Banba 0 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Symbol: P8601Nazwa: Weapons Of BeuwulfCena: 110złZdjęcie: http://superpower.pl/catalog_images/809.jpgFilm:NOWOŚĆ 2009Możdzierz - 12 cylindrycznych ładunków: złoty pająk ze srebrnymi fleszami, czerwona palma ze srebrnymi fleszami, brokatowa korona z czerwoną dalią, wierzba srebrnych fleszy z czerwoną peonią, brokatowa korona w czerwoną, srebrny trzaskający deszcz, tytanowa złota palma ze srebrnymi fleszami, złota wierzba ze srebrnymi fleszami, kometa srebrnych fleszy, czerwona dalia ze srebrnymi fleszami, wielokolorowa peonia, srebrna, brokatowa korona. :mrgreen: miał juz ktos moze? albo jakis filmik :mrgreen: na zdj wyglada nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenio 0 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Nooo! To już konkretne efekty, a nie - jakieś tam "peonie". :mrgreen: A ile cali/ jakiego kalibru są te szelki? :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xender 8 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 WitamTo moździerz cylindryczny i ... zszokowałem się po teście. Wykonanie pierwsza klasa -pomijam tubę bo jest ... średnia. Ładunki wyglądają jak "profesjonalne ładunki" a nie moździerz do "zabawy". Efekty opisane zarówno na pudełku jak i na samym ładunku.(każdy z 10 ma inny efekt!) Najładniejszym moździerz z klasy 1.4 z jakiego strzelałem !Niestety filmu nie nagrałem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Jestem w posiadaniu tego moździerza.Moją uwagę przyciągnęła masa pojedynczej szelki (są naaaprawdę ciężkie).Ogólnie jest to papier owinięty w kawałek materiału zawiązanego sznurkiem , przez co wygląda jak sprzęt pro , ale wrażenie robi 12 różnych efektów.Każda szelka ma inny numer oraz opis efektu , przez co łatwiej zorientować się co odpalamy.Do tego sama rura jest plastikowa koloru żółtego , przez co z całością wiąże ogromne nadzieje :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axelbo19 0 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Jezeli mogl bym sie zapytac gdzie go kupiles za 50zl?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Grom-Zbig w Częstochowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 AA wiem co to!W piątek byłem w SP i mieli to wystawione i otwarte, gościu z SP mówił że to już jest wyższa półka moździerzy, także jeżeli mówili prawde to FireMan kupiłeś super moździerz Koniecznie daj film. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 FireMan wygląda na to, że zrobiłeś bardzo dobry interes. A BTW mam pytanie, od jakiej kwoty w Gromie można dyskutować zakupy po takich niskich cenach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Sam nie wiem.Ja robiłem tam zakupy za około 3 tysiące złotych , ale wcześniej umawiałem się z nimi telefonicznie.Ceny mają naprawdę niskie - średnio 20-40% niższe niż w cenniku hurtowym Jorge :mrgreen: Jednak na miejscu wisi kartka - (o ile pamiętam) "dla klientów detalicznych +50% do cen na produktach". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Możemy liczyć na film w niedalekiej przyszłości? Kurde żebym miał te 50PLN... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiSssteR 0 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Rzeczywiście cena jaką zapłaciłeś to straszna okazja ( 110zł na stronie SP)... mimo wszystko szkoda, że jeszcze nie pojawił się filmik. Ja jutro zobaczę czy pod tesco pojawi się stoisko SP i zakupie to "cudo". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banba 0 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 :mrgreen: zastanawiam sie czy brać xD Fire man hah bys strzelił jedna i zapodał filmik czy sie opłaca :mrgreen: duzo osób bys uszczesliwił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banba 0 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Fire i jak wkoncu z tymi efektami było? masz filmik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo :) 14 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Przecież widzisz że on tu nie wchodzi,bo może raz na kilka miesięcy więc odpowiedzi się nie doczekasz...Na filmie niestety praktycznie nic nie widac,a sam przymierzałem się do zakupu tego mozdzierza i może go kupie,bo nie ma chyba lepszego mozdzierza od tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xender 8 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Mam parę filmików ( ze 4 efekty ) jak obrobię to wrzucę linki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Film:http://www.youtube.com/watch?v=HX7B8MdnoUE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomszak 1 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Za taka cenę zdecydowanie -nie. Efekty moim zdaniem są średnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Najlepszy ladunek z cracklingiem z tego filmiku. Ale jezeli efekty w rzeczywistosci wygladaja jak na filmie, to mozdzierz nieoplacalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Takie czasy nastały, że można legalnie na sztuki kupować bombki 2" a więc moździerz tak czy siak nie ma szans bycia 1 bombka z tego moździerza kosztuje około 10 zł a bombka 2" 6 zł... Ale amator w markecie i tak to kupi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danio 0 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Czemu moj post został usunięty ?Bo zapewne nie spełniał regulaminu, albo był zbyt mało obfity w treść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanter 0 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Polecam !Miałem je dwa lata temu, suuper efekt. Polecam puścić o 24 - nie wcześniej, bo wtedy mało ludzi zobaczy ten genialny efekt. Jak najbardziej polecam - warto wydać te 110zł niż kupować 10 moździerzy, które mają zerowy efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Polecam !Miałem je dwa lata temu, suuper efekt. Polecam puścić o 24 - nie wcześniej, bo wtedy mało ludzi zobaczy ten genialny efekt. Jak najbardziej polecam - warto wydać te 110zł niż kupować 10 moździerzy, które mają zerowy efekt. Za 110 zl moge miec swietna wrzutnie, ktora z tym mozdzierzem nawet nie porownasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxor 2 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Można mieć za 50-60 zł taki moździerz i za rok chyba sprawię sobie takie cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanter 0 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Za 110 zl moge miec swietna wrzutnie, ktora z tym mozdzierzem nawet nie porownasz. Niestety, rozmawiamy tu o moździerzu, a nie o wyrzutni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Niestety, rozmawiamy tu o moździerzu, a nie o wyrzutni. Ktory uwazam za slaby i wole kupic wyrzutnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi