Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ten zestaw UFO z lidla za 6,99zł dobry jest??
Co lepsze to czy Kung-Fu??

POMYLILO MI SIĘ , on W PLUSIE JEST :wink: .

Opublikowano

Według mnie lepszy jest ufo masz 9 rakietek i chyba 3 rzymskie. W kung fu 6 rakiet a petardy itp są słabej jakości

Opublikowano

lukiz o boze jak mogles zara przyleci dziecko biedroonki i bedzie ci wmawiac ze kung fu jest 100 razy lepsze bo sam ma kung fu i niemoze przyznac racji ze sa lepsze zestawy

Opublikowano

U mnie w lidlu gromów niestety nie było.
Pytałem się babki , to powiedziała , że nie dostali tych petard.
Za to wyrzutnie phoenix&dragon kupiłem za 3.99zł :mrgreen:

Opublikowano

Bylem przed chwila w lidlu i dostalem ostatni mozdzierz ten z 10 kulkami, a tych z 6 to byl caly kosz jeszcze, no i wzielem jeszcze rakiety fireball XL5(tez caly kosz jeszcze byl).

Opublikowano

byłem dziś w lidlu bo chciałem kupić ta wyrzutnię za 34 zł ale jak ją podniosłem to ona mna może z pół kilo. To jest jakiś szajs, podobnie jak night invader. tylko kobra coś trochę więcej waży.

:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:

Opublikowano

a brałeś Orkę?? bardzo ciężka, jakbym był bogaty to bym ja z chęcia kupił, pożądnie wyoknana

Opublikowano

jak miałbym tyle płacic to wole black cata ale przyznam że orki się szybko rozeszły bo byłem z sąsiadem o 14:00 to były jeszcze 2 a o 16:00 juz ani jednej

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Opublikowano

Uwolnić Orkę!

Ja kupiłem dziś Fireball XL5, Moździerz Artillery Shells SP008, Night Invader i Mercury Madness.

Opublikowano

Uwaga!
W moździerzach są zapakowane inne ładunki, nie ma cracklingu itp. Nie sugerujcie się za***iście wyglądającą poligrafią. Jedna wielka ściema. Przejechałem sie na tym. A efekty mizerne w obydwu moździerzach (SP0006 i SP0008) są efekty: czerwone piwonie,zielone piwonie, brokatowe korony a nie tak jak jest napisane na stronie Lidla:
SP0006
"w zestawie 6 kul 1,5” (2 x 5 efektów) złote trzaski i palmy, srebrna ryba, korona z brokatem"
Takiego wała :!: :lol:
40zł poszło się ... :P

Opublikowano
Uwaga!
W moździerzach są zapakowane inne ładunki, nie ma cracklingu itp. Nie sugerujcie się za***iście wyglądającą poligrafią. Jedna wielka ściema. Przejechałem sie na tym. A efekty mizerne w obydwu moździerzach (SP0006 i SP0008) są efekty: czerwone piwonie,zielone piwonie, brokatowe korony a nie tak jak jest napisane na stronie Lidla:
SP0006
"w zestawie 6 kul 1,5” (2 x 5 efektów) złote trzaski i palmy, srebrna ryba, korona z brokatem"
Takiego wała :!: :lol:
40zł poszło się ... :P

Damian, a co ty myślałeś że będą takie efekty jak na poligrafi? Hahahahaha.
Opublikowano

nie, po prostu są inne szelki niż rok temu

4x szare, nie ma zielonych itp (kolor zewnętrzny)

Opublikowano

No są te szare, a raczej papierowe w sumie racja oszukaństwo. Chociaż może nie mieli tych kolorów (fioletowego i zielonego) i efekty są tylko że opakowanie inne. Też miałem ten moździerz już raz, nie tak jak ty rok temu, ale dwa lata temu i wtedy było ok.

Opublikowano

Odpaliłem już większość "kulek" są czerwone piwonie,zielone piwonie, brokatowe korony. Po prostu poszli na łatwiznę i ludzką naiwność, zmieniając zawartość opakowań. :!:

Opublikowano

To dziady! Do tego jeszcze podnieśli koszt moździerza o 3 zł!

Opublikowano

Najzwyczajniej w świecie zrobili klienta w JAJO teraz się dopiero skapnołem jak rozpakowałem :oops: mam same red peony,green peony i brocade crown :mad:

Opublikowano

W niedziele jade do lidla mam 50zł do wydania i kupuje :

1x Moździerz za 16.99 ( na północ .piszecie ,że ten za 23 zł to szelki zamienili )
1x Mini zestaw za 2.99 ( Do zabawy :grin: )

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Na Bazarek 30 zł :mrgreen:

więc :

1x Rzymski ogień 55strz. za 2.50 (taki jak w kung - fu tylko 55 strzałów XD )
1x Rakiety ok. 8 rakiet za 7.50zł ( na pokoaz . może wezme 8 diablo JR4 jak promocja będzie )
1x Za 15zł . Może jakiś zestawik lub wyrzutnia . (Moze się na hot'a natke to może jakieś grosze na pierdoły będą )
1x Petardy za 5zł ( Mam już Pyro-mix z plusa to może coś mocniejszego )

Razem:

ok. 50 zł

Mam już na pokaz
Sfinxa
Arctica
kung fu
........... do tego dojdzie
Moździerz 6 szelek
8 Rakiet ( JR4 lub coś tego typu)
Zestaw za 15 zł lub wyrzutnia ok 10 strzałów

dotego pierdoły za dyche i szfa gra . XD

Zapowiada się nie zły pokaz .( jak naskale wsi ) :wink:

Opublikowano
1x Moździerz za 16.99 ( na północ .piszecie ,że ten za 23 zł to szelki zamienili )

Zawartosć tego moździerza również została "zmodyfikowana" (lub to błąd Lidla), jedynie na stronie mają rację z opisem: Moździerz 6 kul zielone i czerwone peonie brokatowe korony
zawartość wygląda tak:
http://img177.imageshack.us/img177/2047/img0003pp9.jpg
a więc to się zgadza z opisem na stronie, ale Lidl pisze:
http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages/c.o.2...227.p.Modzierz1
to niech ktoś mi powie gdzie są te złote trzaski i palmy, srebrna ryba czy korona z brokatem ?
w programie do montażu filmów ?

Chyba "zauważyli" że ten towar schodził dobrze rok temu :roll:
Lidl + SP = ściema
Opublikowano

Eh owszem zmienili podpisy szelek, ale one i tak sa zle podpisane ja np. na szelce podpisanej green peony mialem piekna zloto-srebrna opadajaca wierzbe, ale kumpel przyniosl niebieska szelke to mial zielona peonie, ale i tak nie zaluje, bo jak za 23 zl to sie oplaca :wink:

Opublikowano

Ja dzisiaj kupilem mozdzieze 10 kul. Niestety nie bylo juz tych wiekszych wyrzutni np orka:(:(:( Jestem ciekawy czy jeszcze cos rzuca. Jam myslicie?

Opublikowano

W tym roku lidl mial niezla oferte .
Kupilem moździeża 10 strzalowego (sp) i zestaw rodzinny Śmieszka
Rakietki w zestawie były super efekt był porównywalny do rakiet z Fantasy Colour (or cuś like that) (wiem bo kumpel je mial )
Moździeż też był extra :)

Opublikowano

Moździerz kozacki, pociski lecą wyżej niż te z Biedronki.

Opublikowano

Spotkaliśmy się z kumplami o 12 na osiedlu przed imprezą szampan itd. ale to nieważne wszyscy strzelali pełno osób i zobaczyłem ze ktoś zajebistą wyrzutnie odpalił byłem zachwycony dzis rano z imprezy jak wracałem patrze meteor battle z Sp jak to to rzeczywiśce było to kupuje takie na następnego sylwka POLECAM ogromne rozpryski i cracling

Opublikowano
Spotkaliśmy się z kumplami o 12 na osiedlu przed imprezą szampan itd. ale to nieważne wszyscy strzelali pełno osób i zobaczyłem ze ktoś zajebistą wyrzutnie odpalił byłem zachwycony dzis rano z imprezy jak wracałem patrze meteor battle z Sp jak to to rzeczywiśce było to kupuje takie na następnego sylwka POLECAM ogromne rozpryski i cracling

Stzrały były pojedyńcze czy biło seriami np. po trzy? :?:
Opublikowano

a ma ktoś może film tej wyrzutni?? Byłbym bardzo wdzięczny ;)