Gość karmel5061 Opublikowano 17 Grudnia 2010 W tym roku chyba jednak wybiorę biedronkę,chciałem kupić Kobre lecz niestety jej nie nie będzie,to samo z SP0008 Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Poniżej film baterii Brave Heart ze Śmieszka (to jest ta sama bateria co super tort 20 firmy tomaszek): Czyli jednak nie jest tak drogo. W tej samej cenie teraz na fajerwerkimarket.fps Cytuj
pirotechnika 0 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Co powiecie na temat tych petard nitro bomb (czy to nie czasem coś podobnego co fp3 ?? ) Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 17 Grudnia 2010 A czy są w tym roku rakiety detonatory?? Nie ma ich w ofercie, wiec stwierdzam, ze nie. Cytuj
Shiney 0 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Co lepiej kupić, tą fire 3 wyrzutnię z biedry czy, którąś z tych 25strzałowych z lidla??, która będzie miała lepsze efekty i która z tych 4 jest najlepsza? opisze może ktoś, jakie to są poszczególne? bo się nie orientuje, jakie to w ogóle są, wiem tylko, że fire 3 z biedry to jw66 Cytuj
fp3 0 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Co lepiej kupić, tą fire 3 wyrzutnię z biedry czy, którąś z tych 25strzałowych z lidla??, która będzie miała lepsze efekty i która z tych 4 jest najlepsza? opisze może ktoś, jakie to są poszczególne? bo się nie orientuje, jakie to w ogóle są, wiem tylko, że fire 3 z biedry to jw66 Ja osobiście biore fire 3 jak tak wyszło Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Bosko wycofali moździerz...A właśnie miałem plan żeby sobie kupić wyrzutnie 25 strzałów mistrzowie ognia z biedry i moździerza SP z lidla:/Ani razu nie miałem okazji przetestować tego moździerza i w tym roku niestety już jest za późno...Chyba nawet wiem czego wycofali,widziałem że dużo produktów szło a akurat ten moździerz zawsze zostawał,przynajmniej było tak u mnie... Cytuj
Shiney 0 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Powie mi może ktoś, którą z tych wyrzutni za 69,99 (25 strzałową) z lidla najlepiej wziąć i czy się w ogóle opłaca ją brać, czy lepiej fire 3 z biedry? Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Wyrzutnia z Lidla, której byś nie wziął będzie bardziej efektowna niż seria fire z Biedronki. Co do opłacalności to łatwo można wyliczyć koszt w przeliczeniu na strzał: 69,99/25 = 2,8 za wystrzał; 49,99/19 = 2,63 za wystrzał...fps Cytuj
Shiney 0 Opublikowano 19 Grudnia 2010 No ok, czyli biorę tą z lidla, lub pomyślę jeszcze nad tą 10strzałową za 25zł z biedry i wtedy bym wziął x2 takie albo x3 nawet Cytuj
@Gerard@ 0 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Miał ktoś może tą wyrzutnię za 17,99(http://www.superpower.pl/index.php?page=3&item=876? Cytuj
Filip 5 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Wiadomo kiedy będzie oferta Lidla? I czy będą mieli coś z super powera? Sory jeśli pytanie już było zadawane. Cytuj
koma94 0 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Wiadomo kiedy będzie oferta Lidla? I czy będą mieli coś z super powera? Sory jeśli pytanie już było zadawane. Na początku przejrzyj temat z gazetkami a pozniej zadawaj glupie pytania Cytuj
kuzim 0 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Jak to jest w tym roku w lidlu z tymi średnimi petardami po 100 szt. Będą czy nie? Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Na 80 % ich nie będzie przykro mi... nie ma ich w gazetce więc wątpię Cytuj
Shiney 0 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Kobra była moim zdaniem najlepszą baterią z hipermarketów w porównaniu cena=jakość, bez dwóch zdań Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi