Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość karmel5061
Opublikowano

W tym roku chyba jednak wybiorę biedronkę,chciałem kupić Kobre lecz niestety jej nie nie będzie,to samo z SP0008 :(

Opublikowano

Poniżej film baterii Brave Heart ze Śmieszka (to jest ta sama bateria co super tort 20 firmy tomaszek):

Czyli jednak nie jest tak drogo. W tej samej cenie teraz na fajerwerkimarket.

fps
Opublikowano

Co powiecie na temat tych petard nitro bomb (czy to nie czasem coś podobnego co fp3 ?? )

Gość karmel5061
Opublikowano

Myślę że to może być taka mini la bomba...

Opublikowano

myślę że jest to SP1003 ZENGA

Opublikowano

A czy są w tym roku rakiety detonatory??

Opublikowano

A czy są w tym roku rakiety detonatory??

Nie ma ich w ofercie, wiec stwierdzam, ze nie.
Opublikowano

Co lepiej kupić, tą fire 3 wyrzutnię z biedry czy, którąś z tych 25strzałowych z lidla??, która będzie miała lepsze efekty i która z tych 4 jest najlepsza? opisze może ktoś, jakie to są poszczególne? bo się nie orientuje, jakie to w ogóle są, wiem tylko, że fire 3 z biedry to jw66

Opublikowano

Co lepiej kupić, tą fire 3 wyrzutnię z biedry czy, którąś z tych 25strzałowych z lidla??, która będzie miała lepsze efekty i która z tych 4 jest najlepsza? opisze może ktoś, jakie to są poszczególne? bo się nie orientuje, jakie to w ogóle są, wiem tylko, że fire 3 z biedry to jw66

Ja osobiście biore fire 3 jak tak wyszło
Opublikowano

to nie jest jw66 ja chyba jeszcze biore tą 49 strz

Opublikowano

myślę że jest to SP1003 ZENGA

Masz racje to jest zenga
Opublikowano

Sugerując się filmikiem uważam że jest zacna :)

Opublikowano

Bosko wycofali moździerz...
A właśnie miałem plan żeby sobie kupić wyrzutnie 25 strzałów mistrzowie ognia z biedry i moździerza SP z lidla:/
Ani razu nie miałem okazji przetestować tego moździerza i w tym roku niestety już jest za późno...
Chyba nawet wiem czego wycofali,widziałem że dużo produktów szło a akurat ten moździerz zawsze zostawał,przynajmniej było tak u mnie...

Opublikowano

Powie mi może ktoś, którą z tych wyrzutni za 69,99 (25 strzałową) z lidla najlepiej wziąć i czy się w ogóle opłaca ją brać, czy lepiej fire 3 z biedry?

Opublikowano

Wyrzutnia z Lidla, której byś nie wziął będzie bardziej efektowna niż seria fire z Biedronki. Co do opłacalności to łatwo można wyliczyć koszt w przeliczeniu na strzał: 69,99/25 = 2,8 za wystrzał; 49,99/19 = 2,63 za wystrzał...

fps

Opublikowano

No ok, czyli biorę tą z lidla, lub pomyślę jeszcze nad tą 10strzałową za 25zł z biedry i wtedy bym wziął x2 takie albo x3 nawet

Opublikowano

Wiadomo kiedy będzie oferta Lidla? I czy będą mieli coś z super powera? Sory jeśli pytanie już było zadawane.

Opublikowano

Wiadomo kiedy będzie oferta Lidla? I czy będą mieli coś z super powera? Sory jeśli pytanie już było zadawane.

Na początku przejrzyj temat z gazetkami a pozniej zadawaj glupie pytania :P
Opublikowano

Czyżby kolega był dobrym agentem ? ? ? :w00t:

Opublikowano

Jak to jest w tym roku w lidlu z tymi średnimi petardami po 100 szt. Będą czy nie?

Opublikowano

Na 80 % ich nie będzie przykro mi... nie ma ich w gazetce więc wątpię

Opublikowano

Nie ma kobry ;( Była fajna ...

Opublikowano

Kobra była moim zdaniem najlepszą baterią z hipermarketów w porównaniu cena=jakość, bez dwóch zdań