LandsberG 0 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Potrzebuję wyrzutni do 18 zł na fm.pl , bo przysłali mi mont everesta nie tego i mam wybrać coś do 18 zł . Jakieś propozycje wyrzutni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mlody 0 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 mars albo pi battery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 tylko mars wchodzi w grę. Nie duży kaliber ale efekty całkiem spore. no i 16 strzałów, różnorodna, dynamiczna. Czego chcieć więcej :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LandsberG 0 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Wziąłem N battery - Marsa już mam . Dzięki za propozycje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
LandsberG 0
Potrzebuję wyrzutni do 18 zł na fm.pl , bo przysłali mi mont everesta nie tego i mam wybrać coś do 18 zł . Jakieś propozycje wyrzutni ?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi