velibrum 12 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Symbol: TXB798Nazwa: ConceptEfekty: czerwień, zieleń, niebieski z trzeszczącym deszczem, srebrne faleCena: 28 złZdjęcie:Film: Świetna wyrzutnia o pięknych efektach. Oprócz time rain z kolorowymi peoniami występuje efekt srebrnej fali. Seria finałowa jest bardzo efektowna, crackling robi duże zamieszanie i tworzy na niebie piękny widok. Warta polecenia! Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Wspaniała wyrzutnia, podczas pokazu świąteczego jak zaczęła strzelać to słyszałem tylko "wooow".Najbardziej spodobał mi sie efekt craclingu połączony z niebieskimi gwiazdkami.Spokojnie może konkurować z takimi wyrzutniami jak jw25. Cytuj
Maurycy 0 Opublikowano 28 Grudnia 2009 bardzo ładna kostka, piekne i żadko spotykane efekty, lecz moim zdaniem jest ona lepsza od jw25:) :mrgreen: Cytuj
@Gerard@ 0 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Wyrzutnia ma piękne efekty,miałem ją pierwszy raz i jestem pod dużym wrażeniem :mrgreen:.Efekty były dość zróżnicowanie,rozłożyste, kolorowe,ach i ten crackling!Postaram się mieć ją za rok.Dodam,że JW25 też powalił mnie efektami ! Cytuj
Poki 17 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Prawda. Świetna kostka za niewielkie $$. Naprawde duże i zróżnicowane efekty, które nie wznoszą się zbyt wysoko co potęguje ich wielkość. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Mój film i zdjęcia tej wyrzutni z sylwka 2009/2010:http://www.youtube.com/watch?v=TpMRKfQQTG0 Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Świetna wyrzutnia ! Jej efekty wywarły na mnie ogromne wrażenie i byłem bardzo mile zaskoczony,bo na filmach nie wyglądała tak obiecująco,ale warto było ją wziąśc! Polecam !Moja ocena: 10/10 Cytuj
Pawex122 0 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Wyrzutnia cudowna , i biła moim zdaniem na głowe cudaka , moim to jedna z lepszych wyrzutni 25sh w podobnej cenie. Cytuj
luxor 2 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Co tu dużo pisać, kostka jest świetna i tyle. Moim zdaniem bardzo dobra alternatywa dla Plutona z Jorga. W dodatku Concept jest nieco tańszy od Plutona (Pluton w cenniku Jorge 23 zł a Concept w cenniku Tripla 21.50 zł).Film:http://www.youtube.com/watch?v=Vz0fmC9OCDA Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Jak jest z tą kosteczką w tym roku ? opłaca się za 25 zł brać ? Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Spokojnie możesz brać, napewno się nie zawiedziesz, efekt piękny jak na kaliber i cene. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi