mateo1992 28 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Jak to brutto jak na stronie jest całkiem inna cena to jest chyba nie możliwe :-( Cytuj
jano 0 Opublikowano 24 Grudnia 2007 ja planuje kupic w lidlu 27 w czwartek tak: :arrow: Kobra :arrow: Moździerz za 23zł :arrow: 2x Mercury madness :arrow: 2x Phoenix & Dragon :arrow: 3x Słoneczko jeśli będzie kaska :arrow: 3x Motylek jeśli będzie kaska:D :arrow: zestaw rodzinny za 14,99zł Jeśli będzie kaska :o:P Cytuj
michalq 0 Opublikowano 26 Grudnia 2007 ja kupie zestaw space explorer i motylki te kulko z crack. zestaw tych petard i moze jakas mala wyrzutnie Cytuj
Nostra 0 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2007 po co Ci taki syf jak ten zestaw spacer exploer? :roll: Cytuj
michalq 0 Opublikowano 26 Grudnia 2007 do zabawy przed sylwestrem bo juz mam stuff na sylwestra ;] Cytuj
ziske 0 Opublikowano 26 Grudnia 2007 czy napewno warto kupowac fajerwerki z lidla prosze oodpowiedzi a jak sie oplaca to co najbardziej : :grin: :grin: :grin: Cytuj
Dako 1 Opublikowano 26 Grudnia 2007 do zabawy przed sylwestrem bo juz mam stuff na sylwestra ;] to już lepiej kup kung fu a nie taki syf Cytuj
michalq 0 Opublikowano 26 Grudnia 2007 czemu syf? widze ze jest tam troche pier**l i mozna sie pobawic Cytuj
Nostra 0 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2007 ja też to 2 lata temu widzialem, kupilem i klnąłem... zaufaj trochę, chcem oszczędzić tylko wywalania pieniędzy Cytuj
michalq 0 Opublikowano 26 Grudnia 2007 to co za 23 zl w lidlu mi polecasz do zabawy, bo chcem kupic sobie zeby postrzelac jutro pojutrze i w dni przedsylwestrowe bo na sylwestra mam lepsze rzeczy Cytuj
Nostra 0 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2007 za 24 zł miałbyś 3 zestawy kung fu18 rakiet21 petard6 rzymskich3 zapalarki9 bączków6 motylkówmożesz teraz postawić znak równości między tym a space exploer? nie mówię już o jakości efektu rakiet (ale jak można mówić o jakości czegoś czego nie ma...?)nie możesz iść do biedronki? Kung Fu napewno będzie, od groma ich jesta jak chcesz z lidla to jakiś Zestaw rodzinny, do tego motyl, petarda z cracklingiem, pokombinujte rakiety to i tak są na północ moim zdaniem a nie do zabawy jak do zabawy... to ja bym wziął Detonator i atomic assalut bądź jedne z tych rakiet i to co wyżej (motyl, petardy) Cytuj
Dako 1 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Albo lepiej se kupić hota i 2x kung fu a z hota ładunki pojedynczo odpalać albo jak wolisz byś miał ładniejsze efekty i więcej zabawy Cytuj
Ronaldinho 0 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Co do ,, lidlowych fajerwerków,, mam pytani: żeby była ładny efekt to lepiej kupić dwa moździerze po 6 szelek , jeden po 6 szelek i jeden po 10 szelek czy dwa po 10? Cytuj
michalq 0 Opublikowano 26 Grudnia 2007 se to ja niekupuje Jak cos to sobie kupuje i do biedronki niechce mi sie leciec na koniec miasta a lidla mam pod domem prawie Ale dzieki za pomoc kupie jednak co innego jak pojde do lidla to pokombinuje Cytuj
cyc1212 0 Opublikowano 26 Grudnia 2007 mam pytanie co jest lepsze moździerz z biedronki czy z lidla chodzi mi tylko o efekt nie o cene czy ilość ładunków? :idea: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: Cytuj
michalq 0 Opublikowano 26 Grudnia 2007 a co powiecie o tym zestawie : http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages/c.o.2...staw_fajerwerkw za 49.90 + zestaw petard za 3 zl i petarde z craclingiem x7 ? motylkow niechcem bo mam male kamikadze 2 paczki po 12 sztuk Cytuj
Dako 1 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Lepiej sobie kup wyrzutnie kątową meteor battle a do zabawy coś tańszego Cytuj
michalq 0 Opublikowano 26 Grudnia 2007 A pomyślałem troche i czy opłaca sie takie coś:4x Kółko z craclingiem - 3.96GROM - 7.99Fontanna butelka- 5.99Bateria 7 strzałów Phoenix &Dragon - 4.99Moździerz - 16.99Zestaw petard - 2.99Średnia petarda - 5.994x Motyl - 3.96Bateria 7 strzałowa z fontanną - 6.99Razem: 59.76 zostaje 24 gr na 2 paczki zapałek Cytuj
cyc1212 0 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Ja się jeszcze zastanawiam nad kobrą. Wie ktoś może jaki ona ma kaliber i czy za 25zł sie opłaci? Cytuj
bedzio 0 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Po południu lecę do Lidla po moździerz, Night Invader, Mercury Madness i może rakiety Fireball XL5 (jeśli mi styknie kasy). Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Po południu lecę do Lidla po moździerz, Night Invader, Mercury Madness i może rakiety Fireball XL5 (jeśli mi styknie kasy). bardzo ci polecam nie kupuj wyrzutni mercury madness miałem ją rok temu mały wulkan i kiczowiaste komety bez huku Cytuj
michalq 0 Opublikowano 27 Grudnia 2007 ja byłem o 10 i juz duzo ludzi krecilo sie obok stoiska [duzeego stoiska]. Kupilem sobie:4x Kółko z craclingiem - 3.96 GROM - 7.99 Fontanna butelka- 5.99 Bateria 7 strzałów Phoenix &Dragon - 4.99 Moździerz - 16.99 Zestaw petard - 2.99 Średnia petarda - 5.99 4x Motyl - 3.96 Bateria 7 strzałowa z fontanną - 6.99 Cytuj
bedzio 0 Opublikowano 27 Grudnia 2007 kameleon, też miałem na poprzedniego sylwka Mercury Madness i mi się podobała. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi