Mlody 0 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Witam.Zakładam ten temat po to żeby każdy wypowiedział się na temat co z tej oferty kupuje w biedronce, lidlu i tescoLink: Oferta Biedronki Full ScanJa kupie pewniemoździerzzestaw rakiet z tymi pierdółkamiwyrzutnie 25strzałówwyrzutnie 10strzałówwulkanywyrzutnie planetwyrzutnie rzymskich ogni 150strzałów a wy? może coś kiedyś mieliście z tej oferty? piszcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 roberto5455 0 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 kupie sobie małą wyrzutnie i najprawdopodobniej duże rakiety, ale one nie są jeszcze pewne. moździerz wole z lidla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gonskaaa 0 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Ja wchłone jedną wyrzutnie 25 strzałów i 5 tych mniejszych za 8.99 i ewentualnie moździerz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Janek_92 1 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Mi wpadł w oko ten zestaw za 8.99 PLN. Kupuje takie 2 i jeszcze tą wyrzutnie za 8.99 PLN. Uważam, że nić więcej nie opłaca się brać. Łącznie wydam tam 27 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 XyX 0 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Ja natomiast będę polował na 2 wyrzutnie 25 i 2x10 strzałów a za 8,99 będzie 2 razy wyrzutnia :grin: i rakiety te które są dostępne oba zestawy może jeszcze ze 3 te wyrzutnie 150 strzałów (może ktoś wie jak to wygląda albo ma linka z filmikiem???????????????????) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Janek_92 1 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Masz filmik XyX: (Prawdopodobnie będzie to ta sama)Jest to wyrzutnia rzymskich ogni. Myślę, że nie warto jej kupować, ale to tylko moje skromne zdanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mlody 0 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Oczywiście to co jest w ofercie to nie wszystko zapewniam Wam że w biedronce będzie więcej wyrzutni i wulkanów więc możliwe żebyśmy się spodziewali serii hot sifnx i arctic I bardzo chciałbym aby Ci co kupuja w biedronce to umieścili filmiki jak będą to wszystko odpalać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 blackhawk777 0 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Z oferty podanej w gazetce najprawdopodobniej kupię:- Zestaw mniejszy,- Wyrzutnię 10-strzałowe za 8,99,i być może jedną z wyrzutni lub/i za 24,99, i pewnie jeszcze coś czego nie ma pokazanego w gazetce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Poki 17 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Ja na pewno te wyrzutnie przetestuję. Właściwie co się da będe do kosza ładować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LandsberG 0 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Jaki efekt daje to słoneczko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TOMEK 11 0 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 a w biedronce to pewny towar , nie trefny jakiś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mlody 0 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Towar odjechany na kozaku. ale w lidlu lepszy xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 luxor 2 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Jaki efekt daje to słoneczko ? Słoneczko jak słoneczko :razz: Kręci się wkoło i idą niego iskry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grzesiek_mkl 0 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Jak to mówią ''bez ryzyka nie ma zabawy!''Ja jak zostanie trochę kasy to kupię ten zestaw za 8.99. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mantis 428 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Jaki efekt daje to słoneczko ? Kręci się dookoła sypiąc iskry. To mój ulubiony rodzaj fajerwerków. Poluję na nie na odpuście. Są w niektórych zestawach. Na odpuście zdarza się znaleźć sprzedawane oddzielnie (po otwartym zestawie).Aby odpalić to, musisz włożyć gwoździk do środka słoneczka. Słoneczko z gwoździem przybić do pala. A pal wbić w ziemię. Wszystko ma przypominać wiatrak. Trzeba oczywiście upewnić się, że będzie swobodnie się obracał i nie obcierał.Przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 XyX 0 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Jest to wyrzutnia rzymskich ogni. Myślę, że nie warto jej kupować, ale to tylko moje skromne zdanie . Dzięki za filmik po obejrzeniu zniechęciłem się do tego towaru a co byś polecał zakupić w pierwszej kolejności tak 100-150zł i ile ??? :razz: Oczywiscie z biedronki chyba że może znasz coś lepszego z innych sklepów lidl auchan tesco polo market kerfur obi takie mam w okolicy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mantis 428 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Sorry za odrobinkę offtopa. Dzięki za filmik po obejrzeniu zniechęciłem się do tego towaru Co Cię zniechęciło? Przecież to jest genialne.a co byś polecał zakupić w pierwszej kolejności tak 100-150zł i ile ??? :razz: Oczywiscie z biedronki chyba że może znasz coś lepszego z innych sklepów lidl auchan tesco polo market kerfur obi takie mam w okolicy! Tesco i Carrefour odpada. Drogo tam. Z Polo Market nie znam oferty.Biedronka:http://www.fireworks.com.pl/wp-content/upl...-ofeta-2009.jpg :arrow: wyrzutnia Mistrzowie Ognia 25 strzałów - 25zł :arrow: wyrzutnia Planet 10 strzałów - 9złLidl Zeszłoroczne gazetki (EDIT)http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/81170bc76e31a9a8.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fa3ba2d5c92db3d0.html :arrow: moździerz 10 kul - 24zł :arrow: wyrzutnia + fontanna Wrath Of The Gods 36 strzałów - 30zł :arrow: wyrzutnia + fontanna Pheonix Dragon 6 strzałów - 7zł :arrow: wyrzutnia Monstrum 16 strzałów - 11zł :arrow: fontanna Mercury Madness- 7zł :arrow: fontanna Casablanca - 9zł :arrow: fontanna Butelka - 6zł :arrow: petardy Grom 6 sztuk - 8zł :arrow: petarda Średnia 100 sztuk (a nie 50, błąd na ulotce Lidla) - 6zł :arrow: (4x) petarda Duża 12 sztuk - 2zł - 8złRazem:150zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mlody 0 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Ta gazetka lidla to na ten rok jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 blackhawk777 0 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Ta gazetka lidla to na ten rok jest? Nie, jest to zeszłoroczna oferta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @Gerard@ 0 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Ja najbardziej ubolewam nad Sfinxem,Hotem i Arctikiem :cry: .Mam nadzieję,że znajdą się w ofercie .Z racji tego,że w tym roku mam większe fundusze :twisted:, na pewno kupie wyrzutnie 30strz.Tylko oby była.Myślę,że może znowu pojawi się jakaś nowość :mrgreen: jak rok temu ta 30strzałówka.Miałem nie kupować już małych zestawów, ale chyba skuszę się na ten za 8,99zł :mrgreen: .Wezmę jeszcze te dwie wyrzutnie za 24,99zł i może coś jeszcze.Zakupy będę robił tylko w supermarketach,więc w biedronce zostawię raczej najwięcej forsy,potem Lidl i jakieś pierdółki w innych sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 XyX 0 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 No ja to głównie nastawiam się na zakupy wyrzutni i ewentualnie jakiegoś moździerza a co do podanych prze zemnie rakiet to jest to tylko taka zapchaj dziura żeby wcześniej można było sobie coś popuszczać ale dzięki za to zeszłoroczna ofertę głównie wydaje mi się że będzie najciekawiej w biedronce lidlu i obi i tam będę polował! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Z początku chciałem kupić małą wyrzutnie za 8,99 zł, ale doczytałem że jest to Macrocosmos II ( efekty: złote i czerwone komety, czerwone fale ). Jeśli ponad połowę mają stanowić niedorobione tiger taile tak jak tutaj - to podziękuję za zakup. Trochę mnie korci żeby kupić mały zestaw, ale w sumie to tylko 4 rakietki + trochę drobizny. Na dzień dzisiejszy nie wiem czy cokolwiek kupię z tegorocznej oferty Biedronki. Sklep w tym roku mnie zawiódł, chociaż to było do przewidzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adam 0 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 To mój plan z biedornki.jest to dodatek do stuffu z fmzestaw 24,99moździerz 24,99fontanna 2 szt. 8,99zestaw 8,99rakiety 8,99wyrzutnia 8,99 x2 10 strzałów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mlody 0 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Ja wogóle zmieniłem zdanie.Kupuje dużą wyrzutnie, duży zestaw, wyrzutnie rzymiaków 150strzałów i to tyle : dczyli wydam ok. 60zł to zostanie mi 170zł to tak z 120zł wydam w lidlu i 50zł w hurtowni hesti na jakąś duzą wyrzutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 macieek95 1 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Jak będzie Sfinks/M6 to na 99,9999 proc. kupuje, oby był, to pierwszy raz będe miał tą wurzytnie. O Arctica sie nie martwie bo wiem gdzie prawdopodobnie będzie.... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawelb 0 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Witam Wszystkich Ja z biedronki kupie duży zestaw za 24,99złPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mlody 0
Witam.
Zakładam ten temat po to żeby każdy wypowiedział się na temat co z tej oferty kupuje w biedronce, lidlu i tesco
Link: Oferta Biedronki Full Scan
Ja kupie pewnie
moździerz
zestaw rakiet z tymi pierdółkami
wyrzutnie 25strzałów
wyrzutnie 10strzałów
wulkany
wyrzutnie planet
wyrzutnie rzymskich ogni 150strzałów
a wy? może coś kiedyś mieliście z tej oferty? piszcie!
38 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi