zawodowy piroman RPK 0 Opublikowano 26 Grudnia 2012 (edytowane) Ja zapalarką 3 jet i żarową :fireworks:/>/> Edytowane 26 Grudnia 2012 przez JMJ Pirfotechnics Ortografia!!! Cytuj
ASTRONAUTA123 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Panowie i panie...pomocy ;/ Zerwał się dość mocny wiatr i nie zamierza odpuścić ... jakie macie sposoby na odpalanie fajerwerków bo zapalniczka gaśnie ;/ Cytuj
Ruzz 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Panowie i panie...pomocy ;/ Zerwał się dość mocny wiatr i nie zamierza odpuścić ... jakie macie sposoby na odpalanie fajerwerków bo zapalniczka gaśnie ;/ Zapalarka sznurowa. Cytuj
piotrekk95 3 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Panowie i panie...pomocy ;/ Zerwał się dość mocny wiatr i nie zamierza odpuścić ... jakie macie sposoby na odpalanie fajerwerków bo zapalniczka gaśnie ;/ ognisko rozpal Cytuj
WojtekPirotechnik 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Poważnie to potraktujmy Bo kolega chce się przygotować ;P...A więc jeżeli masz trójpalnik albo chociaż turbo torch to powinna dać radę Ja mam Turbo Torch i drugą zwykłą żarową...I jakie szczęście miałem, bo wziąłem 2-gą a byłem 5km od miejsca zamieszkania dzisiaj bo coś Turbo Torch odmawiał posłuszeństwa... Cytuj
ASTRONAUTA123 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 No niestety dysponuję tylko 2 zapalniczkami elektrycznymi , kilkanaście paczek zapałek... Cytuj
ckpmartini 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 jeśli np palisz fajki to możesz od żaru papierosa odpalać lont z wyrzutni kiedyś tak odpalałem bo był wiatr a miałem zwykłe zapalniczki i jakoś się udało ale powodzenia ci życzę i żeby na godzinę 00:00 przestał wiać mocny wiatr Cytuj
WojtekPirotechnik 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 jeśli np palisz fajki to możesz od żaru papierosa odpalać lont z wyrzutni kiedyś tak odpalałem bo był wiatr a miałem zwykłe zapalniczki i jakoś się udało ale powodzenia ci życzę i żeby na godzinę 00:00 przestał wiać mocny wiatr ;)/> Ooo to jest dobra myśl Zapałki wątpię, że ogarną...raczej nie niestety Cytuj
ASTRONAUTA123 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Z tymi fajkami to dobry pomysł Musze poszukać bo wiem że gdzieś w domu jest kilka Cytuj
WojtekPirotechnik 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Z tymi fajkami to dobry pomysł :D/> Musze poszukać bo wiem że gdzieś w domu jest kilka :)/> No i problem załatwiony ! miłego strzelania ;P I bezpiecznego !!! Cytuj
ASTRONAUTA123 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 A od kadzidełek takich zwykłych zapachowych da rade odpalać ? Cytuj
WojtekPirotechnik 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 A od kadzidełek takich zwykłych zapachowych da rade odpalać ? Spróbuj, może akurat -.- Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Jak zwykle co roku TradycYjniE Zapalniczzka od "luxor'a" , oraz zapałki Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 W tym roku zapalniczka od luxora która kupie zapalniczka zwykła i zapałki jeżeli nie będzie wiało endriu123457 Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 w poprzednich latach zapalniczką ale w tym roku juz systemem Cytuj
Dejwid 0 Opublikowano 10 Października 2013 Ja męczę się z zapalniczką przez co mam popalone często palce i nie mogę naciskać z bólu. Cytuj
JokerPiroAlko 0 Opublikowano 10 Października 2013 żarowa zapalniczka, i na wszelki wielki wykłe zapalarki i zapałki Cytuj
krzychu94 0 Opublikowano 10 Października 2013 oczywiście że polecanymi i bardzo dobrymi zapalniczkami od Luxora Cytuj
oWsa 0 Opublikowano 11 Października 2013 Ja tam od kilku lat używam Butane Jet Lighter za kilka zielonych, ani deszcz mróz itd nie są mu straszne Cytuj
Tensor- 0 Opublikowano 11 Października 2013 Zapalniczką i zawsze palce mi marzną bo nie chce odpalić Cytuj
Piszczek 0 Opublikowano 20 Października 2013 Ja odpalam najzwyklejszą zapalniczką z biedronki lub z kiosku i na wszelki wypadek w kieszeni mam zapałki i drugą zapalniczkę Cytuj
karasiun 0 Opublikowano 20 Października 2013 Zwykła żarowa za 2 zł, mam zawsze drugą na zapas ale nie jest potrzebna he Cytuj
Piszczek 0 Opublikowano 20 Października 2013 Ja mam za 3 albo 4 zł i druga też się nigdy nie przydaje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi