Kupiłem wyrzutnie "Blue Laser" ale jak przyszła to coś w niej latało, postanowiłem to sprawdzić, po zdarciu tej folii z góry wyleciała jakby to nazwać "zaślepka" i w środku z jednej z rurek to coś się ruszało... nie wiem może wy się znacie tutaj zdjęcia: To coś jest jak widać pęknięte, więc upchałem to z powrotem i teraz nic się nie rusza, ale moje pytanie brzmi czy to groźne i czy może być z tym problem? mam zamiar odpalać fajerwerki przy ludziach więc nie chcę przykrych niespodzianek... Bezpieczeństwo na 1 miejscu...
Pytanie
sylar 3
Kupiłem wyrzutnie "Blue Laser" ale jak przyszła to coś w niej latało, postanowiłem to sprawdzić, po zdarciu tej folii z góry wyleciała jakby to nazwać "zaślepka" i w środku z jednej z rurek to coś się ruszało... nie wiem może wy się znacie tutaj zdjęcia:
To coś jest jak widać pęknięte, więc upchałem to z powrotem i teraz nic się nie rusza, ale moje pytanie brzmi czy to groźne i czy może być z tym problem? mam zamiar odpalać fajerwerki przy ludziach więc nie chcę przykrych niespodzianek... Bezpieczeństwo na 1 miejscu...
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi