Szukam kogoś kto ma unlead studio 5 albo się wogóle na tym zna ... Jestem totalnie w tym zielony i chciałbym aby pomógł mi ktoś ułożyć fajny film taki wiecei taki wypasiony z napisami i muzczyką i wogóle bajerami <lol2> xD Wiecie... ja jestem z czasów windows movie maker i na unleadzie sie nic nie znam. Poprostu jak film tam wgrać to chyba wiem, ale muzyke i efekty to nie bo wchodze w napisy np. i robie napis daje ten ptaszek i nic sie nie wgrywa do filmu i film jest jak był. d*pa.
Pytanie
Mlody 0
Szukam kogoś kto ma unlead studio 5 albo się wogóle na tym zna ...
Jestem totalnie w tym zielony i chciałbym aby pomógł mi ktoś ułożyć fajny film taki wiecei taki wypasiony z napisami i muzczyką i wogóle bajerami <lol2> xD
Wiecie... ja jestem z czasów windows movie maker i na unleadzie sie nic nie znam.
Poprostu jak film tam wgrać to chyba wiem, ale muzyke i efekty to nie bo wchodze w napisy np. i robie napis daje ten ptaszek i nic sie nie wgrywa do filmu i film jest jak był. d*pa.
Mógłby ktoś pomóc na gg czy coś?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi