RuSeK 0 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Siema jestem nowy na forum i mam pytanko co do tematu rozmowy co sądzicie o tej zapalniczce: http://safetrade.pl/p/32/16/-jl-03-turbo-torch-zapalniczka-gazowa-jet-palnik-sztormowa-kieszonkowe-zapalniczki-jet-zapalniczki.html ?? Proszę o wasze opinie. Cytuj
luxor 2 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Nie potrafię tego inaczej zrozumieć I zwałę sobie z ciebie robię. Ale jakoś nie widzę benzynki jako dobry zapalnik na zimę. Chyba, że samym krzesiwem palicie A to już nie moja wina że nie umiesz czytać ze zrozumieniem Cytuj
R0phoe 0 Opublikowano 3 Grudnia 2010 A to już nie moja wina że nie umiesz czytać ze zrozumieniem MEGA FACE PALMŻeby nie było offtopu, napiszę że najlepsze są żarówe Cytuj
luxor 2 Opublikowano 3 Grudnia 2010 MEGA FACE PALMŻeby nie było offtopu, napiszę że najlepsze są żarówe Nie będę już tego komentował bo szkoda słów...Co do zapalniczek żarowych to owszem są dobre jednak jak dla mnie lepsze są palniki. Jeżeli dba się o palnik to wytrzyma bardzo długo ( ja użytkuję jeden już od dwóch lat i nigdy mnie nie zawiódł). Benzynówki są równie dobre jednak trzeba by skłaniać się ku Zippo bo tylko te są najwytrzymalsze, ale są za razem bardzo drogie. Dlatego jeżeli miałbym polecić coś do odpalania to byłby to palnik. W tym roku kupiłem sobie taki i myślę że powinien popracować parę ładnych lat (http://allegro.pl/kompaktowa-zapalniczka-palnik-zapalrka-big-jet-506-i1332794802.html) Cytuj
capensis 12 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Ja do odpalania mam taki stuffUploaded with ImageShack.usZapalniczka z logiem ferrari jest żarowaDwie na lewo do niej są palnikowe.a te trzy położone bokiem na dole są zwykłew razie co przybędzie z pomocą jeszcze kilka zwykłych zapalniczek Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2010 Dzisiaj przyszła do mnie paczka z tym palnikiem:http://allegro.pl/okazja-zapalniczka-palnik-gaz-95-ml-gratis-i1332313519.htmlSprawuje się świetnie, nie mam żadnych zastrzeżeń. Bardzo poręczna jest. :rolleyes: Cytuj
MpT 0 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Raczej zwykła zapalniczka Czasem zapałki, ale strasznie rzadko. Cytuj
rademenes95 3 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Jak sie nie zepsuje to trójpalnik od luxora A jak sie zepsuje to zapałki pewnie Cytuj
Maurycy 0 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Ja w tym roku będe odpalał zapalniczką od luxora która jest geniealna. w poprzednie lata niemiałem takiego sprzentu do odpalania wiec radziłem sobie zapałkami;) Cytuj
pawelnh99 0 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Ja 2 zwykłe zapalniczki żarowe co roku mam takie i nie nażekam Cytuj
Kubaguzik 0 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zwykła zapalniczka(zawsze pare w zapasie ;P) i czasem zapałki Cytuj
Piter_os 0 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Gdzie można nabyć zapalniczke żarową i w jakiej cenie ona jest? albo taki mały palniczek ? Znam ceny żarowej. Porządna ok 20-30zł gorsza po której niby jak się gaz załaduje to, że pali jak na początku ale to bzdura około 5zł. Cytuj
SHORT TIME 0 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Ja będę odpalał dwoma zapalniczkami żarowymi + zapałki i parę zwykłych zapalniczek Cytuj
Piter_os 0 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Co roku zwykła zapalniczka albo zapalniczka zwykła żarowa (około 5zł)W tym roku (2010) porządna żarowa zapalniczka kupiona w dobrym sklepie (dałem za nią 25zł) w którym jest ogromny wybór zapalniczek i gazu Zdjęcia:Mój stuff na sylwestra 2010/2011. Mile widziane komentarze. Cytuj
marcin :D 0 Opublikowano 31 Grudnia 2010 ja odpalam zapalniczką zippo zwykłą zapalniczką i zapalniczką żarową Cytuj
Tensor 0 Opublikowano 31 Grudnia 2010 po co wydawać 30 zl na jakies specjalne zapalniczki do zapalania fajerwerek? Nie lpeiej kupic paczke zapałek za 10 gr? Cytuj
Poki 17 Opublikowano 31 Grudnia 2010 po co wydawać 30 zl na jakies specjalne zapalniczki do zapalania fajerwerek? Nie lpeiej kupic paczke zapałek za 10 gr? Nie?! Kupiłem od Luxora palnik i spisuje się genialnie.Np. 3 jaja dinozaura stykam lontem i podpalając palnikiem, który daje długi i bardzi silny płomień nie ma problemu z podpaleniem wszystkich lontów na raz. No i wiatr niestraszny wcale Cytuj
Piter_os 0 Opublikowano 31 Grudnia 2010 po co wydawać 30 zl na jakies specjalne zapalniczki do zapalania fajerwerek? Nie lpeiej kupic paczke zapałek za 10 gr? Taa no pełno fajerwerek i petard ktoś ma i o północy bedzie biegał z zapałkami, weź się zastanów. A po za tym nie tylko fajerwerki i petardy się podpala, dla jasności są takie rzeczy jak: papierosy, świeczki, kuchenka gazowa itp... Cytuj
Tensor 0 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Taa no pełno fajerwerek i petard ktoś ma i o północy bedzie biegał z zapałkami, weź się zastanów. A po za tym nie tylko fajerwerki i petardy się podpala, dla jasności są takie rzeczy jak: papierosy, świeczki, kuchenka gazowa itp... za te 40 zł można sobie kupić jakiś zestaw albo wyrzutnie a zwykła zapalniczka za 1 zl tez podpalisz :lol: Cytuj
luxor 2 Opublikowano 31 Grudnia 2010 za te 40 zł można sobie kupić jakiś zestaw albo wyrzutnie a zwykła zapalniczka za 1 zl tez podpalisz :lol: Tyle że te droższe są dużo wytrzymalsze. Przykładem może być palnik Turbo Torch którym mam od prawie 1.5 roku i co dziennie jest używany, a zwykła zapalniczka wytrzymuje u mnie max 2 tygodnie Poza tym na większym wietrze zwykła zapalniczka jest bezużyteczna Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi