Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  W dniu 15.12.2019 o 13:20, DawidPirotechnik napisał(a):

Miał ktoś tą kostkę  "Don bambero" ?

Rozwiń  

Domyślam się, że chodzi Ci o don bomber. Na yt masz filmik z niej, ja w tym roku ja biorę, wydaje się ciekawa. :D

Opublikowano
  W dniu 17.12.2019 o 08:37, Bartekeuro napisał(a):

:) 

Rozwiń  

Ale to jest oferta na niemcy z weco, a my mamy pyroco.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest coś wartego uwagi w Lidlu na ten rok?

Opublikowano

Bum bac za 20 zł robi robótkę za tą cenę. Mystrie też dobrze wygląda. Ogólnie Lidl jak co roku dobrze wypada i większość rzeczy jest opłacalna do kupienia 

Opublikowano

@poncio mogę coś tam wypowiedzieć się o tych większych wyrzutniach. 2 lata temu kupilem w Lidlu kilka wyrzutni 100+ strzałowych, mistral chyba najładniejsza tylko jest jedno zastrzeżenie niektóre efekty różniły się od tego co było na filmie oczywiście na niekorzyść te w mojej wyrzutni były gorsze od tych na nagraniu i z tego co widziałem to sporo osób tak mialo. Reszta tych większych wyrzutni to typowo dużo strzałów, szybko, ale efekty slabe, bo i kaliber trochę mały, kiedyś mi się to podobało teraz wolę pieniądze wydać na coś może o mniejszej ilości strzałów, ale z lepszymi efektami, te z dużym kalibrem z  Lidla raczej nie oplacalne, no i cena jak ostatnio kupowałem to trochę tańsze wszystko było teraz nie wiem jak się ma cena do jakości.

• Thanks 1
Opublikowano

No co racja to racja 

Opublikowano

Ok, wielkie dzięki za info :)

Tak na prawdę to od jakiś 2 lat kupuje mniejsze ale z dużym kalibrem i efekty są zadowalające ;)

Opublikowano

Ja już miałem większość wyrzutni z lidla i najlepsze wyrzutnie z lidla z tych tańszych to: 

- bum bac magic

- mysterie ( to jest chyba apollo tylko w nowej etykiecie)

Z tych droższych to:

- Harmonie najlepsza wyrzutnia w lidlu cena nigdy się nie zmieniła zawsze 80 zł

- super bomba cena za dużo moim zdaniem ale wyrzutnia fajna 

- kilovka bardzo fajna wyrzutnia jak za taką cene

zestawu mixer i rakiet diabolo nie polecam mixer za drogi a rakiety diabolo są słabe.

Opublikowano
  W dniu 27.12.2019 o 22:56, endriu123457 napisał(a):

Mysterie Lidl

Rozwiń  

Wow, wydaję się kozak. Na żywo też wypadła tak świetnie jak na filmiku?

Opublikowano
  W dniu 27.12.2019 o 23:28, piropiotr223 napisał(a):

Wow, wydaję się kozak. Na żywo też wypadła tak świetnie jak na filmiku?

Rozwiń  

Fajna kosteczka specjalnie kupiłem by wytestowac co to za wynalazek.. Ładunki lecą nisko co daje duzy efekt.. Polecam

• Like 1
Opublikowano

no fajna fajna biore ja :)

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Ehh czyli znów to samo będzie zapewne u nas obym się jednak mylił ..bo przydałby się powiew świeżości. 

Opublikowano

Te Single Shots-y dostępne u Czechów mogli by wrzucić do nas,wydają się całkiem ok ;) 

• Like 1
Opublikowano

Chciałem w tym roku kupić Predatora, a widzę że te dziady w tym roku go nie dają.. no tak 30 mm to za dużo (nie liczą lipnego brutusa)....

Opublikowano
  W dniu 4.12.2020 o 13:37, pirowariat napisał(a):

Chciałem w tym roku kupić Predatora, a widzę że te dziady w tym roku go nie dają.. no tak 30 mm to za dużo (nie liczą lipnego brutusa)....

Rozwiń  

Nic straconego, oferta dotyczy Czechy i Słowacje co nie znaczy że na Polske go nie dadzą na 90% będzie Predator co roku jest to i w tym będzie. :P to tak samo jak z singlami u nich są a u nas nie ma. :)

Opublikowano
  W dniu 4.12.2020 o 14:23, Kamil911 napisał(a):

Nic straconego, oferta dotyczy Czechy i Słowacje co nie znaczy że na Polske go nie dadzą na 90% będzie Predator co roku jest to i w tym będzie. :P to tak samo jak z singlami u nich są a u nas nie ma. :)

Rozwiń  

Pokładam duże nadzieje :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

pyrokoko leci hen wysoko

Opublikowano

Boli ten ogólny mały kaliber, ale predator w dobrej cenie. Lidl chyba wychodzi z założenia, że nie warto zmieniać coś co się sprzedaje i w sumie się z nimi zgadzam. 

Opublikowano

Są i SS :D Miałem już nic nie kupować,ale jedno opakowanie to się nic nie stanie :D 

Opublikowano
  W dniu 16.12.2020 o 14:23, Grubbert napisał(a):

Są i SS :D Miałem już nic nie kupować,ale jedno opakowanie to się nic nie stanie :D 

Rozwiń  

Też biorę :D