Jaworz 0 Opublikowano 26 Listopada 2006 Tu piszemy o sobie ja zaczne i prosze odpowiadać (Tylko) na te pytania :1. Dlaczego interesujesz się fajerwerkami i od kiedy (Przyczyny)-2. Jak trafiłeś na fireworks.com.pl )Dawniej fajerwerki.webd.pl-3. Od kiedy tu jesteś?-4. Co sądzisz o userach forum (Ogólnie) i jak się tu czujesz-5. Ocena fireworks.com.pl (W skali 1-10) - Ja oceniam na Ja zaczne (Tamto to jest szablon : )1. Dlaczego interesujesz się fajerwerkami i od kiedy (Przyczyny)- Fajerwerkami interesuje się od roku 200203 kiedy to przyjechaliśmy do kuzyna na sylwestra2. Jak trafiłeś na fireworks.com.pl )Dawniej fajerwerki.webd.pl- Po sylwku 02/03 zacząłem szukać stron o fajerwerkach (w google znalazłem jakąś stronke, a potem (Jakoś rok później) fireworks.com.pl (dawniej fajerwerki.webd.pl3. Od kiedy tu jesteś?- Byłem tu już orzed sylwestrem 06 (Jako papka93) potem odeszłem i znowu wróciłem4. Co sądzisz o userach forum (Ogólnie) i jak się tu czujesz- Userzy są normalni nie spamerzy, tacy fajni normalni userzy 5. Ocena fireworks.com.pl (W skali 1-10) - Ja oceniam na 7/10
mpiwowski 182 Opublikowano 26 Listopada 2006 1. Fajerwerkami zacząłem interesować się około 6 lat temu. Gdy tata kupił picolówki i bardzo mi się to strzelanie spodobało.2. Trafiłem szukając w googlu informacji o fajerwerkach.3. Na tym forum jestm już od połowy zeszłego roku.4. Fajna stronka. Wreszcie ktoś zrobił stronkę o fajerwerkach kupnych bo żadnej nie było. Userzy też fajni nie spamują.5. Ja oceniam na 8/10
bedzio 0 Opublikowano 26 Listopada 2006 1. Dlaczego interesujesz się fajerwerkami i od kiedy (Przyczyny)- Fajerwerkami interesuję się od dobrych kilku lat. Przyczyny: po prostu to lubię.2. Jak trafiłeś na fireworks.com.pl )Dawniej fajerwerki.webd.pl- Google.pl > forum o fajerwerkach3. Od kiedy tu jesteś?- Od 28 września, później miałem format i zgubiłem adres forum, a teraz po wielkich poszukiwaniach odnalazłem was!4. Co sądzisz o userach forum (Ogólnie) i jak się tu czujesz- Za dużo robią błędów ortograficznych, ale ogólnie spoko.5. Ocena fireworks.com.pl (W skali 1-10)- Oceniam na 7/10 (trochę za mało opisów - mógłbym pomóc
Mati88 1 Opublikowano 26 Listopada 2006 1.Bo nie lubie pić w sylwestra 2.Podobnie jak moi poprzednicy,przez google3."Dołączył: 16 Wrz 2005" 4.Narazie miałem tylko jedno spiecie ale wszytko zostało wyjaśnione5.8
pj.patryk 3 Opublikowano 26 Listopada 2006 1.Fajerwerki po prostu mnie interesują i tyle. A fascynowały mnie od kiedy tylko pamiętam lata 98,99 rzucanie zimnymi ogniami i oglądanie efektów na niebie A wreszcie 2000 rok tata kupił 2 zestawy rakiet i od tamtej pory nie wyobrażam sobie sylwka bez ogni sztucznych.2. Dokładnie nie pamiętam jak trafiłem. Szukałem już w 2004r coś o fajerwerkach ale na nic ciekawego nie natrafiłem , aż pewnego mroźnego grudniowego wieczoru odkryłem to forum.3.Od godz. 18.53 6.12.05r.4.Na forum atmosfera ostatnio jest bardzo fajna , podobna do ubiegłorocznego grudnia. Chociaż przybywa duża ilość nowych użytkowników to mam nadzieje , że będzie tak samo miło jak rok temu 5. Stronę oceniam na 7/10 powinny być lepiej opisane fajerwerki ( ceny itp. są ale jakieś linki np, do wyrzutni itp powinna jeszcze być opcja do komentowania na www produktów.
marcin1197 0 Opublikowano 26 Listopada 2006 1.sam niewiem,po prostu je lubie2.tez przez google.pl3.jakies 2 miesiace4.userzy spoko,forum tez5.zaduzo tam niezagladam ale dam 8/10
?uk 2 0 Opublikowano 26 Listopada 2006 1. kiedy miałem 6 lat tata mie budził bralismy fajerwerki i wychodziliśmy przed dom i strzelalismy2.prawie jak kazdy na forum przez google 3.od dawna na poczatku tylko czytałem nie byłem zalogowany potem miałem nick żuk ale po formacie zapomniałem hasła i teraz jestem żuk2 4.większośc useruw fajnych ale reszta to ludzie kturzy pisza bajki ze mają fajerwerki na jakoms poterzna ilość pieniedzy albo kłamia 5.7/10
Nostra 0 Opublikowano 26 Listopada 2006 co tego spamowania to nei wiem^^ja odpowiem tylko na 4...4. userzy walą za dużo siana
FireMan 0 Opublikowano 26 Listopada 2006 1. 1997/98 kiedy zawsze przekonywałem mame , by mi kupiła fajerwerki na sylwestra , a po zgodzie dostawałem zimne ognie.Potem były piccolo i mój pierwszy zestaw i tak się to rozwinęło.2.Szukałem na necie strony/sklepu/hurtowni fajerwerków i zupełnie przez przypadek znalazłem tę strone.I już tak zostało.3.Ponad rok , od października 2005.4.Forum jest ogólnie OK m.in. dlatego , że jest jedyne.Userzy dużo spamują kłucąc się o każde byle co , średni wiek na forum to 14 lat.Popełniają straszne błędy ortograficzne.Spamują i piszą głupoty , a niektórzy zakładają tematy , którymi CIA mogło by się postrzycić (wyciąganie informacji) , forum powinno być anonimowe , jak i każdy user.5. 8,5/10 niedużo brakuje do doskonałości.
Bartosz 43 Opublikowano 26 Listopada 2006 1. Fajerwerkami interesuje się chyba od 2003 roku. Zaraził mnie nimi mój tata, który strzelał jak byłem mały a ja się tylko przyglądałem.2. Na fireworks.com.pl trafiłem po wpisaniu w googlach hasła: fajerwerki.3.Jestem tu od 2 stycznia 2006 roku.4. Na forum czuję sie super, a wszyscy userzy są spoko.5. Moja ocena to: 8,5
klopsik92 0 Opublikowano 26 Listopada 2006 1. Fajerwerkami interesuje się od 4 lat gdy poprosiłem mame żeby kupiła mi zestaw fajerwerków w netto.2.Przez Google.3.Od 8.11.2006 10:594.Spoko ziomki !5.8/10 !!
dyzio1313 1 Opublikowano 28 Listopada 2006 1.fajerwerkami interesuje sie od 2 klasy,teraz chodze do 62.pzez kolege(marcin1197)3.od paru dni4..userzy spoko,forum tez 5.mn.8/10
ZIP 0 Opublikowano 5 Grudnia 2006 1. Dlaczego interesujesz się fajerwerkami i od kiedy (Przyczyny) Fajerwerkami interesuję się od początku życia,przyczyny - robią duże boom :mrgreen: 2. Jak trafiłeś na fireworks.com.pl )Dawniej fajerwerki.webd.plGoogle.pl3. Od kiedy tu jesteś? od dzisiaj4. Co sądzisz o userach forum (Ogólnie) i jak się tu czujesz jeszcze nie wiem5. Ocena fireworks.com.pl (W skali 1-10)9/10
ADRIAN 1 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Twoje konto przekroczyło maksymalną ilość nieprzeczytanych postów: 1000 Zostały usunięte informacje o nieczytanych postach z wyjątkiem postów napisanych przez ostatnie: 3 dniIlość usuniętych nieczytanych postów: 771Aby nie otrzymywać tego komunikatu, przeczytaj oznaczone tematy, lub oznacz wszystkie jako przeczytane.W każdej chwili możesz skorzystać z wyszukiwarki postów aby odszukać posty napisane w ciągu ostatniego wybranego czasu. to zoaczylem kiedy wchodziłem na forum o co chodzi ze skasowaliscie mi posty ??
marcin1197 0 Opublikowano 27 Grudnia 2006 nie,ze tyle postow bylo jak ciebie niebylo(1000),i wiekszosc nieczytanych zostala usunieta
witus 0 Opublikowano 27 Grudnia 2006 To nie jest temat o problemach na forum...Za długo Cię nie było i ponad 1000 wiadomości było przez Ciebie nieprzeczytanych i dlatego niektóre zostały od razu zaznaczone jako PRZECZYTANE.
mpiwowski 182 Opublikowano 27 Grudnia 2006 to znaczy że nie obejrzałeś ponad 1000 postów i je skasowali jako nieprzeczytane (czyli pokazuje jako przeczytane).
xSound 0 Opublikowano 28 Grudnia 2006 1. Dlaczego interesujesz się fajerwerkami i od kiedy (Przyczyny)Może dlatego, że urodziłem się w sylwestra ? Sam nie wiem od keidy pamietam mój pierwszy sylwester, w którego puszczałem fajerwerki to miałem chyba 9-10lat2. Jak trafiłeś na fireworks.com.pl )Dawniej fajerwerki.webd.plW google wpisałm fraze "fajerwerki filmy" i się ukazała strona fireworks.com.pl3. Od kiedy tu jesteś?Od niedawna4. Co sądzisz o userach forum (Ogólnie) i jak się tu czujeszCzuje się dobrze, niektórzy są dziwni, a w wiekszości polubiłem wielu userów, niektórych niestety nie (nie będe wymianiał nicków)5. Ocena fireworks.com.pl (W skali 1-10) Myśle, że mocna 8Pozdrawiam, xSound
Matti 0 Opublikowano 28 Grudnia 2006 1. Dlaczego interesujesz się fajerwerkami i od kiedy (Przyczyny)Kreci mnie to na powaznie to interesuje sie około rok.2. Jak trafiłeś na fireworks.com.pl )Dawniej fajerwerki.webd.plWpisujac w google fajerwerki i tym podobne hasla natknalem sie na ta stronke a pozniej forum.3. Od kiedy tu jesteś?od 16 grudnia tego roku.4. Co sądzisz o userach forum (Ogólnie) i jak się tu czujeszCzuje sie świetnie jest sporo specow ale teraz szczegolnie przed sylwkiem poziom czasem bywa zenujacy.Na szczescie moderatorowie i admini czuwaja.5. Ocena fireworks.com.pl (W skali 1-10)- Ja oceniam na 8/10 i jest to mocna 8
Rudd 0 Opublikowano 28 Grudnia 2006 1. Dlaczego interesujesz się fajerwerkami i od kiedy (Przyczyny) :arrow: Bo robią b000m :twisted: i mi się podobają 2. Jak trafiłeś na fireworks.com.pl )Dawniej fajerwerki.webd.pl :arrow: oczywiście www.google.pl3.Od kiedy tu jesteś? :arrow: Od 26.12.20064. Co sądzisz o userach forum (Ogólnie) i jak się tu czujesz :arrow: Miła atmosfera, większość użytkowników to osoby w wieku 14-15 lat [takie odniosłem wrażenie], i oczywiście są tu osoby które znają się na żeczy 5. Ocena fireworks.com.pl (W skali 1-10) :arrow: 8/10 (jak narazie)
heex307 0 Opublikowano 29 Grudnia 2006 1. Dlaczego interesujesz się fajerwerkami i od kiedy (Przyczyny)-fajerwerkami interesuje sie od 05/06, gdy kupiłem bardzo fajny zestaw2. Jak trafiłeś na fireworks.com.pl )Dawniej fajerwerki.webd.pl-trafiłem to przez google3. Od kiedy tu jesteś?-od niedawna (chyba od 24.XII.06)4. Co sądzisz o userach forum (Ogólnie) i jak się tu czujesz-userzy tak ogólnie są ok5. Ocena fireworks.com.pl (W skali 1-10)- 8/10
DJ Shazen 0 Opublikowano 29 Grudnia 2006 1. Dlaczego interesujesz się fajerwerkami i od kiedy (Przyczyny) Fajerwerkami interesuje się od roku 2000, kiedy brat z kuzynem kupili mi "Diabełki" 2. Jak trafiłeś na fireworks.com.pl )Dawniej fajerwerki.webd.pl Przez Google.pl po wpisaniu: Fajerwerki, petardy-3. Od kiedy tu jesteś? - Od pół godziny 4. Co sądzisz o userach forum (Ogólnie) i jak się tu czujesz Fajni userzy, czuje się tu dobrze -5. Ocena fireworks.com.pl (W skali 1-10) 8/10 Za mało przybliżonych cen i opisów[/b]
Nostra 0 Opublikowano 29 Grudnia 2006 powiedz mi ziomuś jak możesz wiedzieć czy są fajni userzy jak jestes tu aż pół godziny? xD
xSound 0 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Własnie ziooooom Nie no ale chyba mozęmy go powitac ciepło, żeby się tutaj czuł dobrze, nonie ?
Verq 0 Opublikowano 30 Grudnia 2006 1. Dlaczego interesujesz się fajerwerkami i od kiedy (Przyczyny) - Od kiedy pamiętam ( znaczy od dziecka ) . Już wtedy próbowałem robić mieszanki kilku petard , co zazwyczaj kończyło się 8-śmio latkiem całym w prochu ale ubaw był świetny 2. Jak trafiłeś na fireworks.com.pl )Dawniej fajerwerki.webd.pl - W googlach w pisałem fajerwerki no i znalazłem 3. Od kiedy tu jesteś? - forum obserwuje od początku grudnia , ale zarejestrowałem się dopiero wczoraj (29 grudnia rok 2006 )4. Co sądzisz o userach forum (Ogólnie) i jak się tu czujesz - Pierwsze wrażenie jakie odniosłem to takie , że wszyscy są wyraźnie nastawieni i pomocni , i na razie nic tego wrażenia nie zatarło :grin: 5. Ocena fireworks.com.pl (W skali 1-10) - Ja oceniam na 8/10Pozdro dla wsystkich userów
Rekomendowane odpowiedzi