Szatek185 1 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgadzam się. Inne sklepy w tym okresie zaczynają promocje. Moździerz jest !SUPER! Tylko brać Cytuj
FajeRmaNiak 0 Opublikowano 21 Grudnia 2009 W internecie już jest oferta od 28.12 powiem tyle nic ciekawego wszystko to samo co rok temu... Cytuj
Toples 0 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Waszym zdaniem co jest lepsze , rakiety atomic czy detonator ? Przyznam że jeszcze ich nie miałem. Moim zdaniem detonatory lepsze mam je co roku i dają dobry efekt Cytuj
Fleszu3 0 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Powie mi ktoś co to za rakietki za 7.99 ? 12 sztuk. http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages/c.o.2...estaw_rakiet_12jakie mają efekty ? Cytuj
kondziocs 0 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Mam pytanie:Co powiecie na wyrzutnie Kobra z Lidla.?Ma to przynajmniej jakiś efekt , czy tylko leci do góry.A te rakiety Bang-Bang za 69zl je się opłaca czy nie?A ta wyrzutnia Monstrum za 11.99 Ona ma jakieś efekty , czy tylko szajs?? Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Wow , ta bateria Kobra jest całkiem całkiem , coś jak stara kasjopeja , chyba ją wezmę za te 25 zł.Nic lepszego za tyle nie dostane , a mam już dwa moździerze :mrgreen:Edit :I do tego jeszcze monstruma :mrgreen: Cytuj
milan07 0 Opublikowano 21 Grudnia 2009 A ja mam pytanie odnośnie monstruma. Jaki ma to efekt? Pociski rozpryskują się na niebie czy są to tylko komety? Cytuj
Brzoska11 0 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Mam pytanie:Co powiecie na wyrzutnie Kobra z Lidla.?Ma to przynajmniej jakiś efekt , czy tylko leci do góry.A te rakiety Bang-Bang za 69zl je się opłaca czy nie?A ta wyrzutnia Monstrum za 11.99 Ona ma jakieś efekty , czy tylko szajs?? Co do Kobry to polecam oplacalna wyrzutnia duuze rozpryski .Tych rakiet chyba sie nie oplaca ...Monstrum nie mialem wiec nie pomogePozdrawiam Cytuj
mantis 433 Opublikowano 21 Grudnia 2009 A ja mam pytanie odnośnie monstruma. Jaki ma to efekt? Pociski rozpryskują się na niebie czy są to tylko komety? Monstrum z Sylwka 2006-2007.http://video.google.pl/videoplay?docid=1858375907927861564#Dobra katiusza dla urozmaicenia. Zrobiła duże wrażenie na widzach. Tylko trzeba zachować dużą odległość, bo pociski lubią nisko lecieć. Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 21 Grudnia 2009 a co myslicie o tej Baterii rzymskiej za 9.99zł miał ja ktos z gory dzieki :razz: [ Dodano: 2009-12-20, 22:11 ]a co myslicie o tej bateri rzymskiej za 9.99 zł miał ja ktos z gory dzieki :razz:Miałem....Nic ciekawego, wylatują kolorowe kulki i tyle za tą cene to lepiej jeden a lepszy albo gorszy i duperelki Cytuj
sQbaniec 10 Opublikowano 21 Grudnia 2009 A ja sie znowu zawiodłem liczyłem ze bedzie jakas konkretna wyrzutnia za minimum 100zł no ale nic tu nie ma.Lidl i Biedra zawiodły mnie. Jedynie Mozdzierz ich ratuje Cytuj
szymaaaa 0 Opublikowano 21 Grudnia 2009 W internecie już jest oferta od 28.12 powiem tyle nic ciekawego wszystko to samo co rok temu... Ooooo nie zapędzaj się nie ma połowy fajerwerków w ofercie w tamtym roku było więcej!!!! :evil: [ Dodano: 2009-12-21, 17:40 ]a tak się jeszcze zapytam jak te rakietki Bang-Bang?? Cytuj
Maurycy 0 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Bardzo mi się ta oferta podoba i napewno coś z niej z najdzie się w moim stuffie:) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj
marc 11 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Ja rowniez sie zawiodlem oferta Lidla. Gdzie sa te wieksze wyrzutnie! Mam nadzieje ze wszystkiego nie dali w gazetce, ale watpie ze beda takie wyrzutnie jak w zeszlym roku:( Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Ceny wielu produktów poszły do góry więc pewnie z wielu rzeczy zrezygnowano. Brak Casablanki ;( Cytuj
Michaln96 0 Opublikowano 21 Grudnia 2009 te rakietki za 8 zł sa jak za taka cene nawet niezłe leca dosc wysoko z 10 mmoze niecale i nawet duzy rozprysk oceniam je na 710 biorac pod uwage ich cene Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 22 Grudnia 2009 te rakietki za 8 zł sa jak za taka cene nawet niezłe leca dosc wysoko z 10 mmoze niecale i nawet duzy rozprysk oceniam je na 710 biorac pod uwage ich cene Może uznacie mnie za wariata ale potwierdzam słowa MIchała , do zabawy są fajne za taka cene. Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 22 Grudnia 2009 No to ja jestem kolejnym wariatem. Co roku je kupuje za taką cene to są super. Do zabawy w sam raz. Warto je brać polecam. :razz: Cytuj
tomszak 1 Opublikowano 22 Grudnia 2009 rakiet bang bang raczej nie oplaca sie brac. Mialem je rok temu... Duze rakiety leca bardzo wysoko a efekt jest tak maly ze poprostu plakac sie chce... z kolei male i srednie mają bardzo duze rozpryski co mnie zdziwilio... Lepiej wziąć fireballe xl5 i do tego detonatory bo są poprostu świetne! Cytuj
FajeRmaNiak 0 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Jedynie co będę brał to chyba tylko kobra jak rok temu myśle że warta uwagi Cytuj
szymaaaa 0 Opublikowano 23 Grudnia 2009 a ten moździerz to Artillery Shellsprzynajmiej tak myślę.___________________________________________________________________________a mój stuff to:Lidl:1x zestaw fajerwerków space explorer 1x bateria monstrum 11,90 zł1x bateria kobra 24,90 zł1x bateria rzymska 9,99 zł1x zestaw fajerwerków Bang-Bang 69,00 zł2x moździerz (myślę że Artillery Shells ) 24,90 złBiedronka:Jorg m29 planet 9,00 złwychodzi: 202,58 zł :twisted:Oceniać!!!!! [ Dodano: 2009-12-23, 11:11 ] a co mysliscie o bateri monstrum??? baterja oki miałem ją w tamtym roku i wezme ją teraz fajne zielone piszczące efekty!!!! polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!√ Cytuj
cinek609 1 Opublikowano 23 Grudnia 2009 1x zestaw fajerwerków space explorer To bym sobie odpuscil i w zamian tego juz lepiej detonatory(13.99) lub atomic assault(14.99) + zestaw rakiet za 7.99. Cytuj
Mati88 1 Opublikowano 23 Grudnia 2009 W żadnych wypadku nie bierzcie tych Space Explorerów! Jak powiem, że ich efekt jest tragiczny to je pochwale ... Lepiej dołożyć parę złotych i mieć coś lepszego. Cytuj
wilku115 0 Opublikowano 23 Grudnia 2009 mam pytanko:co myślicie o tym zestawie za 14.99 ???http://img137.imageshack.us/img137/4002/faj6.jpg Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi