Skocz do zawartości

JRC1-1 / JRC1-2 / JRC1-3 / JRC1-4 Bazooka

Która Bazooka jest najlepsza?  

104 użytkowników zagłosowało

1. 1.

• Bazooka 1
      6
    • Bazooka 2
      10
    • Bazooka 3
      27
    • Bazooka 4
      61

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamierzam kupić jeden rzymski ogień z serii bazooka, ale nie wiem jaki. Może by ktoś pomógł, moze miał ktoś już ten rzymski ogień i chciałby się ze mną podzielić informacjami.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie chce zakładać nowego topicu, więc pytam czy ktoś ma fotki efektów/filmik jakiejś bazooki :?: Ja sobie kupiłem trójeczke :) efekt: brocade crown

Opublikowano

niestety nikt z forum nie ma jej efektów i filmików bo pewnie dawno już by były.

Opublikowano

Szkoda, to postaram się w tym roku zrobić swojej Bazooki :razz:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A na jaką wysokosc lecą pociski z Bazooki?? :wink:
a ile ma strzałów??:>

Opublikowano
A na jaką wysokosc lecą pociski z Bazooki?? :wink:
a ile ma strzałów??:>

Bazooka ma 8 strzałów. Wystarczy poszukać na www.fireworks.com.pl
Opublikowano

a ja jeszcze tego nie miałem ale chciałbym mieć na nastepnego sylwka warto wogóle to kupować?.......a do czego wy to przyczepiacie? bo chyba nie trzymacie w ręku... :mrgreen:

Opublikowano
a ja jeszcze tego nie miałem ale chciałbym mieć na nastepnego sylwka warto wogóle to kupować?.......a do czego wy to przyczepiacie? bo chyba nie trzymacie w ręku... :mrgreen:

W rece nie radze BAZOOKI trzymac poprostu jak snieg jest to do sniegu a jak nie ma to do jakiejs butelki duzej i ja najlepiej ceglami oblozyc zeby sie nie przewrocila :mrgreen:
Opublikowano

strasznie nie poręczne te bazooki ciężko je umocować itd.

• 1 rok później...
Opublikowano

potrzebuje zobaczyć film z efektem bazooki nr 2 jak ktos ma to niech poda linka albo zapoda jakoś.

Opublikowano

myśle że nikt nie miał bazooki 2
swego czasu był film bazooki 3 ale sie przedawnił i nie ma na rapidshare

Opublikowano

Mam na dysku filmik bazooki III, prawdopodobnie autorstwa matejsona, jak ktoś jest zainteresowany to proszę na pw

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja miałem bazooke 3 i jak dla mnie fajny efekt na następny rok kupuje bazooke 4

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Wiem, że odkopuję stary temat, ale przymierzam się do kupna jednej może dwóch Bazook na tego Sylwestra i zastanwaiam się które kupić.
Tutaj macie podane dane o każdej z czterech Bazook oraz ich efekty:

DŁUGOŚĆ: 860 mm
Kaliber: 30 mm
Ilość strzałów: 8
Wymiar: 860 mm

JRC31/1 - BAZOOKA 1
KOLOROWE PIWONIE

JRC31/2 - BAZOOKA 2
SREBRNE MIGOCZĄCE KOMETY + SREBRNE MIGOCZĄCE GWIAZDKI

JRC31/3 - BAZOOKA 3
BROKAT

JRC31/4 - BAZOOKA 4
PURPUROWE MIENIĄCE SIĘ NA ZIELONO GWIAZDY

Mało osób widziało ich efekty na żywo, więc nikt nie może być na 100% pewny czy dana Bazooka go zadowoli. Opierając się na opisie uważam że najlepsza jest (na pozycji pierwszej):
-Bazooka 4
-Bazooka 3
-Bazooka 1
-Bazooka 2
Myślę, że Bazooki 4 i 3 (przynajmniej dla mnie) sa najlepsze. Jeśli uda mi się zakupić na tego Sylwestra którąś z Bazook to postaram się o film. :wink:

Opublikowano

Po co ci te bazooki?? Trudno umocować, a efekt jak z wyrzutni. Baterie tyle samo kosztują. Ja bym brał wyrzutnie a nie taki bajer.

Opublikowano

Cóż, w tym roku wkońcu chciałbym wypróbować jedną z bazook.
Dużo się o nich gada, a nikt prawie ich nie miał. Wiem, że wychodzi drogo, ale mam ochotę na coś nietypowego. :razz: :oops:

Opublikowano

Bierz 3, ja je biorę. Albo coś innego skoro ja już będę je miał to Ty może weź coś czego nikt jeszcze nie miał :smile: Np. 4.

Opublikowano

Miałem już wszystkie 1 , 2 , 3(3 sztuki jeszcze jedna mi została) i 4.
Polecam wszystkie z wyjątkiem 2 - efekt niezbyt ciekawy.
Najlepiej wypadają 3 i 4 , ale to zależy od gustu , ja wybrałbym 3.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja w tym roku kupię chyba 3. Efekt chyba najładniejszy z wszystkich. Tylko niech mi ktoś powie czy mogę trzymać ją w dłoni jak inne rzymskie ognie ? Bo mi się wydaje że to za duży kaliber.

Opublikowano
Ja w tym roku kupię chyba 3. Efekt chyba najładniejszy z wszystkich. Tylko niech mi ktoś powie czy mogę trzymać ją w dłoni jak inne rzymskie ognie ? Bo mi się wydaje że to za duży kaliber.

Żadnego rzymskiego ognia nie można trzymać w ręce !!!!!!!!
Dziwić się że potem są wypadki...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja miałem bazooke 4 i nie jestem zadowolony był problem z jej umocowaniem 2 gwiazdy nie wypaliły ale efekt był fajny i jeszcze cena ok 25 zł można już kupić wyrzutnie

Opublikowano

Ja też miałem bazooke 4 i wogóle nie polecam... strasznie małe efekty i w dodatku nudne.

Mój film:

(jakby co, te światło to jest lampa - w złym miejscu filmowałem :/)
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

a ile kosztuje taki rzymak?

Opublikowano

Cena hurtowa to 19.90 a w sklepach to różnie

Opublikowano

a w sklepach typu lidl/auchan/biedronka/real da sie kupic bazooke ?