Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tyle że te droższe są dużo wytrzymalsze. Przykładem może być palnik Turbo Torch którym mam od prawie 1.5 roku i co dziennie jest używany, a zwykła zapalniczka wytrzymuje u mnie max 2 tygodnie ;) Poza tym na większym wietrze zwykła zapalniczka jest bezużyteczna :P

Dokładnie...
  • Odpowiedzi 283
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja żarem za 2 zł z sklepu konkurencja kupuje i ma 3 dysze i niezawodzi mnie jednak gaz szybko ubywa a dysze sie pala jak z plastiku

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

zapałki, oraz prosty palniczek do zniczy, a zapala elegancko, nie można nic zarzucić :happy::]

Opublikowano

Od Bożego Narodzenia mam w swojej kolekcji zapalniczkę zippo (wzór hazardous) i jestem z niej bardzo zadowolony. Jedyną wadą jest to że jak napełnimy benzyną to ona stosunkowo szybko wyparowuje nawet jak zapalniczki nie zapalamy.

Opublikowano

Zapałki i zapalniczki.

• 2 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Zapałki, zapalniczka, zapalniczka pirotechniczna

Opublikowano

Zapalniczka,Zapałki

Opublikowano

Palnik od luxora a siarki spora czesc od paczki zapałek,draski..

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ehh ja kupuje zapalniczki żarowe co najmniej dwie jedna mi jeszcze została z tamtego roku i świetnie działa, oprócz tego około 6 zwykłych zapalniczek które zwalenie działają chodziarz na swoją cenę powinny o wiele lepiej. I duży zapas zapałek z którego korzystam awaryjnie .

Opublikowano

Zapalniczki żarowe, oraz zimne ognie.

Opublikowano

W tym roku mam zapalarki pirotechniczne. No i poza tym oczywiście zapalniczki żarowe + ew. zapałki.

Opublikowano

Zapalniczka zwykła 5 sztuk z przyciskiem i 3 paczki zapałek o długości 6 cm.

Opublikowano

ja odpalam zapalniczka sztormowa :D

Opublikowano

Ja używam zapalniczki Micro Blazer JT06-A. Kosztowała 16zł na Allegro, a działa (jak na razie :D) bardzo dobrze.

Opublikowano

Ja mam zwykłą zapalniczke.

Opublikowano

Zwykłe zapalniczki i zapałki na wszelki wypadek :)

Opublikowano

Ja odpalam zapalniczką żarową;) Polecam :D