Mlody 0 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Jak coś to ja postaram się wam jutro opisać efekty kobry, detonatorów, oraz szelek z mozdzierzy bo kupuje Cytuj
krzycho1708 31 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Wyjątkowo byłem dziś w lidlu, szelki mają te same efekty co rok temu. Nie kupiłem moździerza... :???: Wziąłem tylko "pierdółki" :grin: Aha, u mnie nie było nic z poza oferty tylko to co w gazetce ;/ Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 28 Grudnia 2009 o to super że ktoś już był w lidlu. Dzięki za informację, teraz przynajmniej wiem na czym stoję. A co powiecie mi na ten zestaw http://www.lidl.pl/pl/home.nsf//pages/c.o.....Zestaw_rakiet_ opłacalny?? PS nie ja go kupuję, do rakiet się nie przyznaję :lol: Cytuj
blackhawk777 0 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Jeżeli już ktoś zakupi moździerz z lidla to prosiłbym o wypisanie tegorocznych efektów szelek :grin: Bo jeżeli będą takie same jak w tamtym roku (było 3x brocade crown, 3x zielone peonie i 4x czerwone peonie) to ja zrezygnuję z kupna.. Pozdro. Proszę: http://i47.tinypic.com/55ggoo.jpgo to super że ktoś już był w lidlu. Dzięki za informację, teraz przynajmniej wiem na czym stoję. A co powiecie mi na ten zestaw http://www.lidl.pl/pl/home.nsf//pages/c.o.....Zestaw_rakiet_ opłacalny?? PS nie ja go kupuję, do rakiet się nie przyznaję :lol: Czy opłacalny to nie wiem, ale wielkością zrobił na mnie duże wrażenie Pozdrawiam. Cytuj
szymaaaa 0 Opublikowano 28 Grudnia 2009 1x zestaw fajerwerków space explorer To bym sobie odpuscil i w zamian tego juz lepiej detonatory(13.99) lub atomic assault(14.99) + zestaw rakiet za 7.99. oki dzięki ale mi chodzi tylko o te "pierdółki" w środku. :lol:[ Dodano: 2009-12-28, 13:02 ]i dzisiaj jadę do lidla po #FaJeRwErKi# Cytuj
alsiw7 0 Opublikowano 28 Grudnia 2009 ja do lidla jednak nie poszedlem ale kupowalem w innym duzym markecie fajerwerki kupilem zestaw mieszany,wulkan,wyrzutnie 150 srzalow,wyrzutnie 16 strzalow a w dodatku ten kolo co mi to sprzedal (bo mial fajerwerki rozstawione w markecie) to dal mi za darmo 3 swiece rzymskie hehe xD jestem zadowolony z zakupow ;] pozdro wszystkim Cytuj
milan07 0 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Witam wszystkich. Dzisiaj z rana wybrałem się do Lidla, aby zakupić fajerwerki. Moim łupem padły:~Rakiety Fireball XL5~Wyrzutnia Kobra~Moździerz Sp0008~Wyrzutnia rzymskich ognii SP601~Petarda Średnia K0203 50szt.!!!Za całość zapłaciłem nieco ponad 100zł.!Odnoście moździerza- Moździerz 10SZT posiada 5 efektów. 1. Golden Crackling Coconut2. Silver Fish With Blue Pistil3. Silver Time Rain4. Crackling With Coconut Pistil5. Brocade Crown Wszystkie szelki mają po 1,5 inch. Cytuj
Mlody 0 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Jeżeli już ktoś zakupi moździerz z lidla to prosiłbym o wypisanie tegorocznych efektów szelek :grin: Bo jeżeli będą takie same jak w tamtym roku (było 3x brocade crown, 3x zielone peonie i 4x czerwone peonie) to ja zrezygnuję z kupna.. Pozdro. Masz tutaj spis: http://www.forumfajerwerki.pl/sp0008-artil...58,20.htm#54640 Cytuj
baster88 0 Opublikowano 28 Grudnia 2009 ja juz po zakupach w lidlu. kupiłem mozdzierz,wyrzutnie:monstrum,wrath of the gods i kobre. Cytuj
Maurycy 0 Opublikowano 28 Grudnia 2009 właśnie wruciłem z lidla w Poznaniu. Kupiłem paczke gromów i moździerz... zapasy bardzo duże! moździerzy i wyrzutni kobra było spokojnie z 3o.Jedynie niewidziałem 19-sto strzałówek ale możliwe że ich niedostrzegłem ,gdyż niebyłem nimi zainteresowany Cytuj
devilll 0 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Ja również dzisiaj byłem w Lidlu. Zakupiłem Wurzutnie KOBRE, Detonatory i 3 motylki.Mam zamiar jeszcze kupić w biedrze wyrzutnie 10 strzałów za 24,90 Super Show 6 Cytuj
lol93 0 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Pytanie do tych co odwiedzili lidla : Czy są rakiety atomic assault i jaka jest ich wielkość? Cytuj
milan07 0 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Oczywiście że są rakiety Atomic Assault. Ich wielkośc jest mniej więcej taka sama jak rakiety Perfect z Jorge. Cytuj
devilll 0 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Są i to pełno przynajmniej u mnie, Jest ich siedem jeśli dobrze pamiętam, mają gruby czubek , na pewno grubszy niż Detonatory i wielkością są mniej wiecej takie same, chyba troszkę krótsze od detonatorów. Cytuj
devilll 0 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Sory ze nie w odpowiednim temacie, ale tam sie zbytnio nikt nie wypowiada, a tutaj owszem.Może mi ktoś doradzić czy ten zestaw jest oplacalny i dobry?? http://images42.fotosik.pl/154/c95bb5c1cff2facd.jpgWie ktos co to za rakiety/? Jest to zestaw z Reala i kosztuje 39,90zł, nie widac go w calosci , ale widac rakiety i wulkany FUJI i nizej jakies duperele jeszcze. Cytuj
lol93 0 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Moim zdaniem nie opłaca się, hestia jest droga a efekty pewnie jak zwykle przeciętne tych rakiet Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Nieopłacalny...bo te rakiety pewnie mają suuuuuper beznadzieje efekty :mrgreen: a tam widze jakiegos motylka za 2zł dwa wulkaniki za 3zł i troche petard więc nie radze go kupowac...jeśli już chcesz to ten za 25zł z biedry lub z tesco dwa zestawy po 20zł Cytuj
devilll 0 Opublikowano 28 Grudnia 2009 A te zestawy z Tesco tez podobno nie oplacalne i rakietki jakies slabe. Wiece moze cos o tych Extrem-ach ??@Dako: Nie ma. Cytuj
Janek_92 1 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Ja nic poza produktami z gazetki nie widziałem .Kupiłem tylko moździerz SP0008 . Cytuj
alsiw7 0 Opublikowano 28 Grudnia 2009 mam pytanie w zestawei mam 3 sweice rzymskie slyszalem ze mozna je trzymac w rece bo sa bezpieczne (podobno) a na opakowaniu pisze aby nie trzymac w rece tylko wsadzic do bytelki i podpalic i sie oddalic to jak to jest? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi