ponczo12496 23 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Na tym teście pokazany jest efekt dużej i małej rakiety z zestawu Mixer. Cytuj
limax123 0 Opublikowano 26 Grudnia 2015 czy w lidlu zeby kupic predatora trzeba miec 21 lat sprawdzaja to czy jak? Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 26 Grudnia 2015 czy w lidlu zeby kupic predatora trzeba miec 21 lat sprawdzaja to czy jak? Jeżeli trafi sie jakiś debil w obsłudze to możliwe ze tak bo juz słyszałem o takich przypadkach :facepalm: Cytuj
limax123 0 Opublikowano 26 Grudnia 2015 a jak wy kupowaliscie prosił was o dowód? i drugie pytanko kupic super bombe czy predatora, bo predator nw czy sie opłąca efekt taki sb wg mnie Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 26 Grudnia 2015 To zależy do czego chcesz zastosować tą wyrzutnie,jeżeli będziesz odpalał pojedynczo możesz kupić dwie super bomby,mi szwagier do pokazu kupuje predatora bo nie miałem nic na finał. Cytuj
Berakirn 0 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Hej Wie Ktoś, czy już dzisiaj sprzedają fajerwerki? W tamtym roku przynajmniej u mnie w Krośnie było jednodniowe opóźnienie ^^ Pozdrawiam Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Hej Wie Ktoś, czy już dzisiaj sprzedają fajerwerki? W tamtym roku przynajmniej u mnie w Krośnie było jednodniowe opóźnienie ^^ Pozdrawiam Jeżeli u Ciebie było opóźnienie, a u mnie było ok to pewnie w tym roku też może być inaczej więc warto spalić parę kalorii po Świętach i się przejść czyż nie? Cytuj
Berakirn 0 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Jeżeli u Ciebie było opóźnienie, a u mnie było ok to pewnie w tym roku też może być inaczej więc warto spalić parę kalorii po Świętach i się przejść czyż nie? Spalę trochę benzynki, bo kalorie potrzebne^^ Mam jakieś 16 km do lidla, prędzej bym umarł idąc pieszo hihi Dzięki za odpowiedź Cytuj
OnlyFireworks<333 0 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Jak w tamtym roku byłem w lidlau to 27 rano jeszcze nie było wyłożone,ale po południu juz tak.. lidl w Koninie :-) Cytuj
OnlyFireworks<333 0 Opublikowano 27 Grudnia 2015 co lepsze super bomba czy harmonie ? Super Bomba jest kalibru 30 mm,ale mniej strzałow... Harmonie 20mm chyba, strzela dłuzej,ale mniejsze efekty.. Co wolisz ? Cytuj
OnlyFireworks<333 0 Opublikowano 27 Grudnia 2015 ok dzięki jednak biore super bombe Też bym wziął,ale budżet ktory w tym roku jeszcze przeznacze mi nie pozwala, Zakupy na bigfunie juz mi troche oproznily portfel ;/ Cytuj
Berakirn 0 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Nie ma za co Oby były, udanych zakupów Nooo chcę kupić harmonie i predatora :) :) Mam też wielką nadzieję, że już dzisiaj kupię Cytuj
mlody712 0 Opublikowano 27 Grudnia 2015 ja właśnie przedchiwlą zakupiłem super bombe ,u mnie dopiero rozkładają Cytuj
steny 0 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Albo mi się wydaje albo te moździerze z lidla w tamtym roku były po 7,99 zł no cóż w tym roku tylko jeden za dyszkę dokupiony, pewnie jeszcze dino odwiedzę i dokupię jakąś wyrzutnie. :christmascool: Cytuj
blubencjusz 1 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Tłusta rimanka czyli ten rzymski za 9.99 zł.Jak za ta kwotę jeszcze polecam , 8 niezłych strzałów ale nie polecam trzymania w ręce bo jak widać na filmie 7 strzał nie wzbił się w powietrze tylko wyleciał na około metr i spadł obok rurki. Cytuj
malfeusz 0 Opublikowano 28 Grudnia 2015 bedzie trzeba kupic z 4 sztuki, przydalo by sie wiecej filmikow, bo nie wiem co kupić na ten rok a chcialbym te 500zl wydać mam odlożone. Cytuj
Fanatyczny 0 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Lepiej się spiesz bo u mnie w Lidlu w jeden dzień wymiecione wszystko Cytuj
miśQQ92 0 Opublikowano 29 Grudnia 2015 haha gówno prawda xD może i wielkość ich jest taka sama, ale dzisiaj odpaliłem gracie i tą największą i efekt większej jest... większy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi