Jaworz 0 Opublikowano 24 Listopada 2006 Witam, co wy na to, aby zrobić film o fajerwerkach i całym fireworks.com.pl :?:Ja sądze, że to dobry pomysł i tu mam do was prośby : ...:Po pierwsze/drugie/trzecie/czwarte(...)tysięczne:...Potrzebuje materiałów, na film, tak więc dawajcie filmy z waszych sylwestrów itp.Ale muszą być nagrane przez was, do tego piszcie co chcielibyście, aby było w filmie Już jest, zapraszam do ściągania i oceniania Download Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 24 Listopada 2006 Dobry pomysł jestem za. Napewno fajnie wyjdzie :mrgreen: Cytuj
bedzio 0 Opublikowano 24 Listopada 2006 Jestem za! Być może kumpel będzie miał aparat z kamerą to zrobimy filmiki. I byłbym za tym żeby można było pokazać userów (oczywiście tych co by chcieli). Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 24 Listopada 2006 Filmy amatorskie zazwyczaj nie zdobywają dobrej sławy.Są kręcone i montowane byle jak , ponieważ taka kamera przekracza 100 krotnie przeciętny budżet na fajerwerki.Ale uważam , że to jest dobry pomysł.Wystarczy chcieć. Cytuj
maczqn 0 Opublikowano 25 Listopada 2006 Trzymaj, oto kilkanaście filmików nagrywanych przezemnie zeszłego roku.Link: http://rapidshare.com/files/4740856/Filmy_nokia.rar.htmlpozdrowienia...maczqn Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 25 Listopada 2006 ja do tej pory kupiłem 15 wyrzutni każda powyżej 20zł .m.in - Black catNew Generation 2,5,12Show of Fireworksi chętnie bym nagrał jakieś filmiki ale nie mam kamery ani aparatu fotograficznego który sfilmował by mi mój pokaz. Cytuj
Jaworz 0 Autor Opublikowano 25 Listopada 2006 Przydało by sie jeszcze :idea: może macie jakieś zdjęcia ofert sklepowych :?: Cytuj
marcin1197 0 Opublikowano 25 Listopada 2006 jaworz juz dostal link ale daje jakby ktos chcial sobie obejrzechttp://ultrashare.net/hosting/fl/7dea5ddea0/ Cytuj
marcin1197 0 Opublikowano 25 Listopada 2006 a tak w tajemnicy to ja tez mam taką wyrzutnie Tylko,ze ja jej nie odpalelem tylko cos bylo na rynku i akurat odpalili jakas wyzutnie ale mi sie wydawalo ze to byla wlasnej roboty. Cytuj
Jaworz 0 Autor Opublikowano 26 Listopada 2006 Chciałbym wszystkich poinformować, że nawet filmy w formacie *.3gp (Te z komórek) podejdą do filmu tak wiec sie nie załamujcie tylko przesyłajcie na forum w tym topicu, mi na PW itp. Cytuj
maczqn 0 Opublikowano 26 Listopada 2006 A kiedy będzie ten film?? jak po sylwetrze, to ja zarzucę filmikami (dużo)! Cytuj
maczqn 0 Opublikowano 26 Listopada 2006 Jak będe miał czas to zrobię upload (chyba wieczorem), bo mam pełno filmików bardzo wysokiej rozdzielczości, a co za tym idzie, dużo one zajmują, powiem więcej zajmują one 109 MegaBajtów. Cytuj
Jaworz 0 Autor Opublikowano 26 Listopada 2006 No to podziel np. po 10MB, ale wiedz, że muszą być twoje produkcj Cytuj
marcin1197 0 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Też zrobiłem krótki filmik ,ale niemam żadnej dobrej muzyki. Cytuj
mateusz123456 0 Opublikowano 18 Czerwca 2007 : Potrzebuje materiałów, na film, tak więc dawajcie filmy z waszych sylwestrów itp.Ale muszą być nagrane przez was, do tego piszcie co chcielibyście, aby było w filmie Już jest, zapraszam do ściągania i oceniania Download Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi