Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zgadzam się. Inne sklepy w tym okresie zaczynają promocje. Moździerz jest !SUPER! Tylko brać :P

Opublikowano

W internecie już jest oferta od 28.12 powiem tyle nic ciekawego wszystko to samo co rok temu...

Opublikowano
Waszym zdaniem co jest lepsze , rakiety atomic czy detonator ?
Przyznam że jeszcze ich nie miałem.

Moim zdaniem detonatory lepsze mam je co roku i dają dobry efekt
Opublikowano

Mam pytanie:
Co powiecie na wyrzutnie Kobra z Lidla.?
Ma to przynajmniej jakiś efekt , czy tylko leci do góry.
A te rakiety Bang-Bang za 69zl je się opłaca czy nie?
A ta wyrzutnia Monstrum za 11.99 Ona ma jakieś efekty , czy tylko szajs??

Opublikowano

Wow , ta bateria Kobra jest całkiem całkiem , coś jak stara kasjopeja , chyba ją wezmę za te 25 zł.
Nic lepszego za tyle nie dostane , a mam już dwa moździerze :mrgreen:

Edit :
I do tego jeszcze monstruma :mrgreen:

Opublikowano

A ja mam pytanie odnośnie monstruma. Jaki ma to efekt? Pociski rozpryskują się na niebie czy są to tylko komety?

Opublikowano
Mam pytanie:
Co powiecie na wyrzutnie Kobra z Lidla.?
Ma to przynajmniej jakiś efekt , czy tylko leci do góry.
A te rakiety Bang-Bang za 69zl je się opłaca czy nie?
A ta wyrzutnia Monstrum za 11.99 Ona ma jakieś efekty , czy tylko szajs??

Co do Kobry to polecam oplacalna wyrzutnia duuze rozpryski .
Tych rakiet chyba sie nie oplaca ...
Monstrum nie mialem wiec nie pomoge

Pozdrawiam
Opublikowano
A ja mam pytanie odnośnie monstruma. Jaki ma to efekt? Pociski rozpryskują się na niebie czy są to tylko komety?
Monstrum z Sylwka 2006-2007.

http://video.google.pl/videoplay?docid=1858375907927861564#

Dobra katiusza dla urozmaicenia. Zrobiła duże wrażenie na widzach. Tylko trzeba zachować dużą odległość, bo pociski lubią nisko lecieć.
Opublikowano
a co myslicie o tej Baterii rzymskiej za 9.99zł miał ja ktos z gory dzieki :razz:

[ Dodano: 2009-12-20, 22:11 ]
a co myslicie o tej bateri rzymskiej za 9.99 zł miał ja ktos z gory dzieki :razz:
Miałem....Nic ciekawego, wylatują kolorowe kulki i tyle za tą cene to lepiej jeden a lepszy albo gorszy i duperelki :wink:
Opublikowano

A ja sie znowu zawiodłem liczyłem ze bedzie jakas konkretna wyrzutnia za minimum 100zł no ale nic tu nie ma.
Lidl i Biedra zawiodły mnie. Jedynie Mozdzierz ich ratuje

Opublikowano
W internecie już jest oferta od 28.12 powiem tyle nic ciekawego wszystko to samo co rok temu...

Ooooo nie zapędzaj się nie ma połowy fajerwerków w ofercie w tamtym roku było więcej!!!! :evil:

[ Dodano: 2009-12-21, 17:40 ]
a tak się jeszcze zapytam jak te rakietki Bang-Bang??
Opublikowano

Bardzo mi się ta oferta podoba i napewno coś z niej z najdzie się w moim stuffie:) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Opublikowano

a co mysliscie o bateri monstrum???

Opublikowano

Ja rowniez sie zawiodlem oferta Lidla. Gdzie sa te wieksze wyrzutnie! Mam nadzieje ze wszystkiego nie dali w gazetce, ale watpie ze beda takie wyrzutnie jak w zeszlym roku:(

Opublikowano

Ceny wielu produktów poszły do góry więc pewnie z wielu rzeczy zrezygnowano.
Brak Casablanki ;(

Opublikowano

te rakietki za 8 zł sa jak za taka cene nawet niezłe leca dosc wysoko z 10 mmoze niecale i nawet duzy rozprysk oceniam je na 710 biorac pod uwage ich cene

Opublikowano
te rakietki za 8 zł sa jak za taka cene nawet niezłe leca dosc wysoko z 10 mmoze niecale i nawet duzy rozprysk oceniam je na 710 biorac pod uwage ich cene

Może uznacie mnie za wariata ale potwierdzam słowa MIchała , do zabawy są fajne za taka cene.
Opublikowano

No to ja jestem kolejnym wariatem. Co roku je kupuje za taką cene to są super. Do zabawy w sam raz. Warto je brać polecam. :razz:

Opublikowano

rakiet bang bang raczej nie oplaca sie brac. Mialem je rok temu... Duze rakiety leca bardzo wysoko a efekt jest tak maly ze poprostu plakac sie chce... z kolei male i srednie mają bardzo duze rozpryski co mnie zdziwilio... Lepiej wziąć fireballe xl5 i do tego detonatory bo są poprostu świetne! :)

Opublikowano

Jedynie co będę brał to chyba tylko kobra jak rok temu myśle że warta uwagi :cool:

Opublikowano

a ten moździerz to Artillery Shells
przynajmiej tak myślę.

a mój stuff to:
Lidl:
1x zestaw fajerwerków space explorer
1x bateria monstrum 11,90 zł
1x bateria kobra 24,90 zł
1x bateria rzymska 9,99 zł
1x zestaw fajerwerków Bang-Bang 69,00 zł
2x moździerz (myślę że Artillery Shells ) 24,90 zł

Biedronka:
Jorg m29 planet 9,00 zł

wychodzi: 202,58 zł
:twisted:

Oceniać!!!!!

[ Dodano: 2009-12-23, 11:11 ]

a co mysliscie o bateri monstrum???

baterja oki miałem ją w tamtym roku i wezme ją teraz fajne zielone piszczące efekty!!!! polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!√
Opublikowano

1x zestaw fajerwerków space explorer
To bym sobie odpuscil i w zamian tego juz lepiej detonatory(13.99) lub atomic assault(14.99) + zestaw rakiet za 7.99.

Opublikowano

W żadnych wypadku nie bierzcie tych Space Explorerów! Jak powiem, że ich efekt jest tragiczny to je pochwale ... Lepiej dołożyć parę złotych i mieć coś lepszego.