Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem w Lidlu nie opłaca się kupować, wolałbym Jorge'a,Hestii albo Tropic'a coś kupić. :) Jedynie moździerz jest warty uwagi.

Opublikowano

Ale w tym Lidlu to ostro przeginają! Dzisiaj rano moja mama była i widziala jak takim małym gnojkom po 10 lat kasjerka legalnie sprzedala petardy. A najgorsze jest to, że nikt nie zwrócił uwagi tej kasjerce, a przecież tyle ludzi tam było!

Opublikowano

widocznie chcą jak najwięcej zarobić.

Opublikowano

Dziś kupiłem mini zestaw i zestaw rakiet za 6,99

Opublikowano

Jak mi się uda to jutro będę w Lidlu - i mam na oku kupno fontanny Casablanca oraz zestawu petard :)

Opublikowano

W lidlu nie maza ciekawej oferty, w tamtym roku kupywałem takie dupne fajerwerki, a w tym postanowiłem pójśc do konkurencji jestem zadowoly bardziej z teog niż z akupu w Lidlu, lidl ma drogie fireworki i wcale nie takie dobre, ale "na bezrybiu i rak ryba " ;) . Takie jest moje zdanie ;) Pozdrawiam

Opublikowano
W lidlu nie maza ciekawej oferty, w tamtym roku kupywałem takie dupne fajerwerki, a w tym postanowiłem pójśc do konkurencji jestem zadowoly bardziej z teog niż z akupu w Lidlu, lidl ma drogie fireworki i wcale nie takie dobre, ale "na bezrybiu i rak ryba " ;) . Takie jest moje zdanie ;) Pozdrawiam

No niby tak, ale ta fontanna ma świecić przez 95 sekund, a ja uwielbiam fontanny więc zaryzykuję - na bazarze z Jorgea na pewno nie znajdę fontanny za tą cenę o takim czasie
Opublikowano

obie fontanny ponoc ekstra, kumpel gorąco namawia mnie żebym kupił Casablance... czy jak to sie pisze :P mówił że zachwyci ludzi :mrgreen:

ja jutro idę po moździerza... dopiero wywnioskowałem z Wapem że to 1,5" a nie 1,2"! więc 10 kul 1,5" za 20 zł to tanio :grin:

Opublikowano

nom wlasnie tez tak sadzilem, ze to 1,5 cala, bo na opakowaniu pisze 1,5 inch, ale nei wiedzialem co to oznacza i jedynie przypuszzcalem:p

Opublikowano

Jak mi się uda to kupię 'Zestaw Rakiet Rodzinny', w którym są 4 rakiety, samoloty, PIRATKA i słoneczko. I do tego zestaw petard za 7 zł :)

Opublikowano

Według mnie jest Bardzo tanio np Petarda Duża 12 sztuk za 3 zł chyba okazja ? nom ja tam kupilem swój stuff mam nadzieje że Phoenix&Dragon to nie jakiś syf

Opublikowano

Czy u was w Lidlu nie ma też moździerza?

Opublikowano

Jak dziś byłem to też moździerzy nie było :razz:

Opublikowano

byłem wczoraj to jeszcze były dziś nie byłem

Opublikowano

u mnie zostało z 5-7 sztuk... jednego wziąłem... więc doszedł do stuffu :mrgreen:

jak za 20 zł... 10 kul po 1,5" to naprawdę tanio!

Opublikowano

ej, sory za drugiego posta ale... ile mają Wasze scianki rury grubości? bo u mnie niecałe 3mm... i w rekach wgniata sie xD jak pieprznie to będzie tragedia...

Opublikowano

u mnie też tyle samo i jakość ten moździerz mi się nie zgniata :grin:

Opublikowano

znaczy no nie jak masło ale jak ścisne to czuć :grin: dziwne... ponoć inne moździerze mają około 5mm... oby wytrzymał 10 strzałów xD

Opublikowano

rzeczywiscie ten mozdzierz moze nie wytrzymac tylu strzalow w tamtym roku mial chyba grubsza scianke no nie?

Opublikowano

To trzeba kupić drugi(inny) możdzierz i jak rura z Lidla sie rozleci(a podejrzewam ze nie wytrzyma 10 strzałów) to zapożyczamy rure z drugiergo moździerza(oczywiscie tego sameo kalibru) :wink:

Opublikowano

u mnie fajerwerek w lidlu lepiej nie kupywać ... wszystko przez wścibskich ludzi ,... prawie wszystkie zestawy otwarte, proch powysypywany , obsługa się tym nie interesuje

Opublikowano

W Lidlu dobre żeczy są w pierwszy dzień.Potem ludzie to wszystko niszczą...

Opublikowano

W lidlu jest tak jak mój poprzednik pisze!! ale nie ttylko w lidlu to jest wszędzie!! ludzie jak te piepszone psy wszystko niszczą,dotykają!! jak moga... :!: :!: :mrgreen:

Opublikowano

Eeee? To gdzie wy mieszkacie? Ja mieszkam w małym miasteczku (poniżej 20 000 mieszkańców) i jakoś jak byłem wczoraj to wszystko leżało ładnie ułożone w koszach :| Wszystko było niezniszczone... może to dlatego, że niedawno otworzono tego Lidla :/

Opublikowano

Mieszkam w pionkach , małe miasto około 20 tyś. ludzi , lidl jest u mnie gdzieś od dwóch lat :!: