Arturo :) 14 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Siema wszystkim Mam pytania:1.Czy duża jest różnica między achtungiem HE0008 a HE0208 i którego bardziej się opłaca kupic :twisted:2.Czy to prawda że przed sylwestrem w hipermarketem obniżają ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 p12p12 0 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 1. dla mnie 1 glosniejszy2.wydaje mi sie ze nie, ale to tez zalezy od danego sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Neodo 10 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 1. Oczywiście, że HE0008 jest najlepszy jest tak jak by w polowe glosniejszy niż he0208 ale różnica jest na prawdę zauważalna. 2. Obniżają tzw. promocje "świąteczne" itd zawsze w gazetkach, które możecie nabyć w markecie w wózkach lub na stojakach są artykuły objęte promocją, i zawsze są wymienione fajerwerki. Nie wszystkie ale zazwyczaj zestawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CraVen 16 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Najgłośniejszym i wzbudzającym na mnie to HE0008 w 100% 3 szt 11 złMocno Polecam :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xHESTIABUMx 0 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 U mnie lepiej odpalił HE0208, może to przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szatek185 1 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Bez dwóch zdań HE0008. Większego huku nigdzie nie słyszałem... ta petarda ma potencjał i robi DUŻE wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pirotechnika 0 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 tak dokładnie a jeszcze lepiej słychać jak walniesz ją na betonie (nie w śnieg) cała kwintesencja mmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Co za pytanie, oczywiście, że HE0008 jest lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Arturo :) 14
Siema wszystkim
Mam pytania:
1.Czy duża jest różnica między achtungiem HE0008 a HE0208 i którego bardziej się opłaca kupic :twisted:
2.Czy to prawda że przed sylwestrem w hipermarketem obniżają ceny?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi