Poki 17 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Wy to macie nerwy na to. Ja osobiście to bym szału dostał jakbym miał tak mozolnie w tym rysowaniu brać udział. Ale życze wam powodzenia w akcji. Cytuj
Mlody 0 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 Pamiętajcie o tym żeby pierwszy raz włączyć tą gre jak najszybciej najlepiej dziś-jutro i nic nie malować przez tydzien żeby farba sie nazbierała : ]Malujemy ok. 6 godzin [dla wytrwałych ]Ja będe kręcił film i robił screeny co jakiś czas, bo jeżeli nam się to uda to będziemy wielcy xd Cytuj
Danio_G 0 Opublikowano 6 Grudnia 2009 ja tez sie dopisuje 5286918a moze tak poczeakc do swiat jak sie uzbiera full farby i malowac ? Cytuj
MasterToster 0 Opublikowano 7 Grudnia 2009 ok dopisuję się gg:9509743ok i mam jeszcze 9000% farby nie wiem jak Cytuj
Mlody 0 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2009 Mamy już porządną ekipe pamiętajcie ... godz 14.00 w sobote Cytuj
LandsberG 0 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Hmm dziwne bo ja co jakies 2 godz. mam over 9000 % farby Cytuj
Pioter 9 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Hej ja równiez bardzo chętnie przyłączam się do tej akcji ! GG 359168 Aha ja mam np over 9000% czyli to chyba jest max ? czy moze byc jeszcze wiecej ? oki 14 w sobote mi odpowiada. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 7 Grudnia 2009 jak już chcecie się w to bawić. To malujcie koło północy, bo wtedy wam dzieciaki nie zamażą i szybciej pójdzie Cytuj
roberto5455 0 Opublikowano 8 Grudnia 2009 jak już chcecie się w to bawić. To malujcie koło północy, bo wtedy wam dzieciaki nie zamażą i szybciej pójdzie zapomniales o strefach czasowych. o 0:00 w ameryce bedzie 18 wiec dobra godzina do malowania. finów i tak nie wykurzymy, ale rysujac pod wieczór mozemy sie pozbyc amerykanow bo wiekszosc z nich bedzie w szkole Cytuj
xHESTIABUMx 0 Opublikowano 8 Grudnia 2009 12.12.2009 to chyba sobota, więc idę na basen (16.15) ale przez jakieś 1.5h spróbuje dołożyć cegiełke od siebie GG - 4732840btw. dużo ramu i procka mi zżera ten drawball o.O wtf? Cytuj
Mlody 0 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2009 Dobra... Wyznaczam teraz gdzie malujemyPrawa grupa:JA [mlody]PacholDanio_GMarcin09KamillegionistaMasterTosterFirawerkomanLewa grupa:Blackhawk777LandsbergNeodoVelibrumJanek_92PioterHestiaBum Czyli lewa grupa maluje od lewej strony a prawa od prawej, proste Malujemy najpierw cienką flage polski w szerz kuli potem bedziemy ja powiekszac do góry Cytuj
maciek98 0 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Również się dołączam. Trochę wam pomogę. Zależy na ile mi czasu wystarczy:) Cytuj
neone 0 Opublikowano 12 Grudnia 2009 też troche malowałem też jeśli ktoś jest polakiem i zauważy to też pomoże chociaż i tak nie damy rady zapełnić całego drawballa Cytuj
Mlody 0 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2009 Dzięki tym co przyszli! Troche żeśmy namalowali.Zawiodłem się na połowie osób którzy się wpisali a nie przyszli : / Cytuj
MasterToster 0 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Ale odwaliliśmy kawał dobrej roboty, tylko szkoda że połowa nie przyszła :cry: Cytuj
marcin09 0 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Ja się usprawiedliwiłem. ;P najpierw pogrzeb,potem imieny babci. I tak zleciał cały dzień. Cytuj
xHESTIABUMx 0 Opublikowano 14 Grudnia 2009 A mnie nie było w sobote, ale teraz maluje codziennie z 2-ma kumplami Cytuj
Mlody 0 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2009 A teraz to duzo nie zrobicie.Nie zamalowujcie Marychuany bo to moje dzieło akórat jest na środku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi