Gość karmel5061 Opublikowano 12 Listopada 2010 KlikOto mój nowy zakup dałem za nią 9.99 w TESCO :lol: (Jak dla mnie wygląda pirotechnicznie bo jest pomarańczowo-żółta) najlepsze jest to ze może palić ogniem normalnym jak i żarem Cytuj
Xanter 0 Opublikowano 13 Listopada 2010 KlikOto mój nowy zakup dałem za nią 9.99 w TESCO :lol: (Jak dla mnie wygląda pirotechnicznie bo jest pomarańczowo-żółta) najlepsze jest to ze może palić ogniem normalnym jak i żarem Są one jeszcze w sprzedaży ? Bo ja do TESCO mam 5minut i też bym sobie kupił. Cytuj
Gość karmel5061 Opublikowano 13 Listopada 2010 Są one jeszcze w sprzedaży ? Bo ja do TESCO mam 5minut i też bym sobie kupił. Nie wiem, kupiłem ostatnią Cytuj
fifa127 1 Opublikowano 28 Listopada 2010 Ja zawsze odpalam niezawodną, benzynową zippo. A ja niezawodnymi zapałkami xD Zawsze biorę dziesięć paczek zapałek. Cytuj
R0phoe 0 Opublikowano 28 Listopada 2010 Benzyniak pewnie łatwo zdmuchuje.Teraz zobaczę jak żarową będzie, problem w tym, że nie wiem kiedy jest pełna i trudna jest do odpalenia. Cytuj
Erlick 1 Opublikowano 28 Listopada 2010 A ja niezawodnymi zapałkami xD Zawsze biorę dziesięć paczek zapałek. Co jak co, ale zapały z biedry zawsze się sprawdzają czeeeba tylko je umiejętnie odpalić Cytuj
luxor 2 Opublikowano 28 Listopada 2010 Benzyniak pewnie łatwo zdmuchuje.Teraz zobaczę jak żarową będzie, problem w tym, że nie wiem kiedy jest pełna i trudna jest do odpalenia. Benzynówka nie zgaśnie na wietrze, nawet większym :rolleyes: Cytuj
Erlick 1 Opublikowano 28 Listopada 2010 http://allegro.pl/palnik-lutownica-opalarka-jelrda-gratis-poznan-i1342616616.htmlA takie cuś jakby się sprawdziło ? Cytuj
kometa 0 Opublikowano 28 Listopada 2010 Na pewno o wiele lepiej od Zapałek i normalnej zapalniczki I nawet nie wiem czy sobie czegoś takiego nie zakupie. Cytuj
Reafen 0 Opublikowano 28 Listopada 2010 Fana rzecz, może akurat by się sprawdziło.Co do mojego odpalania to oczywiście zapas zapalniczek ;DW tym roku muszę kupić sobie jakąś dobrą zapalniczkę żarową ;DPolecacie jakąś firme czy model ? Cytuj
R0phoe 0 Opublikowano 28 Listopada 2010 Benzynówka nie zgaśnie na wietrze, nawet większym :rolleyes: Pewnie nie, ale temperatury to dużej nie ma, więc pewnie jak ci tak dmucha to nawet minutę możesz odpalać.A co do luxora to ja miałbym podejrzenia skoro po tak niskiej cenie sprzedaje (9zł), a wartość wynosi prawie 40zł i w dodatku w zwykłej folii zapakowane. Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 29 Listopada 2010 Bierz jakąś żarową. Wiem, że pokazana przez ciebie jest żarowa ale jej bym nie brał. Jakieś inne palniki, podobne do tych od luxora. Lub zwyklejsza z wyglądu żarowa. R0phoe a myślisz, że jak kupisz na allegro tą samą/bardzo podobną za 20 zł, to dostaniesz w ładnym pudełeczku? Wątpię Cytuj
capensis 12 Opublikowano 29 Listopada 2010 Pewnie nie, ale temperatury to dużej nie ma, więc pewnie jak ci tak dmucha to nawet minutę możesz odpalać.A co do luxora to ja miałbym podejrzenia skoro po tak niskiej cenie sprzedaje (9zł), a wartość wynosi prawie 40zł i w dodatku w zwykłej folii zapakowane. Nie masz powodu mieć podejrzeń skierowanych do luxora bo na dealextreme i nie tylko tam te zapalniczki tak chodzą i też są tylko w folię zapalowane :rolleyes:Ja sam kupiłem palnik o wartości 100zł za 29zł i jest taki zam jak ten za 100złNo chyba że Ci zależy na pudełeczku za 40zł MEGA FACEPALM Cytuj
luxor 2 Opublikowano 29 Listopada 2010 Pewnie nie, ale temperatury to dużej nie ma, więc pewnie jak ci tak dmucha to nawet minutę możesz odpalać.A co do luxora to ja miałbym podejrzenia skoro po tak niskiej cenie sprzedaje (9zł), a wartość wynosi prawie 40zł i w dodatku w zwykłej folii zapakowane. Widzę że jak nie zgadzałem się z Twoim zdaniem to musisz się odegrać xD. Co do zapalniczek to są te same co na allegro. Wiem bo kupiłem na dealu Slima i na allegro (z ciekawości). Są to identyczne zapalniczki, nawet zapakowane tak samo. Gostek które je sprzedaje po prostu nastawił się na szybki zysk. Zobaczył że nigdzie czegoś takiego w Polsce nie ma to ustanowił takie ceny że szczena opada. Ale na szczęście już niedługo się to skończy ponieważ gdy skończę 18 zakładam własną działalność i jazda Cytuj
R0phoe 0 Opublikowano 29 Listopada 2010 Widzę że jak nie zgadzałem się z Twoim zdaniem to musisz się odegrać xD. Co do zapalniczek to są te same co na allegro. Wiem bo kupiłem na dealu Slima i na allegro (z ciekawości). Są to identyczne zapalniczki, nawet zapakowane tak samo. Gostek które je sprzedaje po prostu nastawił się na szybki zysk. Zobaczył że nigdzie czegoś takiego w Polsce nie ma to ustanowił takie ceny że szczena opada. Ale na szczęście już niedługo się to skończy ponieważ gdy skończę 18 zakładam własną działalność i jazda Dziwnie myślisz. Nawet nie wiedziałem, że to ty mi odpisałeś Skoro facet chwilowo się pozbywa to będzie to aż tak długo robił, że aż chcesz założyć firmę?Dziwnie podejrzanie to przedstawiłeś. Cytuj
wolf 0 Opublikowano 30 Listopada 2010 Benzyniak pewnie łatwo zdmuchuje. Przy bardzo mocnym wietrze nie ma żadnych problemów Cytuj
luxor 2 Opublikowano 30 Listopada 2010 Dziwnie myślisz. Nawet nie wiedziałem, że to ty mi odpisałeś Skoro facet chwilowo się pozbywa to będzie to aż tak długo robił, że aż chcesz założyć firmę?Dziwnie podejrzanie to przedstawiłeś. Widzę że nic nie zrozumiałeś z mojej wypowiedzi. Wczytaj się jeszcze raz ze zrozumieniem i wtedy pisz odpowiedź Cytuj
R0phoe 0 Opublikowano 30 Listopada 2010 Nie potrafię tego inaczej zrozumieć I zwałę sobie z ciebie robię. Ale jakoś nie widzę benzynki jako dobry zapalnik na zimę. Chyba, że samym krzesiwem palicie Cytuj
wolf 0 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Ale jakoś nie widzę benzynki jako dobry zapalnik na zimę. Chyba, że samym krzesiwem palicie Nie wiem jak inne zapalniczki benzynowe, ale oryginalne zippo nie gaśnie łatwo i mnie nie zawodzi Chociaż i tak zawsze w kieszeni mam jeszcze zapasowe. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi