Mazi 0 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Spotkaliśmy się z kumplami o 12 na osiedlu przed imprezą szampan itd. ale to nieważne wszyscy strzelali pełno osób i zobaczyłem ze ktoś zajebistą wyrzutnie odpalił byłem zachwycony dzis rano z imprezy jak wracałem patrze meteor battle z Sp jak to to rzeczywiśce było to kupuje takie na następnego sylwka POLECAM ogromne rozpryski i cracling Stzrały były pojedyńcze czy biło seriami np. po trzy? :?: Pojedyncze ale bardzo duże rozpryski miała :mrgreen: Cytuj
Jimie 0 Opublikowano 10 Lutego 2008 Mam pytanie, może ktoś z Was miał do czynienia z tymi wyrzutniami(może będą i w tym roku):-bateria 16 strzałów ,,Monstrum" - bateria 7 strzałów ,,Night Invader" - kobra ...Jeśli tak, to byłbym wdzięczny za przedstawienie waszych odczuć, ew. opisanie efektów... Cytuj
Monster Master 0 Opublikowano 10 Lutego 2008 Mam pytanie, może ktoś z Was miał do czynienia z tymi wyrzutniami(może będą i w tym roku):-bateria 16 strzałów ,,Monstrum" - bateria 7 strzałów ,,Night Invader" - kobra ...Jeśli tak, to byłbym wdzięczny za przedstawienie waszych odczuć, ew. opisanie efektów... Masz filmiki co prawda nie moje, ale powinny Ci pomóc:http://pl.youtube.com/watch?v=e73s6fL3MTs - Monstrumhttp://pl.youtube.com/watch?v=g7raPcoYjSg - Night Invader Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 10 Lutego 2008 Monster Master Jimie przecież chodziło o wyrzutnię monstrum 16 sh tzn. tą ze Śmieszka. Informacje o niej są w tym temacie. A swoją drogą opcja szukaj nie boli, a i czytanie ze zrozumieniem ma wzięcie Cytuj
Jimie 0 Opublikowano 10 Lutego 2008 Monster Master Jimie przecież chodziło o wyrzutnię monstrum 16 sh tzn. tą ze Śmieszka. Informacje o niej są w tym temacie. A swoją drogą opcja szukaj nie boli, a i czytanie ze zrozumieniem ma wzięcie Szczerze mówiąc szukałem innych tematów na temat tych produktów, ale żadnych konkretnych opisów/odczuć tam nie widziałem...(no faktycznie-monstruma velibrum opisał dokładnie )EDIT:Miał ktoś może te motyle po 0.99 zł i zestaw petard za 2.99? Jeśli tak to wdzięczny byłbym za opinię... Jak duże są te fontanny z tego zestawu, i co to są te latające śmigła? Cytuj
Mars 0 Opublikowano 12 Marca 2008 uwarzam ze w lidlu sie oplaca kupowac fajerwerki . sa tam wyroby ze śmieszka i z superpower ale bardzo duzu wybur.a najbardziej polecam 2 zestawy rakiet detonator i atomicasult .bardzo mnie zaskoczylem sie balem ze kupilem jakis szajs a byly ladne duze wybuchy :grin: Cytuj
Alek11 0 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 A czy w Lidlu im bliżej sylwestra tym fajerwerki tanieją ? Cytuj
malysz 2 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Kumpel ma już właśnie ofertę Lidla na ten rok i fajerwerki będą 27 grudnia za dużo szczegółów nie wiem a skana nie ma mi jak dostarczyć. Wiem tylko tyle że najprawdopodobniej są fajerwerki tak jak rok temu czyli Śmieszka i Superpowera i są te same co rok temu, ale dojdzie kila nowości m.in. moździerz za ponad 100 zł chyba 20 kul czy jakoś tak i kilka wyrzutni za ponad 100 zł a co do reszty to nie wiem. Cytuj
Brzoska11 0 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Kumpel ma już właśnie ofertę Lidla na ten rok i fajerwerki będą 27 grudnia za dużo szczegółów nie wiem a skana nie ma mi jak dostarczyć. Wiem tylko tyle że najprawdopodobniej są fajerwerki tak jak rok temu czyli Śmieszka i Superpowera i są te same co rok temu, ale dojdzie kila nowości m.in. moździerz za ponad 100 zł chyba 20 kul czy jakoś tak i kilka wyrzutni za ponad 100 zł a co do reszty to nie wiem. Jak to prawda ze juz jest to ja zaraz skocze do lidla xD mam 200m i wezme ulotke xD Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 15 Grudnia 2008 W internecie niema jeszcze nic na ten temat a dzisiaj wstawiali nowe gazetki . Za tydzień sie pewnie ta gazetka pojawi. Cytuj
malysz 2 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Kumpel już ma gazetkę w domu i w Lidlu właśnie chyba rozdawali, fakt że na stronie jeszcze nie ma... Cytuj
dumel 0 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Mam gazetkę w ręku i nie ma tam jeszcze fajerwerków. Oferta jest do 21 grudnia. Cytuj
Nostra 0 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2008 Ja mam gazetkę, to samo co rok temu + duże wytrzutnie (do 150zł nawet), ale nie mam czasu na zabawę z aparatem i wrzucaniem... Cytuj
Pawlak 0 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Ja również mam gazetkę z lidla i jest pełno nowości np nowy moździerz za 129zł 20kul:) Cytuj
Pawlak 0 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Proszę bardzo:Ciekawi mnie ta wyrzutnia kobra ,może ktoś ja miał? Cytuj
Erlick 1 Opublikowano 15 Grudnia 2008 W ofercie zauważyłem wyrzutnie "Casablanka" 8 zł i 95 sek trwania to sporo Cytuj
Pawlak 0 Opublikowano 15 Grudnia 2008 W ofercie zauważyłem wyrzutnie "Casablanka" 8 zł i 95 sek trwania to sporo To nie wyrzutnia tylko fontanna Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Bierzcie King Konga lub Tsunami w tej klasie (1,2", 49 sh) to jest okazja w stylu Sfinxa z Biedry. W ogóle fajerwerki ze Śmieszka są The Best. Orka również świetna... Nic lepszego nawet w hurtowniach za taką cenę nie dostaniecie Cytuj
Erlick 1 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Aha to przepraszam pomyliłem się ale ma może ktoś film z efektem tej wyżej fontanny? Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Film tej fontanny autorstwa Witusa - Ale to jest temat o Lidlu. Więc koniec off-topu.Co do oferty to jak zwykle Lidl nie zawiódł. Trochę artykułów zdrożało ( np rakiety Atomic Asslaut itp. ) ale podwyżki cen są uzasadnione. Zauważyłem też nowości Super Powera. I tutaj plus dla Lidla, że dużo sobie do nich nie doliczył ( np te fontanny hurtowo po 10 zł, wyrzutnia rzymskich ogni 8 zł ) więc zakupy tam są naprawdę opłacalne. Ja sam zastanawiam się nad pozycjami wymienionymi przez fpshootera. Wszakże wyrzutnia 49 sh kątowa z takimi efektami to prawdziwa okazja Cytuj
pirotechnika 0 Opublikowano 15 Grudnia 2008 mam wielka prośbę morzecie bardziej wyraźniejsze dać zdjęcie 1 nie dwa bo chciałbym widzieć wszystko te szczegóły na dole też :roll: Cytuj
Bitels 0 Opublikowano 15 Grudnia 2008 ceny ogólnie 1 zł do góry...przykładem jest monstrumMoździerz 4 zł ;P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi