marcin1197 0 Opublikowano 30 Grudnia 2006 U mnie jest ok.75000 mieszkancow a lidl jest już około roku i tez szystko leżało ładnie na pułkach,nic niebylo porozrywane. Cytuj
Nostra 0 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2006 u mnie było OK.... jednak i tak wzielem moździerz z konca (dna :mrgreen: ) ale rok temu.... to szelki były luzem^^ można było wziąść ją do kieszenie i pójść xD Cytuj
Verq 0 Opublikowano 30 Grudnia 2006 jak chce sie mieć u mnie wszystko sprawne to trzeba przyjść w pierwszy dzień :grin: Cytuj
myszka 0 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgadzam się :grin: ja wszystko widziałem w dużych ilościach... Cytuj
Marcin 0 Opublikowano 30 Grudnia 2006 U mnie w Gliwicach w Lidlu na pszczyńskiej wczoraj koło 16;00 były 3-4 sztuki Niebyły uszkodzone , co do jednego sie zgodze że jak coś ,,rzucą,, do lidla to trzeba sie spieszyc z zakupem bo wszystkie towary schodzą bardzo szybko Cytuj
OKo 0 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Tragedia byłem dziś i wyrzutnia coś tam of gods 3 sztuki całe rozwalone ale niektóre firmy mają tyle rozumu że zafoliowywują Cytuj
matys 0 Opublikowano 30 Grudnia 2006 CZY OPŁACA SIE TO KUPIC??[ to wszystko z lidlaZestaw rakiet małych za 6,99Zestaw petard l atające śmigła 3 opakowania za 2,99Zestaw Super Pirat za 6,99 Cytuj
M_ariOla 0 Opublikowano 30 Grudnia 2006 A to Pheonix & Dragon ? Taniutkie takie, więc się zastanawiam...Ale za taką cenę, to nie wiem czego mam oczekiwac... I jeszcze to Mercury Madness...? Co sądzicie o nich? Cytuj
mazii23 0 Opublikowano 30 Grudnia 2006 A to Pheonix & Dragon ? Taniutkie takie, więc się zastanawiam...Ale za taką cenę, to nie wiem czego mam oczekiwac... I jeszcze to Mercury Madness...? Co sądzicie o nich? Co do mercury Madness to prosze filmik Link 5 wyrzutnia od góry oglądnij sobie i zobaczysz jaki efekt jak dla mnie to za 6.99 jest git fontanna :mrgreen: Cytuj
Dominik-24 0 Opublikowano 22 Marca 2007 http://superpower.pl/catalog_images/20.jpgja sobie kupiłem Fontanna i faine kolory [ Dodano: 2007-03-22, 16:23 ]ja kupiłem zestaw space explorer za cene 20zł i też kupiłem zestaw 12 rakiet za cene 7zł mawet faine kolorki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: [ Dodano: 2007-03-22, 16:24 ]ja kupiłem zestaw space explorer za cene 20zł i też kupiłem zestaw 12 rakiet za cene 7zł mawet faine kolorki Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 24 Marca 2007 Ja kupuje w tym roju small festiwal balls w lidlu ;p ciekawe czy sie sprawdzi :?: :?: Cytuj
cinek609 1 Opublikowano 12 Listopada 2007 dokladnie tylko nie wiem czemu na filmikach super power efekty wyrzutni sa gorsze niz w rzeczywistosci :?: :???: to mnie zniechecilo zeby tam kupywac i sie tylko ograniczylylem do mozdzierza, ale gdy zobaczylem filmiki wyrzutni krecone przez was to mnie zatkalo i ubolewam nad tym czemu w tamtym roku nie kupilem w lidlu wyrzutni SP.w tym roku napewno jakies wyrzutnie tam kupie Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 12 Listopada 2007 dokladnie tylko nie wiem czemu na filmikach super power efekty wyrzutni sa gorsze niz w rzeczywistosci :?: :???: to mnie zniechecilo zeby tam kupywac i sie tylko ograniczylylem do mozdzierza, ale gdy zobaczylem filmiki wyrzutni krecone przez was to mnie zatkalo i ubolewam nad tym czemu w tamtym roku nie kupilem w lidlu wyrzutni SP.w tym roku napewno jakies wyrzutnie tam kupie pamiętaj. Zawsze filmy nie odwzorują tego co na żywo widzimy. Cytuj
Fear 0 Opublikowano 23 Listopada 2007 właśnie dostałem gazetkę Lidla i są już zimne ognie, czyli w następnej gazetce już powinny się znaleźć fajerwerki, a importer to pewnie ten sam co rok temu, czyli śmieszek Cytuj
cinek609 1 Opublikowano 26 Listopada 2007 Gazetka z fajerwerkami bedzie niestety krotko kolo swiat:/ Cytuj
MICHUIKRZYCHU 0 Opublikowano 27 Listopada 2007 Jak by ktoś jakimś cudem zdobył gazetke to bardzo prosze pisać ! Cytuj
witus 0 Opublikowano 3 Grudnia 2007 No cóż, jeszcze pełnej oferty nie ma, ale dobre i to http://www.lidl.pl/pl/home.nsf//pages/c.o....0.p.Zimne_ognie Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 3 Grudnia 2007 No cóż, jeszcze pełnej oferty nie ma, ale dobre i to http://www.lidl.pl/pl/home.nsf//pages/c.o....0.p.Zimne_ognie faktycznie pełnej oferty jeszcze nie ma ale będzie około 20 grudnia :grin: Cytuj
Nostra 0 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2007 Brzoska mi coś takiego napisał, jeszcze ponoć drugie tyle Zestaw Fajerwerków Sp 49.90Bateria 49strz. 99złZestaw Rakiet 21szt Bang Bang 69złBateria Orka 35 strz. 69złZestaw Rakiet 12 rakiet 29.90złZestaw ogni rzymskich 12rzym.og. po 10 strzBateria Meteor Battle 15 strz 39.90Zestaw rakiet Fireball XL 5szt 34,90Bateria 16 strz. 34.90 ( 4 rodzaje)Bateria 36strz WEart of the gods 29,90Bateria 12 strz. Kobra 24,90Moźsdzierz 10 kul 1,5"22,90złZwesdtawe Space Explorer 22,90zł Cytuj
Nostra 0 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2007 e tam, mało 3 zł to pryszcz...jutro będzie pewnie gazetka na stronie lidla, bo wychodzą w poniedziałki i czwartki ciekawe co to za zestawy po 30zł, 49 i 69 zł... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi