pj.patryk 3 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Symbol: OC03038Nazwa: Niebieska gwiazda Efekt: Blue StarInformacje: http://www.pirotechnika.alpha.pl/przedmioty/blue_star.jpgFilm: Brak? (po sylwku)Kaliber: 30mmCzas strzelania: 35 sekund Ilość strzałów: 36Wyrzutnie dostałem jako nagrodę. W tej chwili mało o niej wiem. Po sylwestrze wszystko będzie jasne. :twisted: Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Pj kaliber 30 mm, przecież jest napisane na opakowaniu, a skąd wiem..., bo mam tę wyrzutnię z tego samego źródła co Ty. Czyli jednym słowem za darmo ją mam Jest to mój pierwszy wyrób Arki, który będę miał okazję przetestować, mam nadzieję, że waga wyrzutni (waży prawie tyle co JW408) pójdzie w parze z jakością efektów. Cóż za niecałe 4 tygodnie się przekonamy.fps Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 6 Grudnia 2009 fp możemy liczyć na film tej baterii?? Z tego co pamiętam mało co filmujesz swoje fajerwerki Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Mało filmuję bo wolę oglądać i najczęściej w ogóle nie myślę o zabrani sprzętu. Film może będzie, tylko zależy jakie będą warunki pogodowe, no i gdzie i kiedy odpalę. Szykuje mi się fucha na Sylwka, więc pewnie w Święta będę testował mój stuff... Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Jeżeli chodzi o film to na mnie możecie liczyć :razz: Cytuj
pj.patryk 3 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2010 No i ja niestety filmu nie nagrałem. Powiem tylko krótko. Jak na takie gabaryty i kaliber wyrzutnia spisała się przeciętnie. Szału wielkiego nie było, do tego dosyć monotonna. Wniosek nasuwa się sam. Nie polecam, są inne dużo lepsze wyrzutnie. Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 3 Stycznia 2010 A mi się wyrzutnia nawet spodobała, szczególnie finał. Mimo, że pociski leciały bardzo wysoko to niebieskie gwiazdki opadały prawie do samej ziemi. Mimo wszystko po wadze wyrzutni spodziewałem się czegoś więcej. Filmu niestety nie nagrałem bo stuff na szybkiego wczoraj odpalałem... moja ocena 7/10 jak za te pieniądze, zgadzam się z pj są lepsze wyrzutnie... Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Szczerze mówiąc spodziewałem się lepszych efektów na niebie. Niestety wyrzutnia jak dla mnie wypadła cienko, jednaj miałem ją za darmo więc jest OK xD.Film: PS na końcu zaczyna strzelać TXB500 dlatego nie ma pokazanego finału ale nie był powalający... Cytuj
pj.patryk 3 Autor Opublikowano 9 Maja 2010 Udało mi się odszukać uwieczniany fragment Niebieskiej Gwiazdy. Lepiej późno niż wcale. Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 9 Maja 2010 Większy Condor Ciekawe jak się prezentują inne kostki 30 mm tej firmy, bo po jednej trudno oceniać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi