Skocz do zawartości
  • 0

Fajerwerki na godzinę 0:00

Pytanie

Opublikowano

Zawsze marzyłem, żeby mieć najlepsze fajerwerki na Sylwestra (na godzinę 0:00). Takie, żeby "ich" fajerwerki chowały się przy moich. Zawsze chciałem mieć takie, aby inni mi zazdrościli, by były największe i najbardziej efektywne. Jakie fajerwerki według Was najbardziej nadają się na odpalenie o godz. 0:00 :?: :?: :?: :bezradny:

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Stary ja nie mam konta na necie... wszedłem na FM dowaliłem do koszyka co chciałem i kliknąłem przyjmij zamówienie albo coś w ten deseń, dostałem maila z linkiem potwierdzającym zakupy, kliknąłem i za 2 dni kurier do mnie już zapukał... jak się nie ma konta to opcja płatności jest tylko 1 "przy odbiorze"... jak się tak strasznie boisz to otwierasz przy kurierze on musi poczekać, sprawdzasz i jak jest wszystko ok to płacisz i git :)

• 0
Opublikowano

Osobiście mogę zaproponować ci coś takiego, że zrobię ci układ fan z 3 wyrzutni połączę lontem zapakuję i wyślę za pobraniem, przez co będziesz miał pewność, że nie zostałeś oszukany.

• 0
Opublikowano
Osobiście mogę zaproponować ci coś takiego, że zrobię ci układ fan z 3 wyrzutni połączę lontem zapakuję i wyślę za pobraniem, przez co będziesz miał pewność, że nie zostałeś oszukany.

I to by było najlepszym rozwiązaniem. Bo z całym szacunkiem ale osobie nie znającej się na rzeczy będzie ciężko zrobić dobry FAN- mówię tutaj o Tobie :wink:
  • 0
Opublikowano

Głupota :cisza: :cisza: :cisza: ! Kup jakieś 2 dobre na finał;) Najlepiej 2 little star-tb 47;)

• 0
Opublikowano

Głupotą jest co ty teraz napisałeś. Wyraźnie napisał że chce mieć fajerwerki na 0:00 za 100PLN i mają myć "pokaźne" a ty mu z little palm tree wyjeżdżasz? OMG wiem że ma ładne efekty ale tylko 6 sth!

Nadal podtrzymuję swoje zdanie że Neodo ma dobrą ofertę dla Ciebie i co ważne że będzie to wysyłka płatna przy odbiorze!

Pozdrawiam

• 0
Opublikowano

on ci nie mówi o little palm tree tylko o tb-47 little star

• 0
Opublikowano

A tak sory źle odczytałem z jego kodu, ale to i tak jeszcze nie to!

Little Star jest średnia jak to mówił mpi i vel mówił, wystarczy przeczytać opinie tych co mieli. Dodam że oceniali ją na 6/10 jak na finał to za mało. Neodo napisz jakie wyrzutnie byś połączył...

• 0
Opublikowano

Połączył bym takie wyrzutnie :
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b792456ad2252464.html
Każda z nich miała by inny efekt bo mam parę rodzajów tej wyrzutni. Dodatkowo efektywne zakończenie przy każdej z nich. Moim zdaniem lepszego finału już nie będzie za te pieniądze

• 0
Opublikowano

a dla mnie sprawa jest prosta. nie ma co laczyc tylko niech kupi na tym necie kilka kostek triplexa, jw07 i na final jw90. ma i troche strzelania i dobre efekty i dobry final bo to co mowi neodo bedzie trwalo kilkanascie/kilkadziesiat sekund, ale co zrobi to juz jego sprawa.

• 0
Opublikowano

mi się bardzo podoba i ja tylko napisałem jak ja bym to zrobił

• 0
Opublikowano
mi się bardzo podoba i ja tylko napisałem jak ja bym to zrobił

A mam małe pytanie miałeś ją na żywo czy z filmiku oceniasz?

Roberto kupując jw07 itp no oprócz JW90 niczym się nie wyróżni. Na finał musi być wyrzutnia co najmniej 25mm
  • 0
Opublikowano

no to na final ma przeciez jw90. chyba, ze on chce poprostu jeden raz odpalic i te kilkanascie sekund ostrego napieprzania. w moim planie mialby kilka wyrzutni wiec sporo nie najgorszych efektów i finał.

jakby chcial sam finał to wziąłbym j90+cudaka+jw90 tak zeby jw90 zaczęły strzelac równo mniejwiecej w 10 sekundzie cudaka. akurat skonczylo by sie równo wszystko. Calośc trwałaby ok 25 sekund, ale zapewniam Cie ze nigdzie w miescie nikt nie bedzie mial takiego finału

• 0
Opublikowano

Skoro nie chcesz mieć roboty, to opcja od Neodo jest najlepsza. Pod dom podjedzie Ci przygotowany do odpalenia zestaw. Kupujesz u kogoś kto niejednemu użytkownikowi z forum już wysłał paczke i wszyscy byli zadowoleni.

• 0
Opublikowano

Ta wyrzutnia jw90 daje super efekt, tylko za krótko strzela. Nawet jak by się odpaliło kilka takich wyrzutni naraz, to czasowo by się nic nie zmieniło, tylko by polepszyło efekt. A tak apropos to ile kosztuje ta wyrzutnia?

• 0
Opublikowano

JW90 na fm.pl kosztuję 31zł.

• 0
Opublikowano

Jeżeli tak ci odpalić jw90 pare na raz jest źle to kup lont z opóźniaczem lub sam opóźnij lont zwijając kartke papieru na lont o grubosci 2mm i zrób tak że jak jedno jw90 wyrzuci 2 salwe to kolejne jw90 wyrzuca pierwszą itd.

• 0
Opublikowano

Obejrzałem ten filmik:

Ile może kosztować ta wyrzutnia? 200zł za taki rarytas jestem w stanie dać. (Jorge jw 418)
  • 0
Opublikowano

nie 200zł. tylko około 300zł :wink:

• 0
Opublikowano

A ta:

Pewnie też koło 300zł. Ale ja z 200zł byłbym w stanie dać za taki efekt. O takie coś by mi właśnie chodziło. Pisząc ten temat miałem na myśli właśnie taki efekt. Dostane wyrzutnię do 200 zł z odpowiadającym tym wyrzutnią efektom?
(JW418 Achilles) to jest to czego pragnę. Nie ma jakiegoś odpowiednika za kasę do 200zł??
  • 0
Opublikowano

ta za to jest profesjonalna, w ogóle nie kupisz bez papierów

• 0
Opublikowano

A ta jest z kolei poza zasięgiem polskiego piro-amatora. Niejeden już na nią się nakręcał, m. in. ja rok temu. :placz:

• 0
Opublikowano

To może tak ujmę: Jaka jest największa i najbardziej efektywna wyrzutnia <NWP> dostępna na Polskim rynku - coś w stylu Achillesa? I ile kosztuję? :?: :?: :?: :bezradny:

• 0
Opublikowano

słuchasz co on mówi?? on chce jedną z najlepszych wyrzutni na rynku, a twój typ z pewnością się do tego nie kwalifikuje.

Ja osobiście polecam TB-231

• 0
Opublikowano

tb-231 jest naprawde genialna. ogladajac wczoraj filmik zauwazylem ze widzialem ja raz na pokazie na weselu w tym roku. z tym ze koszt to 500zł. z tanszych to jw418 za 300zł czy jw402 za 220 chyba