Wszystkie wyrzutnie oraz zestawy rakiet są z serii extreme Dokładnie wszystkich kodów nie pamiętam ale powiem wam tak jak popamiętałem to [dużo tego nie ma]
Wyrzutnia 12 strzałów - 40zł Wyrzutnia rzymiaków 100strzałów - 15zł Duża wyrzutnia 98 strzałów - 140-170 [dokładnie nie pamiętam] Mały zestaw sylwestrowy chyba 9 rakiet + pierdoły - jakieś 30-40zł Średni zestaw rakiet - 60zł Duży zestaw rakiet - 70zł
Na pierwszy rzut oka już widać że ceny nie są najlepsze bo np za wyrzutnie rzymiaków w lidlu [w tamtym roku] można było dać 5zł taniej
Sczerze mówiąc nic nie kupiłem bo moim zdaniem jest to wszystko gó*na wart
Zdjęć brak. Sry zapomniałem fona.
Jak widać jakoś w tym roku wszystkie sklepy przerzuciły się na inne serie: biedronka na planete a tesco na extreme. Ciekawe co z tego będzie. Czekam na filmy jak będziecie coś z tych rzeczy odpalać.
Jeżeli będe wiedział coś o lidlu [bo narazie nic tam nie ma] to dam znać ^^
Pytanie
Mlody 0
Ohh ahh czekaliście na to tak?
No to macie.
Wszystkie wyrzutnie oraz zestawy rakiet są z serii extreme
Dokładnie wszystkich kodów nie pamiętam ale powiem wam tak jak popamiętałem to [dużo tego nie ma]
Wyrzutnia 12 strzałów - 40zł
Wyrzutnia rzymiaków 100strzałów - 15zł
Duża wyrzutnia 98 strzałów - 140-170 [dokładnie nie pamiętam]
Mały zestaw sylwestrowy chyba 9 rakiet + pierdoły - jakieś 30-40zł
Średni zestaw rakiet - 60zł
Duży zestaw rakiet - 70zł
[TO TYLKO W OPOLU]
Oferta z gazetki: by marian
http://img130.imageshack.us/img130/6302/tesco001.jpg
Na pierwszy rzut oka już widać że ceny nie są najlepsze bo np za wyrzutnie rzymiaków w lidlu [w tamtym roku] można było dać 5zł taniej
Sczerze mówiąc nic nie kupiłem bo moim zdaniem jest to wszystko gó*na wart
Zdjęć brak. Sry zapomniałem fona.
Jak widać jakoś w tym roku wszystkie sklepy przerzuciły się na inne serie: biedronka na planete a tesco na extreme. Ciekawe co z tego będzie. Czekam na filmy jak będziecie coś z tych rzeczy odpalać.
Jeżeli będe wiedział coś o lidlu [bo narazie nic tam nie ma] to dam znać ^^
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi