blackhawk777 0 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Witam. Jakie polecacie rakiety za rozsądną cenę?. Mam na myśli za komplet do 30zł. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Orbit 4 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Ja polecam ci perfecty http://fajerwerkimarket.pl/go/_info/?user_id=102&lang=pl ewentualnie http://fajerwerkimarket.pl/go/_info/?user_id=128&lang=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 JR8 Diabolo ----> http://fajerwerkimarket.pl/go/_info/?user_id=97&lang=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 blackhawk777 0 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Może ktoś coś jeszcze doradzić co do tych rakiet? Lepiej jest kupić jakąś jedną porządną (np. za 50zł) Czy kilka/kilkanaście za podobną cenę? Żeby nie zakładać nowego tematu: Jaki moździerz warto kupić? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 OoOmen 0 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Popatrz na filmik rakiety perfect z zielonym czubkiem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adri 1 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Tak lepiej kilkanaście średnich w dobrym stosunku cena/jakość. Rakiet za kilkadziesiąt złotych się nie opłaca - lepiej wyrzutnię.Moździerz to z biedronki/lidla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 ja ci polecam Demony (jeśli chodzi o ilość, lecz jakość też nie nagorsza). Ale jednak gdybyś się mieć lepsze to proponuje casiopeje albo dragon queen rocket albo speedy IV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 blackhawk777 0 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Co do tych rakiet to było by dobrze żeby cena nie przekroczyła 30zł za komplet Czy rzeczywiście ten moździerz z biedronki jest taki dobry Że go wszyscy polecają? Ile on ma pocisków? Ile kosztuje i jakie ma oznaczenie?I rakiety i moździerz będę kupował w sklepach w Ostrowie Wielkopolskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adri 1 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Moździerz z Biedronki to ten :http://fajerwerkimarket.pl/go/_info/?user_id=522&lang=pl12 ładunków, 1,2 cala, 24,99zł kosztuje w Biedronce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 roberto5455 0 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 jak moździerz to bierz z lidla. jest lepszy od biedronkowego.a co do rakiet to albo perfecty, albo jak chcesz wieksze (na niebie i tak perfecty beda wieksze bo sporo nizej lecą) to speedy IV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hammer 0 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Witam, Może ktoś coś jeszcze doradzić co do tych rakiet? Lepiej jest kupić jakąś jedną porządną (np. za 50zł) Czy kilka/kilkanaście za podobną cenę? Żeby nie zakładać nowego tematu: Jaki moździerz warto kupić? Pozdrawiam. To zależy gdzie zamierzasz kupić taką "porządną rakietę" . Jeśli kupisz w hurtowni, to raczej 50 zł za sztukę nie zapłacisz. Jeżeli będziesz kupować w hipermarketach, czy nie daj Boże "budach" (bez względu na formę - namiot, wnęka, budka z sidingu, stolik pod schodami) to rzeczywiście możesz przepłacić, a w zasadzie przepłacisz na bank... I to nawet kilka razy. Przykład? Big Day, których komplet (cztery sztuki) aktualnie kosztuje w FM 78 zł w ubiegłym roku sympatyczna dziewoja obsługująca w tego typu stosiku próbowała mi opchnąć za 69 zł od sztuki (oniemiałem, gdy zobaczyłem ceny czekając na kumpla buszującego w tym czasie po sali, a wspomniana pani najwyraźniej odczytała to jako przejaw zainteresowania w/w kompletem). Cały zestaw w "promocyjnej" cenie sprzedawała po, o ile mnie pamięć nie myli, 249 zł... . Dlatego osobiście polecam omijanie tego typu stoisk szerokim łukiem. W nieco składniej zorganizowanych sklepikach, które powstają w okresie przedświątecznym jak grzyby po deszczu też lepiej nie jest. Przepłaca się mniej, ale przepłaca. Z tego co obserwowałem przez ostatnie lata w zależności od tego co kupujesz 1,5-2 razy. B-7 kosztujący w Tesco 149 zł w jednym z tego typu sklepów kosztował stówkę więcej. I tak można jeszcze wymieniać i wymieniać, ale kończąc ten przydługi wywód - jeśli chcesz zainwestować w coś dużego to tylko w hurtowni. Koledzy polecają Ci komplet średnich rakiet za podobną cenę, ja odradzam - wówczas praktycznie zawsze stosunek koszt-efekt przemawia na rzecz wyrzutni (no chyba, że po prostu masz sentyment do rakiet ). Jeżeli chcesz iść w jakość, to zdecydowanie duża. Co prawda za taką cenę zamiast pojedynczego strzału masz przynajmniej kilkanaście, ale za to żadna wyrzutnia za taką cenę nie da Ci takiego konkretnego pierdyknięcia . A jeśli już iść w mniejszy kaliber to polecam zestaw Festival, lub oddzielne zastawy zawierające jego elementy składowe - Cassiopeia i Meteor. Chyba, że zamierzasz iść w ilość .Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 roberto5455 0 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 @uprozpisales sie w cholere, a tak naprawde wszystko co napisales mozna wyrzucic do kosza. kolega sie pyta o zestaw rakiet do 30zł za komplet, a ty mu z wyrzutniami albo festivalem. nauczyl cie kto czytac? do tego ten wywód na temat przepłacania. wszyscy o tym wiedza, nei musisz tego pisac po raz kolejny. Kolejna sprawa przedstawiasz rakiety 2" jako mniejszy kaliber. fajnie wiedziec biorac pod uwage ze na rynku 2,5" to najwieksze rakiety jakies są dostępne (pomijam txr797)kupuj perfecty, albo speedy (ze wskazaniem na te 1) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 No to tak jak mówiłem najlepsze będą demony są do 30zł efekty bardzo dobre no i 12 szt. chyba, że jednak wolisz większy kaliber wtedy trzeba brać dragon queen rocket Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 blackhawk777 0 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Dzięki wszystkim za wypowiedzi. To że na "straganach" jest drogo to ja wiem Kupuję tylko w Internecie i hipermarketach Wyrzutnie już mam Budżet który zamierzam przeznaczyć na rakiety to ok 30 zł za zestaw i z tego co napisaliście to warto wziąć Demony i Perfecty Czy kryją się one pod jakąś inną nazwą, np. Mistrzowie Ognia itp.? I wracając jeszcze do moździerza. Na niego również mam przeznaczone ok 30 zł i z tego co się orientuję to i ten z Biedronki i ten z Lidla kosztuje w tej granicy. Zatem który jest warty uwagi? A może jakiś zupełnie inny? Miałem w zeszłym roku moździerz Puma i średni mi przypadł do gustu Proszę o propozycje Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Na FM niedługo dojdą moździerze tripla, to może ten tańszy weźmiesz. Myślę, że to będzie najlepszy wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hammer 0 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 @uprozpisales sie w cholere, a tak naprawde wszystko co napisales mozna wyrzucic do kosza. kolega sie pyta o zestaw rakiet do 30zł za komplet, a ty mu z wyrzutniami albo festivalem. nauczyl cie kto czytac? Po pierwsze - miej miłosierdzie dla ojczystego języka :roll: ... Po drugie - dobrze, że wspominasz o cennej umiejętności czytania (od siebie dodałbym jeszcze - czytania ze zrozumieniem...). Przydałoby się także, abyś zainwestował w okulary. Zauważyłbyś wówczas dwa istotne fakty - osoba której odpisywałem pytała, czy lepiej kupić rakietę za 50 zł, czy zestaw mniejszych rakiet za podobną cenę. Zrozumiałbyś również, że nie kazałem mu kupować wyrzutni, a jedynie porównywałem opłacalność zakupu zestawu średnich rakiet na tle baterii w podobnej cenie. I owszem, kaliber 2 jest według mnie mniejszy od kalibru 2,5 (i te pół cala w istotny sposób przekłada się na cenę). No chyba, że w przeciągu ostatnich kilku godzin słowo to zmieniło swoje znaczenie... Na sam koniec - w takim tonie to Ty możesz sobie rozmawiać z kolegami z podwórka, a nie ze mną chłopcze. Jeżeli nie opanowałeś sztuki prowadzenia dyskusji na forach, a do tego masz poważne problemy z prawidłowym rozumieniem czytanego tekstu, a niektórych postów nie chce Ci się czytać w ogóle, to daruj sobie komentowanie... A wracając do właściwego tematu dyskusji - ze swojej strony raz jeszcze polecam zesaw Cassiopeia, w RR dostępny za 20 zł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mlody 0 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Kup rakiety perfect. Ja w tym roku kupiłem diabolo te za 18zł i ci powiem jak one walą albo film nakręce to ci pokaże : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 blackhawk777 0 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Kup rakiety perfect. Ja w tym roku kupiłem diabolo te za 18zł i ci powiem jak one walą albo film nakręce to ci pokaże : ) Będę na nie polował Ale nie wiem czy je gdzieś w Ostrowie dostanę, a prze Internet nie będę zamawiał Zobaczę jaka będzie oferta w Intermarche, Bricomarche, Biedronce, Tesco, Lidlu itp.Ps. Czy moździerz z biedronki lub lidla posiada w swoich efektach chryzantemy i crackling? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xHESTIABUMx 0 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Właściwie powiem to co wszyscy: Perfecty, Thundery, JR8 albo Demony. Albo 2 paczki Voo Doo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 blackhawk777 0 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Mogę jeszcze kogoś prosić o wypowiedź? Chodzi mi w szczególności o rakiety do 30zł i czy moździerz z Biedronki i/lub Lidla posiada jako efekt chryzantemy? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xHESTIABUMx 0 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Tak, moździerz z lidla ma w niektórych szelkach efekt chryzantemy (brokatu)A ten z biedronki nie ma (przynajmniej w tamtym roku nie miał) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
blackhawk777 0
Witam. Jakie polecacie rakiety za rozsądną cenę?. Mam na myśli za komplet do 30zł. Pozdrawiam.
20 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi