MasterToster 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Dla bezpieczeństwa wsadź w rurkę przymocuj do palika itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alsiw7 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 dzieki za odpowiedz ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heineken89 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Czy czasem nie było tego moździeża w Lidlu ??SP0007NOWOŚĆ 2009!Moździerz 12 kul - 1,5": kolorowe peonie, zielone fale, białe flesze, czerwone fale, kolorowe fale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maurycy 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 nie, nibyło go nidgy w lidlu, był inny o podobnej edykiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bx2 6 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 !Odnoście moździerza- Moździerz 10SZT posiada 5 efektów. 1. Golden Crackling Coconut2. Silver Fish With Blue Pistil3. Silver Time Rain4. Crackling With Coconut Pistil5. Brocade Crown Wszystkie szelki mają po 1,5 inch. To są efekty spisane z kartonika, prawidłowe efekty napisane są na poszczególnych szelkach. Ja mam 4 x red peony, 3 x green peony i 3 x brokat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adri 1 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 U mnie w Lidlu wszystko w dużej ilości było i ładnie rozłożone.Kupiłem moździerz, 100szt petard, i Kobre.Ja mam z każdego efektu po 2 kule. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaln96 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 byłem wasnie z samego rana w lidlu po fajerwerki i powiem wam szczerze ze niestety nic nowego co w gaztece było nic nie byłobyło wszystko to samo co w gazetce aaa własnie ma ktos ma filmik jak ten mozdzierz wyglada w praltyce bo powiem ze bardzo mnie kusi zeby go dokupic ale nie wiem czy jest war swojej ceny moze powiecie pare słow na jego temat ???? :lol: :mrgreen: :twisted: :lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek609 1 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Bierz go i nawet sie nie zastanawiaj ;]tu masz filmik Firemana: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiniroth 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Dzisiaj byłem w Lidlu i kupiłem Kobrę, Moździerz i Detonatory.Wszystkiego było peeełno :razz:Zdjęcie: http://i47.tinypic.com/x1zsip.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaln96 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 to ma serio taki efekt bo az popusciłem jak zobaczyłem skurczybyk za**** to jest :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1qnBDG 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Byłęm dzisiaj w lidlu i zakupiłem moździerz , detonatory ;> i hukowe macie tu filmik szelki z moździerza ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiney 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 u mnie ta szelka leci troche wysoko juz 4wypalilem i leci ponad bloki i troche slabe odpryski nie wiem czemu, a i do tego mialem 2rodzaje szelek (szara i czerwona) co miala czerwone odpryski;p ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 A ja nie wiem czy tak powinno być że mi w szelkach coś lata : / jest taka możliwość że gwiazdki moga się źle ułożyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxior 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Latać powinno tylko w ładunku gdzie znajduje się czarny proch czyli na samym spodzie szelki-ten taki "zbiorniczek" w kształcie cylindra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostra 0 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Latało i będzie latać. Nie marudzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FajeRmaNiak 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Ja również zawitałem w lidlu już o 10 :smile: ale pojawił sie mały zgrzyt,otóż wszystko było ładnie w dużej ilości,wziąłem oczywiście moździerz,kobra,atmic assault,hukowe i jakiez rakietki do zabawy za 8zł. I przy kasie okazało się że hukowe nie wchodzą do kasy :roll: bo było napisane że 5,99zł za 50sztuk i a w paczce było 100sztuk,mówiłem im że rok temu było normalnie i że te petardy zawsze były po 100sztuk i 5,99zł ale powiedziała że nie może sprzedać i koniec :neutral: Tutaj nawet gazetka dla potwierdzenia : http://i48.tinypic.com/122c2tf.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rademenes95 3 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Testowal ktos petardy "Grom" 6 sztuk za 9 zł ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieek95 1 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Sorry że się wtrące ale czy u was też jest zmieniony design tych średnich petard (chodzi o pudełko) bo w zeszłym roku były w takim czerwonym a teraz imitacja drewna.EDIT: Szkoda że nie było fontanny butelkowej i tego strzelającego lontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orbit 4 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Sorry że się wtrące ale czy u was też jest zmieniony design tych średnich petard (chodzi o pudełko) bo w zeszłym roku były w takim czerwonym a teraz imitacja drewna. TAk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro28 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Jak ktos kupił atomic assult w lidlu . Prosba o film . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirotechnika 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 tak zmieniona poligrafia a te atomiki to ja zrobię film zielonej dziś to opowiem i nagram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk93 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Byłem dzisiaj u mnie w Lidlu i fajerwerków jest bardzo dużo, jakby nikt nic nie kupował(tylko tych 19stz. mało). Te średnie petardy faktycznie w innej poligrafii i nie ma tego błędu przy cenie jest napisane 100szt. a nie 50. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FajeRmaNiak 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Bo błąd był tylko w tym sklepie u mnie :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho1708 31 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Bo błąd był tylko w tym sklepie u mnie :roll: Nie tylko u Ciebie :razz: ,chyba w każdym lidlu tak było :lol:Ja byłem 28 z rana i kasjerka też miała problem z hukowcami :roll: , chyba źle wprowadzili kody do systemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoska11 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 U mnie ok bylo bo tata mi przywiozl paczke petard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi