Neodo 10 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Symbol: HE0606Nazwa: Cosmic Colour RocketsOpis: 12 RAKIET; Czerwone, zielone, białe gwiazdkiZdjęcie: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/49aff2e0774ea472.htmlFilm: Akurat na tym filmie 8 sztuk odpalonych razem Cena hurt: 6 złCena detal: 8-10 zł Rakietki dobre do zabawy szczególnie do odpalania w większych ilościach, idealnie takie same jak Jorge Rockets Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 2 Grudnia 2009 a idź z tymi rakietkami. To rakietką nazwać nie można. Efekt prawie niewidoczny :grin: maks ocena ode mnie to 1/10 :dobani: Cytuj
adam 0 Opublikowano 2 Grudnia 2009 dokladnie,badziew jakich malo...za ta dyche to wole sobie porzadne petardy kupic-np wariatki Cytuj
kometa 0 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Miałem je w zeszłym rokuEfekt beznadziejny w zupełności nie polecam 1/10 :dobani: Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Taa miałem to może w 2000 roku jak byłem mały i w ogóle się nie znałem na fajerwerkach.Jak by dali chociaż huk, to już co innego by było, a tak to właśnie ja w ten sposób zapamiętałem firme Hestia... Cytuj
Neodo 10 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2009 O właśnie i dlatego potem tak jest, że hestia to badziew Mi też się nie podobały, ale ja je mam po 6 zł więc co się dziwić Cytuj
Szatek185 1 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Jak na zabawę ~20.00 to są nawet nawet... czego się spodziewać za tą cenę? Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 5 Grudnia 2009 do postrzelania dla zabawy miałem je Polecam na Głupich sąsiadów :haha: Cytuj
krystian20122 0 Opublikowano 23 Grudnia 2010 w tym roku kupiłem po 15 zł zestaw w bricomarhe i powiem że efekt do bani 2 rakiety poleciały w górę i żadnego efektu nie było żal NIE KUPYWAĆ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi