Gość mati_77717 Opublikowano 7 Grudnia 2009 (edytowane) Witam orientuje się ktoś gdzie można kupić w Zamościu Achtunga Dużego z Hestii? Mam pochodzić po jakich sklepach ogrodniczych czy gdzie? Bo rok temu w Carrefour'ze nie było. Dzięki z góry. Edytowane 7 Grudnia 2012 przez JMJ Pirfotechnics Pisownia Cytuj
0 neone 0 Opublikowano 7 Grudnia 2009 też jestem z zamościa ja widziałem CHYBA był w tym ogrodniczym koło osiru a wiesz może gdzie można kupić wyrzutnie z serii big bang albo rakiety thundery albo perfecty ?? Cytuj
0 Gość mati_77717 Opublikowano 8 Grudnia 2009 a kiedy widzałeś ?? nie niewiem też chciałbym kupić z jorge wyrzutnie. Cytuj
0 ponczo12496 24 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Achtungi na pewno kupicie w lublinie w sklepie Hestii. Cytuj
0 Gość mati_77717 Opublikowano 10 Grudnia 2009 ale słabe produkty nieopłacalne a gdzieś indziej a w tej Hurtowi F/X ??? Cytuj
0 Gość marecki Opublikowano 7 Grudnia 2012 ale słabe produkty nieopłacalne a gdzieś indziej a w tej Hurtowi F/X ??? koło Twierdzy masz sklep ogrodniczy z fajerwerkami uniflora i tam są duże achtungi i wyrzutnie jak coś Cytuj
Pytanie
Gość mati_77717
Witam orientuje się ktoś gdzie można kupić w Zamościu Achtunga Dużego z Hestii? Mam pochodzić po jakich sklepach ogrodniczych czy gdzie? Bo rok temu w Carrefour'ze nie było. Dzięki z góry.
Edytowane przez JMJ PirfotechnicsPisownia
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi