię :D

Kilovka ma za to wg. Mnie ładniejsze efekty niektóre.

Ostatecznie wybrałbym Kilovke ze względu na efekty i te trseszczące palmy ;)

Opublikowano

Warto brać tego brutusa? będę obserwować z 10-20metrów ? Na pewno biore już mistrala apollo i don bombera. Zastanawiam się właśnie między Brutusem a Kilówką.

Opublikowano

Myślę,że warto ,najlepsza będzie mina sprzedawcy jak weźmiesz same najdroższe wyrzutnie

Opublikowano

2 cale to 2 cale i napewno się wybijesz na tle wszystkich którzy będą mieli 0,8-1,2 cala

Opublikowano

A ja uwazam ze z takiego bliska 2cale sa srednie w tamtym roku mialem dwie wyrzutnie i poprostu leca zbyt wysoko i efekt znika. Tez strzelam dosyc blisko 10/15m od siebie

Opublikowano

I jak tam był ktoś już na zakupach i może potwierdzić czy wszystko z oferty jest?

Opublikowano
  W dniu 27.12.2017 o 09:59, brydzio12346 napisał(a):

Byłem , wszystko jest. Mistral kupiony .

Jak wymiarowo wyglądają te wyrzutnie większe bo KILOVKA bardzo mała jak na tyle strzałów a MISTRAL ? duża jest?

Opublikowano

Byle w piątek udało mi się kupić Mistrala ;) Bo niestety do lidla mam 45km i dopiero w piątek pojadę :)

Opublikowano

Byłem w lidlu dzisiaj bardzo dużo towaru mieli wszystkie produkty z gazetki także myślę że problemu nie będzie , ciekawe czy jakaś promocja będzie

Opublikowano

Pomimo wątpliwości magic to jednak 25mm, jak za 20zł 16sh przy kalibrze 25mm to niezła okazja :D

Opublikowano

Ja kupiłem Mistrala, Bombera, Kilówke i Apollo jednak obsługa mnie rozjeb*... Proszę wziąć towar i kierować się prosto do kasy, proszę nigdzie się z nim nie przemieszczać po markecie. Próbowałem sobie zażartować troche to gość nawet mu brew nie drgneła -_- Czy kupując wyrzutnie, muszę się czuć jak potencjalny zamachowiec ?

Opublikowano
  W dniu 27.12.2017 o 17:05, NexusPrime napisał(a):

Ja kupiłem Mistrala, Bombera, Kilówke i Apollo jednak obsługa mnie rozjeb*... Proszę wziąć towar i kierować się prosto do kasy, proszę nigdzie się z nim nie przemieszczać po markecie. Próbowałem sobie zażartować troche to gość nawet mu brew nie drgneła -_- Czy kupując wyrzutnie, muszę się czuć jak potencjalny zamachowiec ?

Też tak miałem w tamtym roku w Carrefourze, chociaż gość powiedział to z uśmiechem. Poprosił tylko żebym z tym dużo nie jeździł po markecie. Myśle, że to jest uregulowane jakimiś przepisami, w tym samym czasie w marketach również zwykle nie można brać samemu piro.

Patrząc na zdjęcie które wstawiłeć Mistrall widzę, że najwyższy, jaką ma wysokość wystrzału ?

Opublikowano

U mnie (Krapkowice) nie było wczoraj już mistrala ani don bombera (godz 16), niby dzisiaj (28.12) ma być dostawa.zobaczymy

Opublikowano

W Strzelcach opolskich tez nie ma mistrala i w Gliwicach tez jak byłem zostały może dwa lub trzy ?

Opublikowano

Cześć wszystkim, szybkie pytanie... co najlepiej kupic do kwoty 150zł? Mistral?

Opublikowano
  W dniu 29.12.2017 o 12:44, poncio napisał(a):

Cześć wszystkim, szybkie pytanie... co najlepiej kupic do kwoty 150zł? Mistral?

150 zł przeznaczone tylko na lidl czy inne sklepy też wchodzą w grę ?

Opublikowano

Lidl biedronka... wolalbym w jednym sklepie kupic ale nie jest to mus!

1 sylwester mojego dziecka wiec dlatego tez taki maly budzet (nie ma zadnej imprezy) a chcialbym cos pokazać fajnego ;)