scully 0 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Moja slim jet to przy najmocniejszym wietrze wtedy gdy był ten huragan to płomień się nie ruszył Kamilox :fireworks Zwracam honor. Ja uzywalem tylko zapalniczki (nie palnika) z palnikiem typu JET. Moze w tym tkwi problem ze owa zapalniczka nie miala takiego plomienia jak typowy mini palnik. Widzialem ze palnik Slim Jet wypada dobrze o ile nie najlepiej z posrod innych mini palnikow. Co polecacie jesli chodzi o pewna zapalniczke/palnik tak zeby w wietrzna pogode nie zawiodlo? Zalezy mi tez na w miare duzym zbiorniczku na gaz. Chyba ze to wszystko ma podobne pojemnosci. I zeby nie trzeba regulowac plomienia zbytnio wraz ze spadkiem gazu. To chyba najlepiej prawie na max odkrecic zaworek? Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 18 Grudnia 2013 http://www.forumfajerwerki.pl/topic/12522-luxor-sprzedam-temat-zbiorczy/ Prosze Cytuj
Mika 0 Opublikowano 30 Października 2014 Najlepiej zapalniczką żarową :christmascool: :christmascool: ale jeśli ktoś nie posiada to zwykłą zapalniczką ciężko zapala się zapałkami jak dużo osób patrzy i dlatego wolę zapalniczki :fireworks: Pozdrawiam :christmascool: Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 31 Października 2014 Zopatrzyłem się zapalniczke typu jet torch. Naprawde dobra i sprawdza się nawet w najgorszych warunkach. Cytuj
KamixPoland 0 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zapałkami oraz zapalniczką gazową. Zapałki to potęga :> Cytuj
Crazy monster 100 2 Opublikowano 25 Września 2017 Ja petardy odpalam od draski,od zapalniczki żarowej, od palnika i od kadzidełka. Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Palniki i zapalniczki marki Atomic jedno oraz dwu dyszowe dodatkowo w zapasie niezawodna zapalniczka Bic a aktualnie korzystam z dwóch palników żarowych chińskich jeden jedno dyszowy i drugi z czterema dyszami tzw. (miecze świetlne) oba dają płomienie o wysokości 17cm do odpalania masowo pirotechniki w sylwestra rewelacja. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi