Krzychu93 5 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Lidl biedronka... wolalbym w jednym sklepie kupic ale nie jest to mus! 1 sylwester mojego dziecka wiec dlatego tez taki maly budzet (nie ma zadnej imprezy) a chcialbym cos pokazać fajnego Ja bym Ci polecał z Biedronki Aikido(30mm) 59zł + Alchemik(25mm) 49zł, albo Aikido 59zł + Kung-Fu 59zł (obie 30mm) A co do Lidla to Mistral się ładnie prezentuje na filmikach, sam bym go zakupił gdyby miał większy kaliber 110 strzałów 149 zł na pokaz idealny, ma dobre kombinacje nie strzela jednostajnie, najlepsza wyrzutnia 100+ strzałów w kategorii 20mm póki co, jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poncio 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 może być tez carrefour ogolnie wszystko to co jest w warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poncio 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 jak bedzie warto to i 200zl moge wydac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malysz 2 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 To idź do Carrefour i weź Hydre+Virus i rakiety Aplaus, jakoś 140 zł niecałe wyjdzie i git. PS. nie spamcie już, to inny temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poncio 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 do usuniecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baston88 0 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 CIekawe czemu ze stronki usunęli filmiki z mistralem i don bomberem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu93 5 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Może dla tego usunęli ze strony i oferty bo już się dawno wysprzedały z ich tegorocznych zapasów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMS 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 U mnie Mistral miał inny efekt niż na filmie Lidla i stronie producenta. Może to jest powód, czyli sprzedaż towaru niezgodnego z umową. Pierwsze dwa V shape poszły podobnie jak Hot Stars od Jorge, jakby układ Z. Nie było koron tylko jakieś peonie z migajacymi gwiazdkami. Pierwsze strzały I i dynamiczna końcówka V, potem gwizdki były jak na filmie. Środek był inny. Gdybym wiedział to raczej kupił bym coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubakuba08 0 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Czeska oferta https://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?id=691&week=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil911 118 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Odgrzewany kotlet jak co roku to już przesada.. w dodatku gruz dla januszy jedyna nowośc to ta kostka Don Bombina która już sama nie ciekawie się prezentuje. Lidl się nie popisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blubencjusz 1 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Gigantica wyglada nawet dobrze http://www.pyroco.com/media/images/video/990_gigantica_H_v5cfv5U.mp4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LucazFires 11 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Nie kupowałem nigdy nic z Lidla ale co roku to samo także nie ma co brać go pod uwagę przy tegorocznych zakupach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy monster 100 2 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Na ile procent będą te same fajerwerki w polskim lidlu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skowyt1627 16 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 pewnie na jakieś 99% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldo 0 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Ah te czasy gdy mieli Tajfuna za 99zł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neodo 10 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 https://www.opiniodajnia.pl/lidl-24-12-2018-grudnia-katalog-wyprzedaz/#slide/8 no niestety nie bedzie gigantici a chciałem ją kupić :((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piropiotr223 11 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Ehh, wszystko to samo, rzymiaczki i zestaw rakiet oraz wyrzutnia magic spoczko, przynajmniej ceny bez zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidPirotechnik 4 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 brutus dyche droższy A szału nie robi jak na 48mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kentucky 1 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 i znowu w lidlu odgrzewany kotlet, a teraz wszystko o 10 zł droższe. Co do Brutusa nie wart ceny, niektore 25-30mm lepiej strzelaja niz ten szajs. No to lidla w tym roku omijam z daleka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirowariat 13 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 1 godzinę temu, kentucky napisał: i znowu w lidlu odgrzewany kotlet, a teraz wszystko o 10 zł droższe. Co do Brutusa nie wart ceny, niektore 25-30mm lepiej strzelaja niz ten szajs. No to lidla w tym roku omijam z daleka Potwierdzam, sąsiad 2 lata temu miał brutusa i mój fireball xxl bił go na głowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skowyt1627 16 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 A predator? Warto kupić czy lepiej coś innego np Lava z Tesco jeśli będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirowariat 13 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Miałem predatora 3 lata temu, bardzo dynamiczny, szybko strzela seriami więc pokaz nie jest długi ale naprawdę fajne efekty, tańszy sporo od tajfuna a prawie identyczny poza kilkoma strzałami mniej. Zastanawiam się czy go nie kupić też jeszcze w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grvby 149 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Rzymiaczki są kapitalne Trzeba będzie się zaopatrzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy monster 100 2 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Na mój gust tylko to warto kupić w lidlu: -Harmonie 79,90 zł -Magic 19,99 zł -Apollo 14 29,99zł -zestaw rakiet Diabolo 29,99 zł (tak do zabawy) -rzymskie ognie 9,99 zł. Fajna też jest Super Bomba ,ale cena odstrasza.Zbyt wysoka jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubakuba08 0 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Ja na pewno nie kupię nic w lidlu, co roku to samo ile można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi