W końcu przyszedł czas na ułożenie planu(w końcu niedługo wyjazd do hurtowni) i jak to bywa w życiu nie obeszło się bez problemów. Jako gwóźdź pokazu planuję użyć m.in. wyrzutni Jorge 1.3G <NWP>. Niestety nie mogłem śledzić ciągle zmieniającej się oferty Jorge(w tej chwili już nawet nie wiem , które są WP , a które NWP) , przez co muszę poprosić innych znawców tematu o pomoc :mrgreen: Narazie do pokazu wybrałem : JW1000 JW427 JW731 Musze wybrać do tego jeszcze góra 3 wyrzutnie , z czego jedną tańszą z efektem salute(któraś z BS-xxx). Doradźcie coś ciekawego , ponieważ ja już wysiadam(ach ta bezsenność).
Pytanie
FireMan 0
Witajcie
W końcu przyszedł czas na ułożenie planu(w końcu niedługo wyjazd do hurtowni) i jak to bywa w życiu nie obeszło się bez problemów.
Jako gwóźdź pokazu planuję użyć m.in. wyrzutni Jorge 1.3G <NWP>.
Niestety nie mogłem śledzić ciągle zmieniającej się oferty Jorge(w tej chwili już nawet nie wiem , które są WP , a które NWP) , przez co muszę poprosić innych znawców tematu o pomoc :mrgreen:
Narazie do pokazu wybrałem :
JW1000
JW427
JW731
Musze wybrać do tego jeszcze góra 3 wyrzutnie , z czego jedną tańszą z efektem salute(któraś z BS-xxx).
Doradźcie coś ciekawego , ponieważ ja już wysiadam(ach ta bezsenność).
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi