CraVen 16 Opublikowano 17 Grudnia 2020 Lidl odpalił jest pięknie! To jest ten klimat, piękna Gum Gac, potęga Mysterie, olśniewająca Kilovka. Cytuj
OnlyFireworks<333 0 Opublikowano 17 Grudnia 2020 Na YouTube bardzo spodobała mi się wyrzutnia Harmonie. Być może już ktoś o to pytał i temat był poruszany, ale czy poleca ją ktoś czy lepiej w Lidlu wybrać coś innego? Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 17 Grudnia 2020 Dobra wyrzutnia,będziesz zadowolony.Ceny fajerwerków w Lidlu niestety rosną,zresztą jak wszystko inne.Pamiętam jak kosztowała 59,90zł Cytuj
vanvalu 0 Opublikowano 22 Grudnia 2020 Siema. Ktoś testował te single z Lidla? Na filmiku to takie pierdnięcia że żal nawet 50 zł. W realu też tak słabo? Cytuj
LucazFires 11 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Nie kupujcie wyrzutni Harmonię. Jest tak znerfiona że szkoda gadać Cytuj
OnlyFireworks<333 0 Opublikowano 29 Grudnia 2020 W dniu 27.12.2020 o 21:09, LucazFires napisał: Nie kupujcie wyrzutni Harmonię. Jest tak znerfiona że szkoda gadać A coś więcej możesz powiedzieć, jakie zmiany zaszły? Cytuj
mantis 433 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Widziałem ten efekt za oknem i to dwa razy: Poznałem po charakterystcznym 4-stronnym czerwonym rozprysku, a także po wachlarzowym układzie strzelania na początku i na końcu. Jeśli to tak wali przy kalibrze 20-25 mm, to warto brać Giganticę za 169 PLN. Cytuj
Jay1 2 Opublikowano 17 Grudnia 2021 https://lidl.gazetkapromocyjna.com.pl/lidl-katalog-gazetka-promocyjna-2021-12-27,1036/#page/1 Mamy i lidla Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 17 Grudnia 2021 Ujdzie, te single chyba jedyne warte uwagi ale ceny nie ma wygląda to na jakiś błąd.. widać podwyżki Cytuj
PiroMan25 76 Opublikowano 17 Grudnia 2021 Jakaś dziwna ta gazeka, przy mysterie pisze kaliber 12mm a ona więcej miała z tego co pamiętam. Chyba że pyroco zmieniło kaliber. Cytuj
Develin 1 Opublikowano 27 Grudnia 2021 Co najlepiej opłaca się kupić z Lidla w taki sposób, że mam około 90 zł na karcie podarunkowej i mogę jeszcze z 50zl dopłacić, czyli tak za ~140zl, myślałem nad tym Thorianem na koniec odpalić. Cytuj
Jay1 2 Opublikowano 27 Grudnia 2021 Co z tymi singlami? Ktoś je dorwał? U mnie w mieście nie dojechaly do zadnego lidla.. a byłem w 5 sklepach Cytuj
matikoksu 17 Opublikowano 28 Grudnia 2021 U mnie też nie ma singli więc chyba nigdzie nie ma. A szkoda bo zależało mi na nich. Cytuj
Martino30 22 Opublikowano 29 Listopada 2022 no i zaczynamy sezon na czeskim lidlu jest gazetka i weszły dwie ciekawe pozycje chyba nowosci BARON i RED SONIA z filmików wyglądaja na godne zakupu . Ale zauwazyłem ze nie ma predatora , mysterie , i brutusa no i ceny pewnie wyzsze niż rok temu ale na fajerwerki z marketów zawsze znajda sie pieniazki Cytuj
Papa striX 8 Opublikowano 30 Listopada 2022 9 hours ago, Martino30 said: no i zaczynamy sezon na czeskim lidlu jest gazetka i weszły dwie ciekawe pozycje chyba nowosci BARON i RED SONIA z filmików wyglądaja na godne zakupu . Ale zauwazyłem ze nie ma predatora , mysterie , i brutusa no i ceny pewnie wyzsze niż rok temu ale na fajerwerki z marketów zawsze znajda sie pieniazki Rzuć przyjacielu linkiem do gazetki Cytuj
robiekotlety 0 Opublikowano 30 Listopada 2022 3 minuty temu, Papa striX napisał(a): Rzuć przyjacielu linkiem do gazetki https://www.lidl.cz/c/zabavni-pyrotechnika/a10016173 filmiki też są Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 30 Listopada 2022 Przeliczając cenę z koron na złote wychodzą przystępne ceny. Zestaw rakiet poniżej 50 zł. Ciekawe czy w PL też będą takie same. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi