witus 0 Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zdjęcie w sporej rozdzielczości przedstawiające tylko PETARDY z Lidla.http://img19.imageshack.us/img19/2889/petardylidl2006ho7.jpg Cytuj
marc 11 Opublikowano 22 Grudnia 2006 mial ktos tego mozdzieza z lidla za 19,99 bo stosunkowo jest tani , ale czy bedzie dobry? Cytuj
myszka 0 Opublikowano 22 Grudnia 2006 Czy ta wyżutnia jest fajna :?: Phoenix & Dragon z lidla lub ta Fontanna Casablanca Cytuj
laxit 0 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Witam!Co do fajerwerkow z lidla to jestem bardzo doswiadczony, kupuje juz tam od 4 lat, co rok prawie wszystkie wyrzutnie, fonntany i zestawy. Cenny mają bardzo dobre szczegolnie tortów. Z tańszych polecam Phoneix za 4.99 (gwarantuje ze bedziecie zaskoczeni efektem), mercury madness (6.99), monstrum (9.99), odradzam rzymskie ognie i rakiety te większe, jezeli chodzi o drozsze wyrzutnie to najlepiej kupic wszystkie, wspaniałe efekty szczegolnie Kobry za 24.99 ogromne rozpryski( to musicie kupic!)-(ta sama wyrzutnia byly rok temu tylko pod nazwą "oddech smoka", swietnie prezentuje sie tez wulkan Casalanca bardzo dlugo sie pali i duza gama efektow.a co do mozdzierzy to ja osobiscie nie lubie, ale moj starszy musi je mieć, jak za swoją cene to sie sprawdzają Cytuj
ADRIAN 1 Opublikowano 24 Grudnia 2006 zastanawiem sie nad kupnem tego zestawu http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages/c.o.2....Space_Explorer za 20 zl moze byc nawet fajny ale nie wiem jakie mają efekty te rakiety moze ktos mi cos doradzi :?: Cytuj
witus 0 Opublikowano 24 Grudnia 2006 zastanawiem sie nad kupnem tego zestawu http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages/c.o.2....Space_Explorer za 20 zl moze byc nawet fajny ale nie wiem jakie mają efekty te rakiety moze ktos mi cos doradzi :?: Już dwie osoby miały go z forum (Nostra + Mati_KSSG) i mówiły, że to BADZIEW. Cytuj
cinek609 1 Opublikowano 24 Grudnia 2006 ten space explorer to naprawde badziew, widzialem filmik na superpower.pl to rakiet maja rozprysk jak jakies za 50 gr :shock: juz lepiej zakup sobie mozdziez.Odradzam rowniez baterie "Demons Whisper" jak za 29zl to efekt beznadziejny.Jak ogladalem filmiki to polecam zestaw rakiet XL za 29 zl, a wogole sobie sami sprawdzcie na stronie producenta. Ja kupuje tylko mozdzierz, bo efekty ma fajne www.superpower.pl Cytuj
ADRIAN 1 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Już dwie osoby miały go z forum (Nostra + Mati_KSSG) i mówiły, że to BADZIEW. małe sprostowanie Mati)kssg go nie miał ale wiedział jaki jest efekt a mnie troche nie było na forum i nie czytałem wszystkich postów Cytuj
ADRIAN 1 Opublikowano 27 Grudnia 2006 (takie krutkie posty uważaj bo cie admin wyrzuci) to tak na marginesie ale ja widziałem jego zestaw tegoroczny na żywo wienc nie było w nim akurat tego sprubuje poszuakc po forum czy cos takiego napisał Cytuj
witus 0 Opublikowano 27 Grudnia 2006 (takie krutkie posty uważaj bo cie admin wyrzuci) to tak na marginesie ale ja widziałem jego zestaw tegoroczny na żywo wienc nie było w nim akurat tego sprubuje poszuakc po forum czy cos takiego napisał To Ciebie wyrzuci admin za Twoje błędy ortograficzne nie mnie. http://www.fajerwerki.webd.pl/forum/viewto...highlight=#1941Proszę bardzo. I co? Mati miał na zeszłego sylwka. Ha. Cytuj
Mati88 1 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Miałem go miałem,i do dziś załuje że go kupiłem.Naprawde go nie polacem bo efekt tych rakiet jest tak h****y że normalnie prawie go nie widać Cytuj
Szajba 0 Opublikowano 27 Grudnia 2006 są za 6.99 opłaca się kupić tak dla zabawy ??Zestaw za 6.99 12 rakietBo ja jutro jadę po petardy za 5.99Petardy za 5.99 100 sztuk Cytuj
witus 0 Opublikowano 27 Grudnia 2006 28.12.2006 - czyli dopiero jutro będą mieli... ja i tak tam nie zajrze Cytuj
Nostra 0 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2006 ja jadę i może coś kupię coś małego ot tak sobie, zachcianka te za 6.99 mialem rok temu, efekt to dno xD ale jak sie czegos dosypie ... :mrgreen: Cytuj
Mati88 1 Opublikowano 27 Grudnia 2006 są za 6.99 opłaca się kupić tak dla zabawy ??Zestaw za 6.99 12 rakiet Miałem je rok temu.Nic specjalnego mały rozprysk z hukiem.Choć na PRZEDSYLWESTROWE zabawy w sam raz Cytuj
kodix 0 Opublikowano 27 Grudnia 2006 WitamKtora z tych wyrzutni najbardziej sie opłaca kupic: Phoenix&Dragon czy Mercury Madness :?: Cytuj
Pawe? M 0 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Ja kupiłem obydwie nie wiem która lepsza bo przyznam że pierwszy raz je mam i jeszcze ich nie odpalałem.I jeszcze pytanko: Ta fontanna "Butelka" to dobra jest :?: Pozdrawiam!® Cytuj
cinek609 1 Opublikowano 28 Grudnia 2006 nom fajna jest do zabawy.P.S. ja kupilem z lidla mozdzierz Cytuj
Albsup 0 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Fontanna butelka (to już było poruszanie) moim zdaniem jest dobra. Jest to fontanna ze snopem iskier i kolorowymi kulkami. Cytuj
Pawe? M 0 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Co byście z Lidla polecili :?: Te duże rakiety "Fireball" albo "Mega Star Rockets" to dobre są w porównaniu do ceny :?: A wyrzutnie... :?: Pozdrawiam!®™ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi