kicajbajceps 0 Opublikowano 26 Grudnia 2017 W tym zestawie tylko te najmniejsze rakiety są dobre A te większe są bardzo słabe. Cytuj
szymon_274 0 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Wszystkie rakiety w tym zestawie są takie same z tego co pamiętam. Różnią się tylko wielkością korpusów. Cytuj
Zizi 0 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Ja się zastanawiam Kilovka albo Euforia , choć bardziej po filmikach podoba mi się Euforia a wy którą byście wzięli ?? Cytuj
eloremro 0 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Euforia bardziej dynamiczna - czyli takie jakie ja lubię Kilovka ma za to wg. Mnie ładniejsze efekty niektóre. Ostatecznie wybrałbym Kilovke ze względu na efekty i te trseszczące palmy Cytuj
NexusPrime 0 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Warto brać tego brutusa? będę obserwować z 10-20metrów ? Na pewno biore już mistrala apollo i don bombera. Zastanawiam się właśnie między Brutusem a Kilówką. Cytuj
kubakuba08 0 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Myślę,że warto ,najlepsza będzie mina sprzedawcy jak weźmiesz same najdroższe wyrzutnie Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 26 Grudnia 2017 2 cale to 2 cale i napewno się wybijesz na tle wszystkich którzy będą mieli 0,8-1,2 cala Cytuj
Mateusz91 0 Opublikowano 27 Grudnia 2017 A ja uwazam ze z takiego bliska 2cale sa srednie w tamtym roku mialem dwie wyrzutnie i poprostu leca zbyt wysoko i efekt znika. Tez strzelam dosyc blisko 10/15m od siebie Cytuj
Zizi 0 Opublikowano 27 Grudnia 2017 I jak tam był ktoś już na zakupach i może potwierdzić czy wszystko z oferty jest? Cytuj
Zizi 0 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Byłem , wszystko jest. Mistral kupiony . Jak wymiarowo wyglądają te wyrzutnie większe bo KILOVKA bardzo mała jak na tyle strzałów a MISTRAL ? duża jest? Cytuj
wimexo 3 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Byle w piątek udało mi się kupić Mistrala Bo niestety do lidla mam 45km i dopiero w piątek pojadę Cytuj
Zizi 0 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Byłem w lidlu dzisiaj bardzo dużo towaru mieli wszystkie produkty z gazetki także myślę że problemu nie będzie , ciekawe czy jakaś promocja będzie Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Pomimo wątpliwości magic to jednak 25mm, jak za 20zł 16sh przy kalibrze 25mm to niezła okazja Cytuj
NexusPrime 0 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Ja kupiłem Mistrala, Bombera, Kilówke i Apollo jednak obsługa mnie rozjeb*... Proszę wziąć towar i kierować się prosto do kasy, proszę nigdzie się z nim nie przemieszczać po markecie. Próbowałem sobie zażartować troche to gość nawet mu brew nie drgneła Czy kupując wyrzutnie, muszę się czuć jak potencjalny zamachowiec ? Cytuj
pirowariat 13 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Ja kupiłem Mistrala, Bombera, Kilówke i Apollo jednak obsługa mnie rozjeb*... Proszę wziąć towar i kierować się prosto do kasy, proszę nigdzie się z nim nie przemieszczać po markecie. Próbowałem sobie zażartować troche to gość nawet mu brew nie drgneła Czy kupując wyrzutnie, muszę się czuć jak potencjalny zamachowiec ? Też tak miałem w tamtym roku w Carrefourze, chociaż gość powiedział to z uśmiechem. Poprosił tylko żebym z tym dużo nie jeździł po markecie. Myśle, że to jest uregulowane jakimiś przepisami, w tym samym czasie w marketach również zwykle nie można brać samemu piro. Patrząc na zdjęcie które wstawiłeć Mistrall widzę, że najwyższy, jaką ma wysokość wystrzału ? Cytuj
marcco 0 Opublikowano 28 Grudnia 2017 U mnie (Krapkowice) nie było wczoraj już mistrala ani don bombera (godz 16), niby dzisiaj (28.12) ma być dostawa.zobaczymy Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 28 Grudnia 2017 W Strzelcach opolskich tez nie ma mistrala i w Gliwicach tez jak byłem zostały może dwa lub trzy ? Cytuj
poncio 0 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Cześć wszystkim, szybkie pytanie... co najlepiej kupic do kwoty 150zł? Mistral? Cytuj
Krzychu93 5 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Cześć wszystkim, szybkie pytanie... co najlepiej kupic do kwoty 150zł? Mistral? 150 zł przeznaczone tylko na lidl czy inne sklepy też wchodzą w grę ? Cytuj
poncio 0 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Lidl biedronka... wolalbym w jednym sklepie kupic ale nie jest to mus! 1 sylwester mojego dziecka wiec dlatego tez taki maly budzet (nie ma zadnej imprezy) a chcialbym cos pokazać fajnego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi