sylar 3 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Witam, Czy możecie podpowiedzieć mi jaką wyrzutnie można kupić w cenie około 30 zł? coś sensownego i żeby ładnie dawało i żeby było powyżej 15 wystrzałów Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grzesiek_mkl 0 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Polecam wyrzutnie JW103 Imagine, jak i JW168 Imagine. Są to świetne wyrzutnie których cena to około 30zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 roberto5455 0 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 jw168, jw21, jw05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mantis 417 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 JW05 Big Bang Pluton - nieco ponad 20zł. Pięknie daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Może niech kolega napisze jakie sklepy ma do dyspozycji, bo takie strzelanie nic nie daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Ja polecam JW90 mimo, że ma tylko 12 strzałów to wrażenie niezapomniane. Ale jeśli jednak chcesz mieć minimum 15 to tylko Pluton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sylar 3 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Dziękuje Wam za szybką odpowiedź dam znać na co się zdecyduję @firawerkoman: kupuję przez internet jakoś nie lubię po sklepach latać a lubię popatrzeć na YouTube jak wyglądają te wyrzutnie nie kupuję nigdy kota w worku Ok podjąłem decyzję kupuję Plutona dziękuję bardzo za pomoc Na razie zdecydowałem się na:Rakiety "Perfect" 30 zł Wyrzutnia "TXB422 - Little Palm Tree" 8 zł Wyrzutnia "Macro Cosmos I - SM9817" 12 zł FILM Wyrzutnia "Red Meteor - SM9882" 13,50 zł Wyrzutnia "Blue laser - P7029" - 15,54 zł FILM Wyrzutnia "SHOW OF FIREWORKS - JW90" - 31 zł FILM Wyrzutnia "BIG BANG PLUTON - JW05" - 28 zł FILMZa wszystko: 138,04 +jeszcze koszty przesyłki Jeszcze jak coś znajdę ciekawego w jakimś Lidlu albo gdzieś to dokupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CraVen 16 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Można by tu sporo pisaćMoje propozycje to:JW168 imagineJW05 PlutonJW90 Show of FireworksJW21 CondorPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 macieek95 1 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Dużo dosyć:JW25 Cudak BatteryJW21 CondorPluton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 jw90,jw20,jw168 i wiele innych :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
sylar 3
Witam,
Czy możecie podpowiedzieć mi jaką wyrzutnie można kupić w cenie około 30 zł? coś sensownego i żeby ładnie dawało i żeby było powyżej 15 wystrzałów
Pozdrawiam
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi