Brzoska11 0 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Kobra była bardzo dobra , może nie najlepsza ponieważ miała ten sam efekt przy każdym strzale ... Ale była dobra lubiłem ją bardzo napaliłem sie na 2 w tym roku .. Efekty Baaardzo długo utrzymywały się na niebie spadaly nieraz " aż do ziemi " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiney 0 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 tak się składa, że miałem sfinxa, ale ja mówię o poprzednim roku, a nie wiem czy w poprzednim roku on był? bo chyba 2lata temu co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CraVen 16 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Tak Sfinx był dwa lata temu w biedronce, to była najlepsza kostka do 25 zł szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wik98 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 A wiecie może czy wrath of the gods jest dobra? I czy jeszcze jest dobra Extreme Line i Ta bateria 16 strzałowa za 34,99? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip 5 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Extreme Line jest bardzo dobra. Wrath Of The Gods też jest dobra. Ta 16strzałowa jest beznadziejna. Brałbym Extreme Line Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@Gerard@ 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 A wiesz może coś więcej o Extreme Line? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wik98 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 A jak z baterią rzymskich ogni za 9.99 i z rzymskimi ogniami za 8.99? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieek95 1 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Baterię rzymskich odradzam, miałem i się nie spodobała. Nic nadzwyczajnego po prostu małe kolorowe kulki wyskakują jak zwykły rzymiak tylko 100 strz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wik98 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 A jak z Euphorią za 89.99? (Doradzcie co mam kupić do 140 zl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maurycy 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 A miał ktoś może rzymskie ognie z lidla? bo widze są w tegorocznej ofercie w miare przystepnej cenie i niewiem czy warto je brać Z góry dzięki za odpowiedzi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wik98 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Jeżeli chodzi o rzymskie ognie to są wyskakujące kolorowe kule nic więcej.A jak z Euphorią za 89,99? (wybierzcie mi fajerwerki od 100zl do 140zl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto5455 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 za 140zł to już mógłbyś się pokusić o zamówienie z neta, bo w tym roku niestety w lidlu biednie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Sklonilbym sie bardziej ku biedronce niz lidlowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wik98 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Ja zakupie extreme line i wrath of the gods w lidlu a za reszte pieniedzy kupie coś w triplexie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CraVen 16 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Tak to jest bardzo mądre przed sylwestrem brawo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiney 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Kurde, ja to bym się pokusił na, którąś z wyrzutni 25 strzałowych za 69,99 z lidla, ale nie wiem co można po nich oczekiwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto5455 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 przeciez można spokojnie znaleźć filmiki.http://www.youtube.com/watch?v=FPPp7HLrwyEhttp://www.youtube.com/watch?v=1rcXeETZ9lohttp://www.youtube.com/watch?v=Co47BGhpnm4http://www.youtube.com/watch?v=v7k2gDUFFsw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiney 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 O dzięki, uratowałeś mi dupsko, a ja myślałem, że to nowość i nie ma filmików, a jaki one mają kaliber? 30mm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto5455 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 przy tej cenie przypuszczam, że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiney 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 szczerze, to za taką kasę wolałbym fire(czerwoną) z biedry i super show 6, spodziewałem się czegoś lepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CraVen 16 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Nie wiem co Ci odpowiedzieć nie miałem więc nie oceniam, fps mówił że te kostki są super i o wiele lepsze od serii fire, wezmę jedną z nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek_mkl 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Na moje oko, te petardy za 9.99 to nie Zenga, bo mają SP1015 z zanga SP1003. Na pewno je kupię, bo może będą dobre, a na pewno nie można się po nich spodziewać słabego huku, gdyż SP wprowadził ostatnio wiele nowych petard (w sumie to nie tak ostatnio ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu20 1 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 wlasnie wrucilem z lidla.stoisko jest odgrodzone takimi koszami metalowymi.stoi tam babka.u mnie w chorzowie batorym.sa ulotki takie wydrukowane z opisem fajerwerkow dostepnych.kupilem ta wyrzutnie extreme line za 18zl.szkoda ze na opakowaniu niepisze kalibru.ale pisze ze 1,4g z boku.jescze musialem pomoc tej sprzedawczyni.bo mi mowila ze sie niezna.co za glupie przepisy ktos wymyslil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek_mkl 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Byłem dzisiaj w lidlu i tak: stoisko ogrodzone koszami a przy fajerwerkach stoi pani sprzedająca. Wybiera się z ulotki ona podaje, a płaci się przy kasie. Niestety u mnie nie było jeszcze nitro bomb, a szkoda, bo chciałem je przetestować. Kupiłem wyrzutnie Extreme line za 18zł. Jest dość duża jak na 12 strzałów także myślę, że kaliber to coś więcej niż 0.8'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo12496 23 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Byłem dzisiaj w lidlu i tak: stoisko ogrodzone koszami a przy fajerwerkach stoi pani sprzedająca. Wybiera się z ulotki ona podaje, a płaci się przy kasie. Niestety u mnie nie było jeszcze nitro bomb, a szkoda, bo chciałem je przetestować. Kupiłem wyrzutnie Extreme line za 18zł. Jest dość duża jak na 12 strzałów także myślę, że kaliber to coś więcej niż 0.8'' To jak kupiłeś to nie możesz zmierzyć kalibru ? dasz foto bo mam chęć kupić ją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi