Gość DreSzCzyK Opublikowano 7 Grudnia 2009 Witam, chciałem się zapytać jak nazywaja się wyrzutnie w zestawie wiekszym w ulotce biedronki klik aha i jeszcze 4 rakiety również w zestawie wiekszymmam opis fajerwerków ale po łapać się nie moge ... Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Co do wyrzutni to Super Show 6 i ta druga nie wiadomo Cytuj
0 Gość DreSzCzyK Opublikowano 7 Grudnia 2009 Super Show 6 to ta wyrzutnia z 25 strzałów ? wiesz może jak nazywają się rzymskie ognie w zestawie wiekszym. ? JRC13 Western ? nie jestem pewien wiec pytam :roll: Cytuj
0 Kamilegionista 0 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Nie, Super Show to ta 10 strzałów za 25 zł25cio strzałówka to nie wiadomo dokładnie co to.Co do rzymskich to chyba western, ktoś na forum już to pisał. Cytuj
0 Lenio 0 Opublikowano 8 Grudnia 2009 A właśnie - Wie ktoś czemu przenieśli rzymskie ognie z kategorii "Fajerwerki Mniejsze 8,99zł/zest. lub szt." do "Fajerwerki Większe 24,99zł/zest. lub szt." :?: Może faktycznie zmienił się ten produkt niż tylko sam wygląd. Spodziewam się, że skoro tak mocno podrożały, mogą być one wielkości BAZOOKA JRC31 A jak nie, to się nie opłaca kupować :???:Jest to bardzo możliwe, bo w reklamie biedronki jest napisane o nich: "ognie rzymskie, 3szt. x 8 strzałów" czyli tyle strzałów co BAZOOKA :lol: Cytuj
0 Ronaldinho 0 Opublikowano 8 Grudnia 2009 To nie jest bazooka. 1 Bazooka kosztuje jakies ~20zł, a tu masz 3. Gdzieś na forum wyczytałem, że to są Western'y. Cytuj
0 Lenio 0 Opublikowano 8 Grudnia 2009 To nie jest bazooka. 1 Bazooka kosztuje jakies ~20zł, a tu masz 3. Gdzieś na forum wyczytałem, że to są Western'y. A opłaca się kupić te rzymskie ognie? :?: :?: :?: Cytuj
0 ketller 0 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zalezy od gustu, ale ja bym wolał kupić wyrzutnie tą za 25zł... Cytuj
0 Lenio 0 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zalezy od gustu, ale ja bym wolał kupić wyrzutnie tą za 25zł... Tak samo pomyślałem :mrgreen: Cytuj
0 Ronaldinho 0 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Jeśli są to Westerny to mają taki efekt: Więc sam oceń Cytuj
0 Lenio 0 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Jeśli są to Westerny to mają taki efekt: Więc sam oceń Wiem wiem, bo właśnie patrzyłem z ciekawości na youtube :grin: Ale dobrze że Ronaldinho wrzucił filmik, przynajmniej innych wyręczył i nie będą musieli szukać na własną rękę :razz: [ Dodano: 2009-12-12, 22:13 ]Wie ktoś może, jakie efekty daje moździerz? Same kolorowe peonie, czy może jakieś efekty?(palmy, crackling, złoty deszcz, stroboskop itp.) :?: Cytuj
Pytanie
Gość DreSzCzyK
Witam, chciałem się zapytać jak nazywaja się wyrzutnie w zestawie wiekszym w ulotce biedronki klik aha i jeszcze 4 rakiety również w zestawie wiekszym
mam opis fajerwerków ale po łapać się nie moge ...
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi