housemdt 0 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Witam!Potrzebuję nazwy petard i rakiet które były by najlepsze razem do 80zł z wysyłką 24zł. Chodzi tu abym mógł bardzo dużo strzelać i jakieś fajne rakiety aby było dużo zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 z rakiet to demony. (24zł)i IMAGINE - JR12-3z petard KARABINEK - JC100 x3JAJA DINOZAURA - FP1 ( 20 szt. )TXP486 Petarda Grom x2FP3/NEW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 housemdt 0 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 a demony po 8zł są dobre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 jakie 8zł. masz 12 sztuk za 24zł przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 housemdt 0 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 są przecież też za 8,50zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 luxor 2 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 są przecież też za 8,50zł To nie są deamony tylko rakiety Diablo Jednak za 8 zł efektu dobrego nie będzie. Weź te: http://fajerwerkimarket.pl/go/_info/?user_id=94&lang=pl Są niewiele droższe, a efekt będzie już lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 JR2 też się nadają do kosza jak brać to tylko JR8. Ale demony będą najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 housemdt 0 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 co myślicie o takim stuffie(mój i brata razem):Rakiety:-2x KOSMOS 17złPetardy:-Karabinek10x70 5zł-Karabinek 2,25zł-20x Piccolo 20zł-2x pszczółki 4,20zł-bączki 2,25zł-2x jaja dinozaura 12zł-2x grom 17zł-kraschmen 10zł-3x korsarz 5zł-2x Żuki małe 8,20zł-2x Żuki duże 4zł-motylki 1,8złRazem około 110zł + wysyłkajako gratis za 10zł krachmenytaki stuff byłby dobry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maurycy 0 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 jak na taką cenę fajerwerkek do zabawy dosyć oki... rozmyślił bym tylko fakt , czy niekupić cyrkoblitzów do zabwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 roberto5455 0 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 krachmeny na fp3new Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MasterToster 0 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 picolacki zamiast te jorga weś komety lepsze a o połowe tańsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Samych petard nie opłaca się kupować O to moja propozycja: PERFECT - R20072 29.63 TIGER - JA002 18.44 22.50 TXB603 - THE MAGIC KEY 13.00 JAJA DINOZAURA - FP1 6.00 FP3/NEW 11.38 13.88 P0003 ŻUKI - NAJTANIEJ W POLSCE !!!!! (6 szt.) 2.28 KORSARZ - P1203 5.00 ACHTUNG - P1208 9.00 SKYROCKETS - JR04 6.60 K0202 - Super Korsarz 0.68 x3 = 2.04 + gratis- TXB422 - LITTLE PALM TREE + P0011 - STRZELAJĄCY LONTRazem: 109.93 PLN Moim zdaniem to jest najlepsza propozycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 housemdt 0 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 dobra dokupię cyrkobize i zamienię krachmeny na fp3/new a czemu w FM pisze że korsarze są dostępne na zamówienie?ja nie chcę wyrzutni tylko jak już rakiety bo chcę mieć dużo zabawynajlepiej napiszcie jakie były by najlepsze petardy w cenie do 10zł ale żeby było dużo i dobry efekt [ Dodano: 2009-12-12, 10:47 ]Po zastanowieniu kupuję taki zestaw:WHISTLING MOON TRAVELERS - JR05 DIABLO JR8 20xK0201 Super CorsairPSZCZÓŁKI2xJAJA DINOZAURA3xGROMFP3/NEWKRACHMENKORSARZ - P1203JM02N KAMIKADZE (2 szt.) CIRCOBLITZ - JM01 RAZEM: ok. 110złGRATIS: JAKAŚ WYRZUTNIA DO 20zł co polecacie?(bo kupuje z wujkiem a on też za 100zł więc będzie gratis za 20zł)Jak wy na taki zestaw? Jaką wyrzutnię do 20zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cojegrane 0 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 gdzie kupujesz? a tak to spoko zestaw! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sylar 3 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 No chyba masz w temacie że w FM kupuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 housemdt 0 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 to jaką wyrzutnię do 20zł kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 najlepiej marsa z jorga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 housemdt 0 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 a kasejopeja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 kasjopeje ma teraz bardzo słaby efekt. Mars jest o wiele lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 housemdt 0 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 bo jak na filmiku patrzałem to mars ma takie małe rozpryski a kasejopeja duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 malysz 2 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 To zależy od filmiku... Ale na to nie radziłbym patrzeć, bo o wiele lepiej widać to w realu I lepiej weź Marsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 housemdt miałem obie na jednego sylwka i jest wręcz odwrotnie. To mars ma większe i o wiele efektowniejsze. Kasjopeja jest teraz marniutka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 housemdt 0 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Płatność Przy odbiorzeData transakcji 2009-12-19Potwierdzona mailem takZapłacona nieStatus NiezdefiniowanyPrzesyłka wysłana nieZapytaj o transakcjeCzy oni na bieżąco uzupełniają o tym czy wysłali paczkę? Miała być wysłana dziś a nadal jest "nie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Nie, informacje o wysyłce nie są uzupełniane nie bieżąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 housemdt 0 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Nie, informacje o wysyłce nie są uzupełniane nie bieżąco. sory ale twoja odpowiedz jest troszeczkę zawiła... czyli jak wyślą to pisze tak czy nie? oraz czy jakoś na e-mail Was informowali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 blackhawk777 0 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Dobrze Ci Vel odpowiedział. Oni nie aktualizują na bieżąco statusów przesyłek. Np. jeśli wyślą Ci 22 to niczym dziwnym będzie to że status zmieni się za 2 miesiące, albo i wcale Maila z potwierdzeniem wysyłki też nie dostaniesz (przynajmniej ja nie dostałem). Napisz do nich na GG lud zadzwoń to się dowiesz Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
housemdt 0
Witam!
Potrzebuję nazwy petard i rakiet które były by najlepsze razem do 80zł z wysyłką 24zł. Chodzi tu abym mógł bardzo dużo strzelać i jakieś fajne rakiety aby było dużo zabawy.
27 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi