Skocz do zawartości
  • 0

Program do convertacji plików

Pytanie

Opublikowano

Pewnie wielu z was po wgraniu filmu z aparatu musi convertować filmy np z MOV do WMV czy jakoś tak.
Znacie jakieś może takie converty gdzie rozdzielczość nie zmniejsza się do 680x420?

Pilnie potrzebuje takiego converta bo chcę odpalić rakietki dodać na yt i wam pokazać ale cały czas jakiś convert zmienia mi rozdzielczość itd.

12 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Sony Vegas Pro 9.0 - najlepszy program do obróbki wideo dekodujący nawet AVCHD i inne zmyśle kodeki. Wypróbuj również programy firmy Xilisoft.

• 0
Opublikowano

Xilisoft - Video Converter 3 całkiem spoko program do konwertowania filmów.

• 0
Opublikowano

Daniusoft Media Converter Pro
Total Video Converter
Winavi Video Converter

• 0
Opublikowano

Digital Media Converter
WinAVI

• 0
Opublikowano

Kurna, kiedyś miałem taki fajny program ImTOO Converter tylko nie wiem którą wersje że mi MOV na WMV i AVI na WMV robiło a teraz nie mogę tego znaleźć bo same ImToo3gp są.

A może była by taka możliwość z kimś że ja bym swoje filmy z sylwka nagrał na MOV i przesłał do któregoś z userów i by mi to przeconvertował jakby były jakieś problemy?
Ktoś chętny? XD

AAA i czy te programy co podajecie napewno nie zmieniają jakości i rozdzielczości?

• 0
Opublikowano

Jakość jest zależna od formatu.
Rozdzielczość jest ustawiana. W Total Video Converter możesz nawet wpisać własną dokładnie co do pixela.

• 0
Opublikowano

A te programy mają jakiś czas trialowy czy to pelne wersje?

• 0
Opublikowano

Wersja podana przeze mnie jest pełna do ściągnięcia z stron o tematyce programowo-komputerowej.

• 0
Opublikowano

Poprosiłbym o linki do downloadu szczególnie ciebie poki bo ten program to co ogladalem na yt to mi sie podoba i to jest to czego szukam ale co wpisze w google ta nazwe co mi podales to pisze 3gp -.- a ja chce convert na normalne. I wogóle pisze mi że muszę zarejestrować ten program jakims kodem bo inczaej max 3min filmu convertne

• 0
Opublikowano

Ja polecam Win Avi Video Converter. Prosty i szybki :wink:

• 0
Opublikowano

Wydaje mi się, że najlepszym był by Amadis Video Converter... trochę go już używam i jak narazie wszystko jest OK ;)