Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatni raz powtarzamy!! Jutro będzie oferta fajerwerków z Lidla.

Opublikowano

No i jest nasz upragniony moździerz. Ciekawe czy będą jeszcze jakieś rzeczy niezaprezentowane w ofercie.

Dziękujemy za upload gazetki :)

Opublikowano

no sobeczek widze ze masz dobry start na forum. dzieki Ci bardzo.
teraz juz wiem, ze resztki funduszy przeznacze na moździerz w lidlu, a nie bierdonke
Opublikowano

Dzięki wielkie za te zdjęcia :D

Opublikowano

mam nadzieję,że to nie wszystko ;) przydałoby się,żeby Casablanca,czy Mercury Madness urozmaiciły stuff ;)

Opublikowano

Waszym zdaniem co jest lepsze , rakiety atomic czy detonator ?
Przyznam że jeszcze ich nie miałem.

Opublikowano

Chmmm ciekawe czy będzie fontanna butelkowa... Miał ktoś ten zestaw Space Explorer? Jakie efekty tych rakiet i duperelek. Opłaca się go brać?

Opublikowano

Film velibruma wrzucony 4 dni temu rakiety Atomic assault- mam nadzieję że jest to dobry prognostyk na te rakiety w tym roku:

W zeszłym roku było coś z nimi nie tak, większość po prostu nie wybuchała .
Opublikowano

Widać ze oferta z lidla wzorowana jest na biedronie . Ciekawe czy lepiej kupić te 19 strzałowe baterie z biedry po 50 zł czy te lidlowe . Dobrze ze jest kobra . Wacham sie co do wrath of god .

Opublikowano

Jest !! Dziekuje za gazetke . Kupie moździerz , kobre , i detonatory albo atomic assalut

Opublikowano

mam pyatnie oplaca sie brac Wrath of the gods?????

Opublikowano

Importer i tak musi przedłożyć dane o zawartości prochowej każdego produktu przed dopuszczeniem do obrotu, więc pewnie dali te informacje również Lidlowi.

Opublikowano
Miał ktoś ten zestaw Space Explorer? Jakie efekty tych rakiet i duperelek. Opłaca się go brać?

W żadnym wypadku nie bierz tego zestawu! Miałem go 2 lata temu i ... tragedia! Rakiety, to w ogóle efektu nie miały :) Jedyne, co było w nim dobre, to duperelki, ale chyba 28 zł nie będziesz za nie płacił.
Ogólnie ten zestaw był już parę razy rozkminiany na forum.
Opublikowano

Kurcze mam nadzieję że będzie więcej produktów niż tylko te z gazetki. W ofercie za dużo rakiet, mało urozmaicona oferta. A co z większymi moździerzami? I jeszcze jedno. Trochę wysokie ceny jak na mój gust. Warto polecić natomiast moździerz!

Opublikowano

Sobeczek32 dziękuję ci bardzo za ulotkę masz u mnie wielkiego +

jak będę w Lidlu to kupię moździerz,kobrę detonatory,atomiki ,średnie petardy
Ps: resztę na biedre po zestaw za 24,99 i rakiety za 8,99
I to będzie koniec z kupowaniem ;) 210>zł ach

Opublikowano

Opłaca sie kupić te wyrzutnie po 49,99 ?

Opublikowano

Miałem w ubiegłym roku jedna z nich.
I powiem że efekty miala całkiem duże. Podobne do np. NG8

Opublikowano

mam nadzieje że będzie więcej petardy niż to 1 opk. średnia petarda

Opublikowano

a co myslicie o tej Baterii rzymskiej za 9.99zł miał ja ktos z gory dzieki :razz:

[ Dodano: 2009-12-20, 22:11 ]
a co myslicie o tej bateri rzymskiej za 9.99 zł miał ja ktos z gory dzieki :razz:

Opublikowano

Ja miałem tą wyrzutnie. Efekt taki sobie, typowy marketowy towar. Lepiej kupić podobną baterię z Biedronki.

Film -

Opublikowano

Wreszczie jest oferta :) tylko szkoda ze tak pozno. Mogliby zaczac sprzedawac przed swietami.
Co myslicie o mozdzierzu ?